• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Açtırdığım saçlarım çok kötü bir renk oldu ne yapmalıyım?

Angel wing

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
396
46
643
Arkadaşlar, saç rengim koleston boyadan dolayı çok siyah olmuştu
Saç rengimi azıcık açtırmak istedi kahve kızıl gibi olsun istedim,bugün kuaföre gittim saç rengimi açtı....Çok çok kötü bir renk oldu.
Nasıl desem çok kötü bir renk oldu yumurta sarısı gibi turuncu gibi ve istediğim renkle alakası yok.
Oturdum ağlıyorum, ben yarın boyasam saç çok zarar görürmü? Lütfen yardım edin.:KK43:

Son düzenleme:
Ben şimdi yarın tekrar boya yapsam çok yıpranır mı, ne renk yapmalıyım çikolata kahve boyasam yada karamel

açıcı kullanmayacaksan yıpranacağını sanmam.karamel tek başına pek kapatmaz.çikolata kahveyle karıştır.böylece çok koyu bir renkte çıkmaz.

Açtıktan sonra boya veya cila yapmadı mı kuaför?
Tam olarak nasıl bir renk istiyorsunuz? Resim eklerseniz daha rahat yardımcı olabilirim.

3 numaraya falan boyayın. En az loreal yıpratıyo ama palette de iyi. Koyu boya saça zarar vermez merak etmeyin. Sonuç ne çıkarsa çıksın bi 3 ay falan da dinlendirin :49:

Açma işleminden sonra 3 renk karıştırdı söyledim de kızıl ağırlıklı olmasın açık renk olmasın diye açma işlmeinden sonra boyadı sonra kabus..yüzümü çok soluk gösterdi hiç olmadı.
Yarın boyamam lazım ama hangi renk alsam,çok koyu da istemiyorum ama şu turunculukta gitsin...verdiğim paraya mı acıyım saçımın kötü olmasına mı bilemedim

Açma işleminden sonra 3 renk karıştırdı söyledim de kızıl ağırlıklı olmasın açık renk olmasın diye açma işlmeinden sonra boyadı sonra kabus..yüzümü çok soluk gösterdi hiç olmadı.
Yarın boyamam lazım ama hangi renk alsam,çok koyu da istemiyorum ama şu turunculukta gitsin...verdiğim paraya mı acıyım saçımın kötü olmasına mı bilemedim

Sanıyorum 5 numaradan açık bir renk. 5 numara koyuluğunda bir renk kapatabilir. 5ten koyuya boyamayın, daha sonra çok koyu oldu diye üzülürsünüz.

Ben sadece siyahtan kurtulup karamel,yada kahve kızıl olsun ve koyu olsun demiştim ama olmadı. Resi koymaya çalışıcam

arkadaslar 5 te koyu olur.6-65 e palettenın boyadım sarı saclarım bayagı bır koyu oldu.abartıyorum sanmayın kopkoyu ıcındekıde 9 luk oksıdandı ustelık.

Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplar için,dediğiniz gibi yarın gidip palette alıcam...Pazartesi böyle işe gitmem imkansız.

$131020121917.webp$131020121922.webp
İşte böyle oldu

Son düzenleme:
bence sacların kötü degil ama ten renginde önemli tabi

yarın boyarsan o boya tutmaz canım 2 hafta beklemen lazım

Bisürü ton olmuş saçında. Ama 6-7 numara alırsan 2 hafta sonra akar o gene alttan kızıllıklr belli olur. İlk başta koyu olup sonra yıkaya yıkaya zamanla açılacak renk al ki saçını da dinlendirmiş olursun :31:

bence sacların kötü degil ama ten renginde önemli tabi

yarın boyarsan o boya tutmaz canım 2 hafta beklemen lazım

Ten rengime hiç gitmedi resimde değişik çıkmış gerçeği daha kötü renk ışıkla daha açık renk çıkmış

Son düzenleme:
7 numaralı bir boya alabilirsin. 7.0 ama. ana renk olsun ki tam kapansın. 1 hafta dişini sıkıp bu zaman zarfında da bakım yaparsan iyi olur. acele etmemekte fayda var. sakın ola 3, 4, 5 ve ya 6 lı renklere boyama.
şuan saçımda nevacolor 8.37 idi sanırım. %9 luk ile uyguladım bildiğin koyu kahve oldu.
diyeceğim 7 li tonlar ve 1 hafta ve bakım :)
hem belki alışırsın azcık bu zamanda saçlarına, benim hep öyle olur.

Back
X