• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Açtırdığım saçlarım çok kötü bir renk oldu ne yapmalıyım?

Bugün boya almaya gittim, orda çalışan bayan şansıma kuaförluk okulunu bitirmiş bana yardımcı oldu arkadaşlar olabilecek 2 kutu boya aldım. Ama bir hafta bekle dedi. Dedi de bir hafta işe nasıl gidecem bilmiyorum saçım resimdekinden farklıbakır kızıl gibi, ten rengime gitmedi gerçi çok tuhaf bir renk çoğu kişiye gitmeyecek acayip bir renk çıktı. Bir daha saç falan açtırmam bu son olacak

Son düzenleme:
Bugün boya almaya gittim orda çalışan bayan şansıma kuaförluk okulunu bitirmiş bana yardımcı oldu arkadaşlar olabilecek 2 kutu boya aldım. Ama bir hafta bekle dedi. Dedi de bir hafta işe nasıl gidecem bilmiyorum saçım resimdekinden farklıbakır kızıl gibi, ten rengime gitmedi ama hoş bu çok tuhaf bir renk çoğu kişiye gitmeyecek acayip bir renk çıktı. Bir daha saç falan açtırmam bu son olacak

Hangi boyaları aldın canım ? Benim de şu an ki saç rengim pek güzel değil :43:

Loreal excellence 5 3 ve 6 numara aldım ikisini karıştırıcam canım.

Son düzenleme:
Çikolata kahve alayım dedim ama onda kızıllık olduğu için tavsiye etmedi. Kızıllığı kapatmıycağını söyledi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, saç rengim koleston boyadan dolayı çok siyah olmuştu
Saç rengimi azıcık açtırmak istedi kahve kızıl gibi olsun istedim,bugün kuaföre gittim saç rengimi açtı....Çok çok kötü bir renk oldu.
Nasıl desem çok kötü bir renk oldu çingene kızılı gibi turuncu gibi ve istediğim renkle alakası yok.
Oturdum ağlıyorum, ben yarın boyasam saç çok zarar görürmü? Lütfen yardım edin.:(

canım bende koleston boyayla cikolata kavhe die aldıgım boyadan siyah olunca kuaföre gittim saclarımı sildirdim (aslında sildirme işlemi dedikleri actırma islemi oluyormus yeni ismi sildirme :) kandırmaca yani neysee sildirdigim saclarımı bakır dore yaptırmak istedim kuafor rengi acık ayarlamıs ama cesaret edemeyecegim bi sac rengi cıktı ortaya :) tesadüfen yani ama saclarım hürremin sac rengine benziyor ama renk yakıstı... yani sunu söylemek istiyorum acıldıgı için saclar sarı oluyor ya ustune koyu renk tutmuyor yani... kahve akar anlıyacagın kızıl kahve demişssin kızıl kırmızı olunca sacında sarı olunca turuncumsu olması dogal yani... yeniden boyat sende begenmediysen bikacgün sonra bu arada bakım yap saclarına... gecmiş olsun diyelim

canım bende koleston boyayla cikolata kavhe die aldıgım boyadan siyah olunca kuaföre gittim saclarımı sildirdim (aslında sildirme işlemi dedikleri actırma islemi oluyormus yeni ismi sildirme :) kandırmaca yani neysee sildirdigim saclarımı bakır dore yaptırmak istedim kuafor rengi acık ayarlamıs ama cesaret edemeyecegim bi sac rengi cıktı ortaya :) tesadüfen yani ama saclarım hürremin sac rengine benziyor ama renk yakıstı... yani sunu söylemek istiyorum acıldıgı için saclar sarı oluyor ya ustune koyu renk tutmuyor yani... kahve akar anlıyacagın kızıl kahve demişssin kızıl kırmızı olunca sacında sarı olunca turuncumsu olması dogal yani... yeniden boyat sende begenmediysen bikacgün sonra bu arada bakım yap saclarına... gecmiş olsun diyelim

Hafta sonu boyamaya karar verdim canım,loreal excellence koyu kumral ve kestane dore verdi bayan kızıllığı kapatacağını söyledi..Hafta içi barcelona saç bakım yağıyla bakım yapıcaktım güya ama zamanım yok.

Arkadaşlar, saç rengim koleston boyadan dolayı çok siyah olmuştu
Saç rengimi azıcık açtırmak istedi kahve kızıl gibi olsun istedim,bugün kuaföre gittim saç rengimi açtı....Çok çok kötü bir renk oldu.
Nasıl desem çok kötü bir renk oldu çingene kızılı gibi turuncu gibi ve istediğim renkle alakası yok.
Oturdum ağlıyorum, ben yarın boyasam saç çok zarar görürmü? Lütfen yardım edin.:KK43:
bence tekrar boyatmayın açtırma işlemi zaten yıpratıcı bir durum.biraz bekleyin dermatolojik bir boyayla boyayın.ısolde saç boyası bakım yaparak boyuyor içinde doğal yağlar var..eczaneden alın o kötü rengi o şekilde kapatın..

Valla kuaförler çoğaldıkça hepsi yeteneksizleşti ( genelleme yapmayayım diyorum ama öyle) benim saçlarım sarı ve 7-8 aydır kendim boyuyorum. Market boyası almayın loreal in çok kaliteli boyaları var internetten sipariş ediyorum. O kadar rahatım ki istediğim rengide buldum en ufak bir yıpranmada olmuyor.

Back
X