Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçlarımı uzatınca boyatacagım renkne yazıkki açılmadan boyanmaz canım
Gözlerim mavi yakısır mı ki
gayet güzel durur tatlımGözlerim mavi yakısır mı ki
Benim omuzlarımdan biraz aşağıda küllü sarı şuan çikolata kahveden döndüm.Doğal saç rengimde grili küllü bir renk :) Siyaha bile boyadım saçımı sürekli değişmek hoşuma gidiyor :)Bence çok yakışır benimde gözlerim mavi ama saçlarım omuzlarımda henüz
bir an önce uzamasını bekliyorum, sarı saçtan çok sıkıldım artık,
benim doğal rengim açık kumral gibi bir ton tutar diye düşünüyorum ?
Senin doğal rengin nedir ?
Açıcı olmadan nasıl olur kibenimde saçlarım siyaha yakın kahve 1 yıl kumral ombre kullandım 2 kere yeniledim kuafördde ama açıçı kullanıldı haliyle gecen hafta sıkılıp ombre olan kısımlarıda kendi saç rengime boyadım tek renk olsun diye şimdide yakın arkadaşımın kınasını osmanlı temalı yapıcaz gelinimiz mahidevran olucak bende hürrem sultan
tabi bunun lensi var saç rengi var bende açıcı kullanmadan nasıl tek renk boyarım onun çabasındayım müsait zamanda kuaförüm gel konuşuruz bakalım neler yapabiliriz dedi ama öyle çok açık bi hürrem istemiyorum yaşımada gitsin hürrem rengide olsun tribindeyim![]()
ben bi kuaförümle konusuyumda durumdan sizide haberdar ederim güzelim inan bende cok istiyorum cünkü 3 ayda bir dip boyası var bununAçıcı olmadan nasıl olur ki![]()
Benim omuzlarımdan biraz aşağıda küllü sarı şuan çikolata kahveden döndüm.Doğal saç rengimde grili küllü bir renk :) Siyaha bile boyadım saçımı sürekli değişmek hoşuma gidiyor :)
Aynen canım haber bekliyoruz :)ben bi kuaförümle konusuyumda durumdan sizide haberdar ederim güzelim inan bende cok istiyorum cünkü 3 ayda bir dip boyası var bunun
Gözlerin maviyse mavi siyah, kızıl gibi renkleri de düşünebilirsin. Beyaz tene her renk uyuyor. Benim cildim kızarmaya meyilli pembemsi bir şey emin olamıyorum o yüzdenBenim yıllardır aynı saç rengim kısa bir süre koyuya boyamadım ama renk durmadı aktı ..
Altın bakır gibi bir renk istiyorum şimdi ..
Uzasın biraz saçlarım değişikliği koydum kafama .
Gözlerin yeşilse düşünme bile yap :)bende bakır kızılı çok istiyoruum. çok sevdiğim bi renk ama bi türlü cesaret edemiyorum. saçlarım koyu sarı. yeşil gözlüyüm. bi akıl verin lütfen![]()
Gözlerin yeşilse düşünme bile yap :)
Ombrenin bir albenisi kalmadı artık herkeste var yani :)kuaförüm sürekli vazgeçiriyor. bakır kızılı yapmayalım ombre yapalım diyor. benim aklım bakırda tabi. :))
aynen öylee :)Ombrenin bir albenisi kalmadı artık herkeste var yani :)