• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar bi sorum olacak ben bakır sipral takmak istiyorum ama çok zaylatir diyorlar taktırıp zayıflayan oldumu

zzzevhi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2024
199
27
18
23
Merhaba arkadaşlar ben bakır Sipral takmak istiyorum duyduğuma göre çok zayıflatır diyorlar sizden ricam kullanan varsa zayıflayan oldu mu beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum teşekkür ederim ❤️

Merhaba kendimde değil ama taktıran var zayıflatacağını düşünmüyorum☺️benim çevremde kimse zayıflamadı☺️💐

Merhaba arkadaşlar ben bakır Sipral takmak istiyorum duyduğuma göre çok zayıflatır diyorlar sizden ricam kullanan varsa zayıflayan oldu mu beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum teşekkür ederim ❤️
1.5 yildir bakir spiralim var, bakir olan hormonsuzdur.

Ve zerre kadar zayiflamadim.

Kızlar yokmu bakır sipral taktıran bu kadarmı ama ben bilgi bekliyorum sizden 🙏

Kızlar yokmu bakır sipral taktıran bu kadarmı ama ben bilgi bekliyorum sizden 🙏
Ben taktırdım zayıfladım, kansızlıktan demir takviyesi aldım damardan ve genel cerrah cıkarmazsan sürekli takvıye almak zorunda kalırsın dedi çıkardım sac dökülmesi, halsizlik ,isteksizlik hersey yaptı bende aslında

Ben taktırdım zayıfladım, kansızlıktan demir takviyesi aldım damardan ve genel cerrah cıkarmazsan sürekli takvıye almak zorunda kalırsın dedi çıkardım sac dökülmesi, halsizlik ,isteksizlik hersey yaptı bende aslında
Siprali çıkarıncamı oldu bunlar

NE kadar takılı kaldı sipral peki şimdi düzeldimi

Back
X