Acun Ilıcalı'ya 'İşte Benim stilim' cezası

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
RTÜK uzmanları, programda yarışma formatından çıkılarak reyting uğruna insan onurunun hiçe sayıldığı kanaatine vardı
fft81_mf3584370.Jpeg

RTÜK uzmanları, programda yarışma formatından çıkılarak reyting uğruna insan onurunun hiçe sayıldığı kanaatine vardı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, ‘İşte Benim Stilim’ isimli yarışma nedeniyle Tv8’e ceza kesti. Vatandaşlardan gelen 561 şikâyeti değerlendirip programı mercek altına alan RTÜK uzmanları, programda yarışma formatından çıkılarak reyting uğruna insan onurunun hiçe sayıldığı kanaatine vardı. 23-24 Ocak tarihlerinde yayınlanan program için kanala, bir önceki ayın reklam gelirlerinin yüzde 1’i oranında paracezası kesildi.

Radikal

bakıyorumda acunun tum programları boyle utopyadada survıvorun her sezonundada kavga gurultu bı tartişma hep mılletın psikolojisini bozuyor bence çok gereksiz kimsenin izlememesi lazim

Hanimlar size katıliyorum siz izlemiyorsunuz ben izlemiyorumda kim izliyor bu programlarida ayrıca reyting i yüksek hatta iki kanalda ayni program yayinlaniyor...sanirim izliyoruz biz bu programları yoksa yayindan kalkar.

İzleyeni çok gecen gün bir emekli kahvesinin önünden geciyordum amcaların oturdu mekanda bile tv de bu program acikti :)

sanki moda programı değilde tartışma programı gibi . dün gece show tv de yayınlanana baktım da biraz.
aşklar, tartışmalar, birbirinin arkasından dönen entrikalar en kral pembe dizide yok bunlarr :KK51:

Bu yarisma Show TV de Eylulde basladi Aralik da bitti ilk sezonu, son yillarin en basarili en yuksek reyting alan yarismasi oldu. Hemen hemen hergun ilk 10 da idi tumgunde.
Ilk sezon ayrica yarismacilarin kalitesi ile cok tuttu program. Basta Nur Yerlitas ve bir kac yarismaci mesur oldular.

Ikinci sezon yarismanin kanal degistirmesi yaramadi, ozellikle mahkemelik olarak 2 kanal in kapismasi 2 ayri yarisma dogurdu ve reytingler dustu. Ayrica ilk sezonu aratiyor yeni yarismacilar.

Su siralar cok seviyesiz bazi yarismacilarin orada devam etmesi ve bazi kisilerede haksiz ca yuklenilmesi yuzunden cok sayida sikayet aliyor program Tv8 dekinde.

X