- 23 Aralık 2014
- 106
- 87
- 48
- 34
- Konu Sahibi rapunzel12
-
Canım ada cayı yağını bi temiz pamuğa damlatıp tampon yapıyorsun vajinaya akıntıyı iltihabı alıyor SOĞAN kürü de adet günü başla 15 gun yap bazılari bitince adet yapıyor ama değil günde 2 kez aç karnına sabah kahvaltıdan önce akşam yemekten önce 2 su bardağı suyu kaynat içine 1 soğanın kabuğunu soy 4 parçaya böl 5 dakika da oyle kaynat içAdaçayı diye bilinen acı elma ne? Tampon yapti derken alttan mi? Bide sogan kürünü nasil uygulamış? Ya ben 2 bucuk ay önce kürtaj oldum malesef. Simdi de bi türlü adet olamiyorum kürtaj dan sonra. Dr un vermedigi ilac kalmadi yine kullaniyorum ama sogan kürü fayda eder belki. Zaten 10 ayda hamile kalmıştım.
Sabah bi bardak aksam bi bardak toplamda 2 ve her seferinde yeni SOĞAN kes haberini beklıyorum insallah aklına takılan bişey varsa özelden de yazabılırsin kuzumAdaçayı diye bilinen acı elma ne? Tampon yapti derken alttan mi? Bide sogan kürünü nasil uygulamış? Ya ben 2 bucuk ay önce kürtaj oldum malesef. Simdi de bi türlü adet olamiyorum kürtaj dan sonra. Dr un vermedigi ilac kalmadi yine kullaniyorum ama sogan kürü fayda eder belki. Zaten 10 ayda hamile kalmıştım.
Ya ben zaten adet olamadigim icin yapicam bunu belki söktürür diye. Denicem bakalim inşallah biran önce adet olurum. Cok sagol canim
Ya ben zaten adet olamadigim icin yapicam bunu belki söktürür diye. Denicem bakalim inşallah biran önce adet olurum. Cok sagol canim
farlar söktürür. iğneler felan.. şimdi 21 Günlük bi ilaca başladım Dr olursun dedi inşallah olurumAdeti farlutal ile de söktürebilirsin bende acı elma bu Dediğimiz olay söktürdü bu ay
ben kürtajdan sonra hiç adet olmadım artık 80. gün felan olmuştur herhalde. 21 günlük bi ilaca başladık umumarım olur malesef yapışıklık olayından korkuyorum. artık bu ilaçla da olmazsa ona bakılır herhalde.hala olamadın mı canım kaçıncı gündesin sıkma canını dicem de ne hissettiğini az çok anlıyorum yapışıklık ihtimalinden korkuyorsun dimi bende de başladı korku henüz 32.günümdeyim ama yum günümü bildiğim için olmam gerikiyordu geciktim hamilelik yok zaten korunduk bu ay rabbim şifa versin
Farlutal var o verilmiyor genelde ablam hastane müdürü sorunu yazarsan senin için iyi bi jinekolog var hastanede danışırım senin içinben kürtajdan sonra hiç adet olmadım artık 80. gün felan olmuştur herhalde. 21 günlük bi ilaca başladık umumarım olur malesef yapışıklık olayından korkuyorum. artık bu ilaçla da olmazsa ona bakılır herhalde.
Pardon otomatik klavye vermiyor yazmış onu veriyorlar genelde 5 gun sabah Bitane akşam bitane içiyorsun en geç 3 günde regl oluyorsunben kürtajdan sonra hiç adet olmadım artık 80. gün felan olmuştur herhalde. 21 günlük bi ilaca başladık umumarım olur malesef yapışıklık olayından korkuyorum. artık bu ilaçla da olmazsa ona bakılır herhalde.
ben kürtajdan sonra hiç adet olmadım artık 80. gün felan olmuştur herhalde. 21 günlük bi ilaca başladık umumarım olur malesef yapışıklık olayından korkuyorum. artık bu ilaçla da olmazsa ona bakılır herhalde.
Dr um iyi bi Dr diye güveniyorum açıkçası. 9 haftalikti canım. senin?inşallah yoktur bişey ya inşallah olursun acaba başka bir dr da mı görse rahmini canım ya insanın canı sıkılmaz mı ben bile şimdiden düşünmeye başladım döngüm geçti ya sardı beni de korkular bugün 33.günüm inşallah hemencecik olursun bebek kaç haftalıktı canım bu arada
canım farlutal içtim olmadı bittikten sonra 2 hafta bekledim. peşine 3 tane progesteron iğne 10 gün geçti olmadım. şimdi yine 21 Günlük sırayla içilen bi ilaç bu sefer olursun diyo bakalım. Rahim temiz diyo ne kist ne de başka bişey var tertemiz ama olmuyorum.Farlutal var o verilmiyor genelde ablam hastane müdürü sorunu yazarsan senin için iyi bi jinekolog var hastanede danışırım senin için
Ah darısı basımıza kızlar bende bi sorun yok yıllarca bekleyenlerin stresini okadar iyi anlıyorum ki 2 ay denememiz olucak bu ay ilk aydan stres oldum bi sorunda yok yinede polen bal aldım ada cayı yağınada başladım SOĞAN kürü bi yandan ilk denenemem bunlar ama yapan tüm arkadaşlarım hamile kaldıDr um iyi bi Dr diye güveniyorum açıkçası. 9 haftalikti canım. senin?
Dr um iyi bi Dr diye güveniyorum açıkçası. 9 haftalikti canım. senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?