Ada Çayı SOĞAN kürü

rapunzel12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
106
87
48
34
Arkadaşlar ablam devlet hastanesinde müdür bir sürü Jinekolog arkadaşı ile sohbet ettim 6 ayda gebe kalınamıyorsa doktora görünme taraftarı hepsi ama. Sunu yazmak istedim ablama iki tüpün kapalı olduğu söylendi her sabah ac karnına 1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı polen karıştırdı yedi yanında SOĞAN kürü yaptı ve ada cayı diye bilinen acı elmayı tampon yaparak 7 gece kullandı 2. Bebeğimiz yolda Allah sizede banada versin insallah bende bu ay deneyeceğim

Adaçayı diye bilinen acı elma ne? Tampon yapti derken alttan mi? Bide sogan kürünü nasil uygulamış? Ya ben 2 bucuk ay önce kürtaj oldum malesef. Simdi de bi türlü adet olamiyorum kürtaj dan sonra. Dr un vermedigi ilac kalmadi yine kullaniyorum ama sogan kürü fayda eder belki. Zaten 10 ayda hamile kalmıştım.

Canım ada cayı yağını bi temiz pamuğa damlatıp tampon yapıyorsun vajinaya akıntıyı iltihabı alıyor SOĞAN kürü de adet günü başla 15 gun yap bazılari bitince adet yapıyor ama değil günde 2 kez aç karnına sabah kahvaltıdan önce akşam yemekten önce 2 su bardağı suyu kaynat içine 1 soğanın kabuğunu soy 4 parçaya böl 5 dakika da oyle kaynat iç

Sabah bi bardak aksam bi bardak toplamda 2 ve her seferinde yeni SOĞAN kes haberini beklıyorum insallah aklına takılan bişey varsa özelden de yazabılırsin kuzum

Ya ben zaten adet olamadigim icin yapicam bunu belki söktürür diye. Denicem bakalim inşallah biran önce adet olurum. Cok sagol canim

Ya ben zaten adet olamadigim icin yapicam bunu belki söktürür diye. Denicem bakalim inşallah biran önce adet olurum. Cok sagol canim

hala olamadın mı canım kaçıncı gündesin sıkma canını dicem de ne hissettiğini az çok anlıyorum yapışıklık ihtimalinden korkuyorsun dimi bende de başladı korku henüz 32.günümdeyim ama yum günümü bildiğim için olmam gerikiyordu geciktim hamilelik yok zaten korunduk bu ay rabbim şifa versin

ben kürtajdan sonra hiç adet olmadım artık 80. gün felan olmuştur herhalde. 21 günlük bi ilaca başladık umumarım olur malesef yapışıklık olayından korkuyorum. artık bu ilaçla da olmazsa ona bakılır herhalde.

Farlutal var o verilmiyor genelde ablam hastane müdürü sorunu yazarsan senin için iyi bi jinekolog var hastanede danışırım senin için

Pardon otomatik klavye vermiyor yazmış onu veriyorlar genelde 5 gun sabah Bitane akşam bitane içiyorsun en geç 3 günde regl oluyorsun

inşallah yoktur bişey ya inşallah olursun acaba başka bir dr da mı görse rahmini canım ya insanın canı sıkılmaz mı ben bile şimdiden düşünmeye başladım döngüm geçti ya sardı beni de korkular bugün 33.günüm inşallah hemencecik olursun bebek kaç haftalıktı canım bu arada

Dr um iyi bi Dr diye güveniyorum açıkçası. 9 haftalikti canım. senin?

Farlutal var o verilmiyor genelde ablam hastane müdürü sorunu yazarsan senin için iyi bi jinekolog var hastanede danışırım senin için
canım farlutal içtim olmadı bittikten sonra 2 hafta bekledim. peşine 3 tane progesteron iğne 10 gün geçti olmadım. şimdi yine 21 Günlük sırayla içilen bi ilaç bu sefer olursun diyo bakalım. Rahim temiz diyo ne kist ne de başka bişey var tertemiz ama olmuyorum.

Dr um iyi bi Dr diye güveniyorum açıkçası. 9 haftalikti canım. senin?
Ah darısı basımıza kızlar bende bi sorun yok yıllarca bekleyenlerin stresini okadar iyi anlıyorum ki 2 ay denememiz olucak bu ay ilk aydan stres oldum bi sorunda yok yinede polen bal aldım ada cayı yağınada başladım SOĞAN kürü bi yandan ilk denenemem bunlar ama yapan tüm arkadaşlarım hamile kaldı

Bayağı olmuş konuşmayalı iletinizden anladım sanırım bebiş olmuş benimde 2 yaşında oğlum var Suan rabbim olmayan herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…