Ada ismi unisex mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tanıdığım tüm anıllar kadındı:)
Cihan çok var ya.hatta ailem bana koymak istemiş,ailede bir cihan var diye vazgecmisler.
Keşke vazgeçmeselermis,bence bana yakışırdı
Belki ben ilerde bebeme veririm
Eşimle tanışmamızı sağlayan kız arkadaşımın adı Anıl. Eşimin de Anıl olması

benim ismim unisex Türkiyede yeni yeni koyulmaya başladı ama erkek ismiymiş mesela ibranice. İskandinav ülkelerinde de erkek ismi hatta dizilerde hep gay karakterlerin ismi. ama ne yapayım yani iki ismim var biri su perisi gibi anlamı olmasına rahmen ben erkek ismi olanı kullanıyorum. Ada da gayet güzel bir isim

Ege bölgesinde yaşıyorum burada Kızılay dağıtmış gibi bütün kız çocuklarında ada ismi var ada diye bi bağırıyorsun bütün kız çocukları bakıyor

Tanıdığım tüm anıllar kadındı:)
Cihan çok var ya.hatta ailem bana koymak istemiş,ailede bir cihan var diye vazgecmisler.
Keşke vazgeçmeselermis,bence bana yakışırdı
Belki ben ilerde bebeme veririm
Aslında aynı yaştaymısiz ben de kadın cihan hiç görmedim. Benim anaokulundaki aşkımın adıydı çok severim

Yaniiii
Bence unisex ismin günah olabileceğini söyleyen çarpılsın.

Ada diye erkek de hiç duymadım,hepsi kız.

Arkadaşlar merhaba. Kızım olursa Ada ismini koymak istiyorum. Ama erkeklere de bu ismin verildiğini ilk defa duydum. O yüzden kararsızım. Unisex isim günah mıdır
Günah olsaydı nasıl günah olacaktı açıklar mısınız?

Arkadaşlar merhaba. Kızım olursa Ada ismini koymak istiyorum. Ama erkeklere de bu ismin verildiğini ilk defa duydum. O yüzden kararsızım. Unisex isim günah mıdır
Günah mı bilmiyorum ama geçenlerde Nihat Hatipoğlu hocam anlamlı isim koyun ateş ada kaya demir bunlar çok manasız isimler dedi . Ebrar Zeynep Elif buglem gibi isimler hem modern hemde anlamlı .. siz bilirsiniz ama.. Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin

Ada ön Türkçede ana kadın demekmiş bu da bereketlii olduğu anlamına geliyormuş. O yüzden iyi geldi aslında anlamıda bana ama emin olamadım. Teşekkürler yorumunuz için

Ada ön Türkçede ana kadın demekmiş bu da bereketlii olduğu anlamına geliyormuş. O yüzden iyi geldi aslında anlamıda bana ama emin olamadım. Teşekkürler yorumunuz için
İlk defa duydum böyle bir anlamı olduğunu. Adı Ada olan bir erkeğe de rastlamadım.

Ada diye erkek hiç duymadım. Unisex isim niye günah olsun şimdi? Durup durup garip günahlar uydurmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…