Adabı muaşeret yahu . Adapsız misafirlik

takmışsınız haftada 10 kilo verdiren ot çayları tarifine :1:
hiç bir insan dışkı kokusundan hoşlaşmaz ki
bu topak giderek konu dışına sapıyor
saptı bıle, mesela ben şuan topik yerine topak yazmışnz yanlışlkla ona gülüyorum kahkahaaa ileee ayy çok yaşayın yaaa :1::1::1: valla özr dilerim aklmz başmzdan gıttı b... yuzunden .. ama konu ile uyumlu geldi topak:1::1::1::1::1: allahım sana geliyoruz :D

30 da öğrenmiş oldu.

bilmemek ayıp değil demekki

şu otuz kadına 1 haftada 10 kg.veren bitki çayı desem sabaha içmeyen kalmazdı.

ama bigün tutarsan ertesi günü aynı saatte gelir.heryere ıçmak zorunda değilsin deyince

herkes biz bok kokusunu seviyoruz , sen ruh hastası olduğun için sevmiyorsun biz sevdik sende sev diyorsunuz sevmiyorum

Otuz kadın bir araya gelip sana insanligi misafirperverliği anlatamadık be...bundan sonra o s..çtırmaya kıyamadigın wc nle bi başına sana mutluluklar dilerim..

biyolojik saat,vücudundaki hormonların ne zaman salgılanacağını belirler metabolik işlemleri düzenler.tuvalet hormon değildir,salgı da değildir.
sen bu üslüpla devam ettikçe ne kazanıyorsun anlamış değilim.sanki bütün şehir b.k kokuyor biz oh ne güzel diyoruz.yani olayı öyle bir hale getirdin ki şaşırdım.tekrar söylüyorum,insanlar temiz kullanıyorlarsa çok doğal,bırak gırsınler.kırlı bırakıyorlarsa tabı kı buyuk ayıp,iste o zaman medenıyetten yoksun dersın.bu kadar basit

30 da öğrenmiş oldu.

bilmemek ayıp değil demekki

şu otuz kadına 1 haftada 10 kg.veren bitki çayı desem sabaha içmeyen kalmazdı.

ama bigün tutarsan ertesi günü aynı saatte gelir.heryere ıçmak zorunda değilsin deyince

herkes biz bok kokusunu seviyoruz , sen ruh hastası olduğun için sevmiyorsun biz sevdik sende sev diyorsunuz sevmiyorum

O kokuyu seviyoruz sende sev diyen hic bir bayan olmadi
Biseyler uydurup yazmayin bence herkes nezaman nereye isterse yapar buda kimseyi ilgilendirmez
Gittigim arkadasimdada yaparim evimdede yaparim sizin gibiler icinde karin agrisi yada kasik agrisi cekmek zorunda degilim ki uyarmadiginiz sürecede bu RAHATSIZLIGINIZDAN kimsenin haberi olmaz

Açıldığı yolda kapanan konu...
Herkes geyik yapmış, sınırlar aşılmış, site kuralları hak getire.

Back
X