Adabı muaşeret yahu . Adapsız misafirlik

b....ku bile kıymetli dedikleri böyle bi durum galıba,,, yaptırmak istemıyor arkadaşım yabancı istemıo ustune ,,, nıye zorla yapacam die ugraşıosnz ki??? kocaman insanlarsnz ya.... bi hesaplayamadnz biolojikk saatinzi supanekee:21::21:

geldıyse yaparım arkadasım zartttırı zorttturu zarttıtı zort zort:60::60::60::60::60::60::60::60:

töbe est, bence evinizin her köşesinde kurallar yazılı
notlar olmalı ki gelenler o kurallara uysun, tabi bir daha gelirlerse.

biyolojik saat nedir allah aşkına,vücut ne zaman yiyeceği sindirirse o zaman gelir.eviniz uygun değil belki koku açısından,tuvalet salona yakınsa,ama bunun çözümü de bu değil arkadaşım..insanlar belki sftrk7'ye gideriz deyip tuvalete çıkma saatlerini ona göre ayarlasınlar o zaman bundan sonra

bu kadar ıçma meraklısı olduğunu bilmiyordum.

ıçın arkadaşım banane..

ama bir avm ye bir lavabosuna iki dk. giremiyoruz.

ısrarla itiraz etmek yerine , bu kadar mı zor.hayır çokmu güzel bir şey siz başkasının ok kokusundan bu kadar hazmı ediyorsunuz

ben etmiyorum başkasının ok kokusu beni rahatsız ediyor..siz sevin ne diyeyim
şurda birgünde 2kg.

verdim desem herkes atlardı.

bağırsakta terbiye edilir.hayır olmaz etmeyiz. bir sürü insan bunu yapıyor.pskljık hastalık değil medenilik

İnsanız beşeriz.. Bu tuvalet mevzusu harbiden garibime gitti. Olmadı büyük abdesti paralı yapın :D
$agaya-beles.webp
[video=youtube;MMNO00OazRE]http://www.youtube.com/watch?v=MMNO00OazRE[/video]

Bence evinize misafir kabul etmeyin.. Böylelikle bu sayıp şikayette bulunduğunuz bütün mevzular ortadan kalkar.

ama önüne gelen yere ıçmak zorunda değilim. avm ler ok kokusundan geçilmiyor sayenizde[/QUOTE]

konu sahibi şu kelimeleri tekrar tekrar kullanmak zorunda mısınız
neden bahsettiğinizi anlıyoruz sonuçta
üslubunuz çok itici gerçekten

Son düzenleme:
neden arkadaşım dostum yok ,
neden arkadaşım dostum yok , yaş 32 sevilmiyorum.dünyada tek seven eşim :/yanlızım

yaaa hiç elinizi dilinizi yormayn bayanlar arkadaşn diğer konu başlığı bu....

Vücudun biyolojık saati vardır . Hangi saatte büyükabdestini yapmaya alıştırırsan ertesi günü o saatte gelir . Sabah Evinden yapılıp çıkılır . Çünkü İnsanın yaptığı en iğrenç en mahrem iştir . bunu bilen buna dikkat eden birsürü insan var.

benim ruh hali ile problemim yok ama ot çöp bitki çayında uzman olmuş insanların kendi bedenleri ile ilgili bir durumu bilmemeleri üzücü geldi.

vayy arkadaş ne biyolojik saatmiş be mesela senin biyolojik saatin var mı kaçta yapıyorsun büyük abdetstini bundan bu kdr bahsettiysen biliyorsundur gece yatmadan önce gidersin herhalde biyolojik saatiin 10-11-12 gibi olsa mmmmmmm ve sen otobüsle gece yolculuğundasın 12 saatlik yol ve biyolojik saatine denk geldi otobüstesin napcan ?? ya oraya edicen ya da saat kaçta mola verdiyse o zaman etcen ?? yani öyle biyolojik saat falan dinlemez bağırsak bu !! zart diye birden çıkıverir nolduğunu anlayamasınız sayın asil düşesimiz !!

Yorumlar süper yalnız :)

O değilde; bi konu açmıssınız neden dostum yok diye sormuşsunuz. Hiç durup düşündünüz mü? Bence fazla takıntılısınız.
Mesela bu konu; soruyorsunuz acaba bende mi arıza var diye. Bizde kk olarak yorum yapıyoruz ve siz savunmaya geçiyorsunuz. Onca insan sizin düşüncenizi (biraz) tuhaf karşılıyorsa bence bi durup düşünün. Asla kötü niyetli yazmıyorum bunu öyle anlamayın ama hiç normal gelmedi bana...

ıçın arkadaşım banane.

başkasının ok kokusundan bu kadar haz ediyorsanız ve bu kadar güzelse ..

ben rahatsız oluyorum , ve başkasının evinde kimseyi rahatsız etmiyorum.

Şuraya birgünde 2.kg. veen ot çayı desem 100 tane kadın not alırdı normal olurdu.

madem biyolojik saati bilmiyorsan,

kalkıp dost arkadaşkonusundan bel altı yapmana lüzum yok.

Allah iyiliğinizi versin, epey güldüm akşam akşam.... konu sahibi arkadaşım üstüne geleni bi güzel savuşturuyor aslında direncine hayran kaldım... bence tatlısınız...

ıçın arkadaşım banane..

ısrarla itiraz etmek yerine , bu kadar mı zor.hayır çokmu güzel bir şey siz başkasının ok kokusundan bu kadar hazmı ediyorsunuz

şurda birgünde 2kg.

bağırsakta terbiye edilir.hayır olmaz etmeyiz. bir sürü insan bunu yapıyor.pskljık hastalık değil medenilik

Tuvaletler tuvaleti yapmak için üretilmiştir. AVM'lere o tuvaletleri saç baş düzeltmek için değil insanlar tuveletini yapsınlar diye koymuşlar.

Şu mağazalardaki kabinlere bile tuvaletini yapanlar var onlar medeni de biz tuvalete yapınca mı medeniyetsiz oluyoruz? Adı üstünde TUVALET. Üstelik AVM tuvaletleri çok temiz oluyor sürekli temizleniyor oralar.

Ayrıca dikkat edin bağırsağımı terbiye ediyim derken bir hastalığa yakalanmayın.

konu sahibi arkadaşım, bak konunu okuyan 30 civarı kadın var, ve bir tanesi bile sana hak vermedi...
o zaman otuzumuz da görgüsüz, ama sen adabı muaşeret timsali...ha? ne dersin...hiç düşündünmü?
30 değil bin kişide olsa burda yine haksızsın..bendce kabul et de daha fazla rencide etme kendini...
yanlışsın kabul et işte...

ıçın arkadaşım banane..

şurda birgünde 2kg.

nickinizin açılımı saftirik mi merak ettim? Bide şey ben haftada 1 yapabiliyorum doktorlarca beraber çözemedik bu işi bi el atarmısınız medeniliğinizle:17:

avm'lerde b.k kokusu? afedersiniz hiç duymadım nerede yaşıyorsunuz? kendini bilmeyen insanlar tabi vardır ama düşüncelerinize katılmıyor diye insanlara böyle konuşamazsınız..
en başta psikoloğa gidin diyen arkadaşa abartmış demiştim ama kusura bakmayın haklıymış.bu ne saldırganlık,kırılmayın ama bu üslupla dostunuz olmamasına şaşırmayın..

düşüncelerine katılmadığınız insana ruh hastası demek normal ?

ıçın arkadaşım banane..

şurda birgünde 2kg.

ne kadar basit bi üslubunuz var.inanın sizinle tartışmaya girip birşeyler anlatmaya çalıştığıma pişman oldum,fikrimizi sormuşsunuz söyledik ama durumunuz öyle vahim ki eleştiriye tahammülünüz yok.
avm'ler devamlı temızlenır hanımefendı hıc oyle bırsey duymadım sahsen,duysam tabı rahatsız olurdum.ama bu sızde bı takıntı olmus.sokakta da duyuyor musunuz bari ? ayrıca bız sıze ortalık koksun ses etmeyın memnun olun mu dedık? ınsanların tuvalet saatlerıne karısamazsınız,nokta.bunun b.k kokusu sevmekle alakası yok.biz temiz kullanmayanların tenzıh ederek konustuk ama
medeniyet dediğiniz şey bu kadar basit değil.önce saygı duymayı aşağılamadan kendinizi ifade etmeyi öğrenin
siz daha çook 32 yaşındayım dostum sevenim yok diye başlık açarsınız.hakediyorsunuz..

Adabı muaşeret demişsiniz de, insan kendinde olmayanı başkasından beklememeli...

Sizin barsaklarınız kurmalı saat gibi çalışabilir, başkalarının ki evinizin ortasına etmedikçe sizi ilgilendirmez. :51:[

kurulu saat gibi çalışır..

ama önüne gelen yere ıçmak zorunda değilim. avm ler ok kokusundan geçilmiyor sayenizde

bir şey diyeceğim ama demeyeceğim bizde her önümüze gelen yere yapmıyoruz
size terbiyeli totonuzla mutluluklar diliyoruz

ıçın arkadaşım banane.

başkasının ok kokusundan bu kadar haz ediyorsanız ve bu kadar güzelse ..

ben rahatsız oluyorum , ve başkasının evinde kimseyi rahatsız etmiyorum.

Şuraya birgünde 2.kg. veen ot çayı desem 100 tane kadın not alırdı normal olurdu.

madem biyolojik saati bilmiyorsan,

kalkıp dost arkadaşkonusundan bel altı yapmana lüzum yok.

2 kg ot verdiren çay desen daha mantıklı birşey demiş olurdun en azından.

biyolojik saat diye birşey vardır tamamda insanız sonuçta arkadaşım her an gelebilir....vallahi benimki stresten bile gelir o kadar söyleyeyim yaniiiiiiii.......:23:birde merak ettiğim şey eşinize nasıl izin veriyorsunuz evde çişini yapmasınaaaaa???????:35:

Son düzenleme:
Birini eleştireceğiniz zaman karşınızdaki insanın duygularını göz önünde bulundurunuz ve kişi ile özel olarak konuşmaya özen gösteriniz. Yakıştırma yapmaktan kaçınınız, sorunu kişiselleştirmeyiniz.

Biri sizi eleştirdiğinde sakin olunuz, savunmaya geçmemeye özen gösteriniz. Kişi sizi insanların içinde ve kabaca eleştiriyor ise içgüdüsel olarak reaksiyon göstermek isteyebilirsiniz fakat en iyisi basitçe "Düşünceni özel olarak bana iletmeni tercih ederdim." demektir.

Her zaman "Lütfen" ve "Teşekkür ederim." demeyi unutmayınız.

Argo sözcükler kullanmayınız.

Bilmem anlatabildim mi?

Back
X