yazdığın için teşekkür ederim canım.CANIIIM ÇOK GÜZEL Bİr KONU AÇMIŞSIN AMAA ÇOK ERKEEN DAHA..Bu kürleri kulanan daha 3 ay bile olmadı o yüzden kimse şu sebepten dolayı hamile kaldım diyemez daha erken..iNŞALLAH HERKEZ HAMİŞ KALIRDA SENİN SAYENDE HERKEZ TAKİP EDER NE İLE HAMİLE KALDIKLARINI..sevgiler.
1.ay adaçayını kullanıdım=hamile kalamadım.birde adet döngümü değiştirdi.( normalde 25 gün oluyorum,30 günde oldum)
2.ay tarçın,bal,çörekotunu kullandım.=hamile kalamadım.
3.ay bal ve polen tozunu kullandım=gene hamile kalamadım( bu kürde benim çok iştahımı açtı)
4.ay adaçayı yağını kullandım ilişkiden sonra tanponla rahime yerleştirdim=yok gene hamile kalamadım.
son olarakta bu ay 2-3 defa çiğ sütü maydonazla kaynatıp buharına oturdum.biraz lekelenmem oldu..kasık ağrısıyla beraber bel ağrısıda yaşıyorum.ilişkiden sonra sadece tanponu rahime yerleştiriyorum ama ilişkiden sonra tanpona kahverengi lekelenme geliyor..bu ayda hamile değilim..:1no2:
bende ilk ay incir kuru sogan kuru ve civanpercemi ile aslanpencesi cayini ictim. Ve bitkisel oturma banyosu yaptim sonu alamadim. 2.ay hicbisey denemedim sadece klomen kullandim. Bakalim beklemedeyim suan onumuzdeki gunler adet olmam gerekiyor dehsetle bekliyorum insallah sonuc pozitiftir kizlar....:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?