***Adaçayı ve Hayıt Otu Kullananlar Bakabilir mi***

su828

Hoşgeldin Yavrum
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
2.487
27
48
Diğer
Yaa arkadaşlar günde birer bardak hayıt otu suyu ve adaçayı içiyorum.
Bugün 4. günüm ve adetimin 5. günü.. Bugün kanama biraz arttı ve parça halinde pıhtı geldi..
Ayrıca karnım da çok ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi..
Sizlerde böyle bir şey oldu mu yardım edin lütfen

Hayıt yumurtlamaya yardımcı bır bitki..eğer hamile değilsen adetin bu bitki yüzünden daha yoğun oluyordur.

Adetimin 6. Gunundeyim henüz hamile değilim. Bunu içenler böyle birşey yaşadı mı acaba??

s

2 aydır kulllanıyorummm bu kuru tüp bebek tedavisi öncesi fsh düşsün diye bu ay tedavi için gittiğimde e2 değerimin yüksek olduğunu bu yüzden tedaviye başlayamayacağımı söyledi herşeyi ona göre ayarlamıştım izin almam da zor olacak öströjeni yukselttı bıraktım bende normal adet döneminde farklı oldu benim açık renkli ve uzun sürdü ilk ayda kasıklarda cayı içerken agrı yaptı

Bende Hayıt hapina başladım. Bugun 3. Günüm adet sürem kisaldi ve miktarı azaldi.. hormon degerim prolaktinim yuksek cikti ve de bebek istediğim icin ne zamandir, bu ilaci kullanmaya basladim umarim etkisini gorurumde bebisim gelir

hayıt otu nasıl kullanılır adetin kaçıncı günü başlanır bilemedim bugün adetimin 2. günü bende denemek istiyorum
adaçayı içmeye başladım ama hayıt otunu yeni öğrendim

Icinde de 30 tane var. Gunde 1 tane ile bir ay boyunca kullanıyorsun. Bugun 10 gündür kullaniyorum ve kendimi cok iyi hissediyorum.sivilcelerim kurudu, sakinlestim. Şişkinlik desen kalmadi. Tavsiye ederim, arastir ama netten mutlaka..

merhaba kızlar bende hayıt suyunu kullandıktan bır aysonra rabbımın yardımı hayıt vesılesıyle hamıle kalmıstım kaybettım bu ay tekrar basladım bende pcos var adetlerım cok duznlı ama pısoklatın hormonum lh hormanum yuksek

Icinde de 30 tane var. Gunde 1 tane ile bir ay boyunca kullanıyorsun. Bugun 10 gündür kullaniyorum ve kendimi cok iyi hissediyorum.sivilcelerim kurudu, sakinlestim. Şişkinlik desen kalmadi. Tavsiye ederim, arastir ama netten mutlaka..

Evet eczanede var. Reçetesiz de veriliyo 9,5 tl :)

tmm cnm bakıcam eczanelere çok saol
hapla daha iyi olur benim içinde çünkü bitki çayı fln içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…