Yaa arkadaşlar günde birer bardak hayıt otu suyu ve adaçayı içiyorum.
Bugün 4. günüm ve adetimin 5. günü.. Bugün kanama biraz arttı ve parça halinde pıhtı geldi..
Ayrıca karnım da çok ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi..
Sizlerde böyle bir şey oldu mu yardım edin lütfen
Yaa arkadaşlar günde birer bardak hayıt otu suyu ve adaçayı içiyorum.
Bugün 4. günüm ve adetimin 5. günü.. Bugün kanama biraz arttı ve parça halinde pıhtı geldi..
Ayrıca karnım da çok ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi..
Sizlerde böyle bir şey oldu mu yardım edin lütfen
2 aydır kulllanıyorummm bu kuru tüp bebek tedavisi öncesi fsh düşsün diye bu ay tedavi için gittiğimde e2 değerimin yüksek olduğunu bu yüzden tedaviye başlayamayacağımı söyledi herşeyi ona göre ayarlamıştım izin almam da zor olacak öströjeni yukselttı bıraktım bende normal adet döneminde farklı oldu benim açık renkli ve uzun sürdü ilk ayda kasıklarda cayı içerken agrı yaptı
Bende Hayıt hapina başladım. Bugun 3. Günüm adet sürem kisaldi ve miktarı azaldi.. hormon degerim prolaktinim yuksek cikti ve de bebek istediğim icin ne zamandir, bu ilaci kullanmaya basladim umarim etkisini gorurumde bebisim gelir
hayıt otu nasıl kullanılır adetin kaçıncı günü başlanır bilemedim bugün adetimin 2. günü bende denemek istiyorum
adaçayı içmeye başladım ama hayıt otunu yeni öğrendim
Icinde de 30 tane var. Gunde 1 tane ile bir ay boyunca kullanıyorsun. Bugun 10 gündür kullaniyorum ve kendimi cok iyi hissediyorum.sivilcelerim kurudu, sakinlestim. Şişkinlik desen kalmadi. Tavsiye ederim, arastir ama netten mutlaka..
Icinde de 30 tane var. Gunde 1 tane ile bir ay boyunca kullanıyorsun. Bugun 10 gündür kullaniyorum ve kendimi cok iyi hissediyorum.sivilcelerim kurudu, sakinlestim. Şişkinlik desen kalmadi. Tavsiye ederim, arastir ama netten mutlaka..