Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım tebrik ederim.. adına çok sevindm.. inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olur.. evli değilim henüz ama çocuk isteyipte sahip olamayan çok çevrem var..ne kadar zamanda etki etti sana ve nasıl içtin,ne kadar içtin bi detaylı yazar mısın?
Öncelikle tebrikler dilanaz. Allah kucağına da almayı nasip etsin. Ben de adaçayının faydalarını görenlerdenim. Üstelik tek ay kullanımla.
Ben de de pko vardı. Değerlerim güzeldi ama adetlerim düzelmiyordu. Psikolojidendir deyip ilaçları verip yolluyorlardı. Ekşi sözlükte adaçayı ve soğan kürü ile ilgili şeyler okuyunca aklıma geldi. Hamile kalırken çok beklemedim ama adaçayını sadece bir ay kullanıp faydasını gördüm nasıl derseniz.
İlk ay ilaçlarımı bırakıp adetimin 2. gününden başlayıp 15 gün adaçayı içtim. Süpriz oldu ama 29 günde saat gibi adet oldum.
Sonraki ay bir arkadaşım o arada hamile kalırsan düşük yaptırır deyince bıraktım ama etkisi vücuduma işlemişti gene 29 günde adet oldum adaçayı sayesinde.
3. ay adet olmadım çünkü hamile kalmıştım. Tavsiyem pkolu bayanlar adaçayı ve soğan kürlerini hafife almayın. .
Ama bu bitkisel de olsa bir nevi ilaç olduğu için kürlerin başlama ve bitiş tarihlerine riayet edin. Demleme yöntemlerini de ihmal etmemek lazım.