Bende atamıyorum poşetleri semt pazarımızdaki yaşlı bir Pazarcı amcaya veriyorum hepsini,epeyce dua da alıyorumGüzel bir uygulama...
Bugün evde birikmiş dört naylon poşet dolusu naylon poşeti çöpe attım. Ne yapacağımı bilemedim başka. Biriktir biriktir nereye kadar.
Bende atamıyorum poşetleri semt pazarımızdaki yaşlı bir Pazarcı amcaya veriyorum hepsini,epeyce dua da alıyorum
Bence naylon poşetler ücretli olmalı en azından,o zaman Kullanım çok azalır
Çünkü Almanlar tane tane alıyor gıdayı, Türkler kilo kilo :)Bu naylon poşetlere almanlar Türk poşeti diyorlar onlar çanta kullandıklarından Türkler çanta kullanmayı beceremiyorlar
Doğrudur...eskiden halk ekmekte poşet 10krş du herkes elinde poşetle beklerdim,keşke yine öyle olsa her yerde.Bu naylon poşetlere almanlar Türk poşeti diyorlar onlar çanta kullandıklarından Türkler çanta kullanmayı beceremiyorlar
Metro da poşet ücretli...normalde herhangi bi markette her ürünü neredeyse ayrı poşete koyan ( sonrasında çöp poşeti olarak kullanma amacıyla ) orada para vereceği için patlayana kadar tıkıştırıyor :)Bence naylon poşetler ücretli olmalı en azından,o zaman Kullanım çok azalır
Adalar gec kalmis ben coktan kestim kullanmayi bez cantami aliytm markette pazarda herseyi atiyrm icine kese kagidina gecilmeli bence cogu aldigim pazarcilarda kese kagidi kullaniyor.
Aynen..umarım heryerde paralı olur.insanlar dünyayı acımasızca kirletiyor aslında herkes kendimizin yada çocuklarımızın oturduğu Dalı kesiyor.Metro da poşet ücretli...normalde herhangi bi markette her ürünü neredeyse ayrı poşete koyan ( sonrasında çöp poşeti olarak kullanma amacıyla ) orada para vereceği için patlayana kadar tıkıştırıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?