Premature Bebekler adalat crono yardımm

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım ben arefe gününden beri hastanede yatıyordum kasılmalarım sıklaşdı ağrılı olmaya başladı bu gün 37+1 oldum hastanede adalatı kesdi nidilat başladı prepar serumdan sonra kasılma azalmayınca preparın tabletine geçdi o azalttı bayağı kasılmaları sonra cuma günü çıkdım hastaneden bu günde preparıda kestirdi kendi haline bırakdık artık bakalım hayarlısı ne olacak vakit yaklaşdı zaten ama kasılmalarım çok sık ve ağrılı artık.

arkadaşlar gebeyken sizde adalat crono kullanmşsınız bende şuan 32 haftalık gebeyim başta adalat kullandm şimdide nidilat kullanıyorum siz bebeklerinizi kucagınıza almşsınızdr baya mailleri atalı bende cok korkuyorum bebgme bişi olur mu die sizin bebeklerinz nasl yardmcı olursanz inanın cok sevnrm cok sagolun cvplarınızı bekliyorum.

32 haftalıgım.ve 26 haftalıktan berı adalat crono 30 mg kullanıyorum.rahımde kasılmalarım var.bu bır kalp ılacı kasılma ıcınde kullanılılıyor sanırım.ama bu ılac benı endıselendırıyor.bu kadar uzun kullanmak bu ılacı bır sorun olmazmı.bebegıme bır zararı olurmu dıye korkuyorum.sonucta kalp ılacı.
bu ılacı kullanan varmı.kullanıpta dogum yapmıs olan varmı.varsa lutfen yazsın bebegıme zararı olur dıye korkuyorum.:çok üzgünüm:

arkadaşlar gebeyken sizde adalat crono kullanmşsınız bende şuan 32 haftalık gebeyim başta adalat kullandm şimdide nidilat kullanıyorum siz bebeklerinizi kucagınıza almşsınızdr baya mailleri atalı bende cok korkuyorum bebgme bişi olur mu die sizin bebeklerinz nasl yardmcı olursanz inanın cok sevnrm cok sagolun cvplarınızı bekliyorum.

Merhaba konu guncel degil 4 yil olmus ama sormadan duramadim 26 haftalik hamileyim bu ilaci kasilmalardan dolayi 2gundur kullaniyorum hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza aldiniz mi ilac beni biraz korkuttu simdiden tesekkur ederim

Merhaba konu guncel degil 4 yil olmus ama sormadan duramadim 26 haftalik hamileyim bu ilaci kasilmalardan dolayi 2gundur kullaniyorum hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza aldiniz mi ilac beni biraz korkuttu simdiden tesekkur ederim
Bende 27 haftaligim ve 1 haftadir kulkaniyorum. Etkinligi kanitlanmis bilac. İnsallah hersey yolunda giderde aliruz evlatlarimizi kucagimiza

Ben ilk çocuğumda nidilat kullanmıştım ama uzun süre değil o zaman 34 haftalıktık. Kendini yorma demişti doktorum, kendimi hiiç yormadan üzmeden 40.haftamda doğum yapmıştım şimdi kasılmslarım daha erken başladı 30 haftalığız bakalım bu sefer adalat kullanıyorum dinleniyorum iş yapmıyorum.

Kizlrrrrr. Adalarla nidilat. Ayni mi oluyor. Piyasada nidilat yok şuan da,adalar ta ayni. Dilalti mi aliyosunuz yutuyomusunuz,bi. De doktorumuz adalar mi verdi muadil diye mi aldiniz
O

merhaba arkadaşlar bende 18 haftalıkken kullanmaya başladım adalatı sonra doktorumu değiştirince 24.haftada bıraktım şimdi 29. haftadayım kasılmalarım oluyo doktor ısrarla içme diyo progestan yeter diyo ama ben arada içmiyorum yinede erken doğum olur diye korkuyorum adalattan da korkuyorum ama bebeğe bi zararı olur diye tansiyon ilacı sonuçta sizin doktorlar zararı konusunda bişey söyledi mi ne yapcam hiç bilmiyorum

32 haftalıgım.ve 26 haftalıktan berı adalat crono 30 mg kullanıyorum.rahımde kasılmalarım var.bu bır kalp ılacı kasılma ıcınde kullanılılıyor sanırım.ama bu ılac benı endıselendırıyor.bu kadar uzun kullanmak bu ılacı bır sorun olmazmı.bebegıme bır zararı olurmu dıye korkuyorum.sonucta kalp ılacı.
bu ılacı kullanan varmı.kullanıpta dogum yapmıs olan varmı.varsa lutfen yazsın bebegıme zararı olur dıye korkuyorum.:çok üzgünüm:
27. Haftadan itibaren kullandım.
Erken dogum riskim vardı.
35. Haftada dogum oldu.
Sabah aksam kullanıyordum.
Herhangi bir yan etkisini görmedim.
Sıkıntı olmadı da cok şükür ne bende ne bebğimde
Endişelenmeyin

Selam. Bende 24 haftalığım ve yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Doktorum bir tableti 3 e bölerek içmemi söyledi tansiyonu düşürdüğü için bende 8 saatte bir 1/3 alıyorum.30 mg benimki. Birde gece yatarken endol fitil kullanıyorum. 9 cmlik miyomum var buda erken doğum riski :( cok korkuyorum allahım heğimize nasip etsin saglıklı hayırlı bi şekilde yavrularımıza kavuşmayı..

kızlar yardım edin ben 35.haftamdaym leke geldı sancı cıktı.doktor nidilat verdı ama hc bıyerde yokya.sora eczacılar adalat dedi doktorum onu al ddı.hc bılmdgm bı hap.sız kac mg kullandınız kutusu nasil.tarıfe gore kullancm korkuyorum yanlıs almaktan

adalat crono 60mg diye bi ilaç benadade erken doğum riski olduğu için 18. haftadan beri kullanıyorum şuan 32.haftadayım ama doktorum 34.haftada bırakacağımı söledi

35 atadayim 28den beri bidilat kullaniyorum bu hafta son. 36 da kwsicaz ve bekleyecegiz. İnsallah 38 i gorur miinikim.ama bugunlerede sukur. Elimmde fazla nidilat var su an isteyen ollursa yollayabilirim. ;))))

35 atadayim 28den beri bidilat kullaniyorum bu hafta son. 36 da kwsicaz ve bekleyecegiz. İnsallah 38 i gorur miinikim.ama bugunlerede sukur. Elimmde fazla nidilat var su an isteyen ollursa yollayabilirim. :KK66:)))
sevgili minibebi mesajını görünce bunu karşıma Allah çıkardı diye düşündüm çok acil nidilata ihtiyacım var hala sendeyse eğer bana ulaşabilirmisin

mesaj attgm gun dogum yaptım.hapları hıc kullanamadan.bende doktoruma verdım ıhtıyacı olana versın dıye.suan kızım kucgmda naptıysak yınede erken dogdu kuvezde kaldı.zor gunlerı atlatk smdı ıyıyız sukurler olsun

Selam. Bende 24 haftalığım ve yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Doktorum bir tableti 3 e bölerek içmemi söyledi tansiyonu düşürdüğü için bende 8 saatte bir 1/3 alıyorum.30 mg benimki. Birde gece yatarken endol fitil kullanıyorum. 9 cmlik miyomum var buda erken doğum riski :KK43: cok korkuyorum allahım heğimize nasip etsin saglıklı hayırlı bi şekilde yavrularımıza kavuşmayı..
Ben 25 haftaligim ve banada Adalat verildi çok korkarak içiyorum 6 saatte 1 tane hemde. Siz kaçıncı haftaya kadar kullandınız bana plasenta previous var diye rahim kasılması önlemek için verildi. Cevap yazarsaniz çok mutlu olurum. Çok korkuyorum. Uyku tutmuyor:(

adalat crono 60mg diye bi ilaç benadade erken doğum riski olduğu için 18. haftadan beri kullanıyorum şuan 32.haftadayım ama doktorum 34.haftada bırakacağımı söledi
Sizde aynı ilaçtan kullanmissiniz tecrübelerinizi bana yazar misiniz. Çok ihtiyacım var.

Bende bi ay kullandim muadilini nidilati. Kizlar ilaci için yatin yorulmayin sakin. 35 ten sonra biraktitir dr

Bende bi ay kullandim muadilini nidilati. Kizlar ilaci için yatin yorulmayin sakin. 35 ten sonra biraktitir dr
Çok korkuyorum nidilat içen çok ama Adalat içen pek yok sanırım bide bana 6 saatte 1 tane veriyor 2 ye çıkaracak sonrada şimdi yatıyorum ama bu ilaç hakkında bişey bilmemek beni endişelendiriyor. Şu an yatıyorum .

Back
X