Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim.Yazını bende okumuştum saygı ve sevgilerimi sunuyorum sana
Hafta başı bir konu acmıştım. Minibuste yaşadığım tartışma ile ilgili. Büyükşehir beldiyesi beyaz masaya sikayette bulunmuştum. O günden beri ses seda yoktu. Bugün aradılar.
Zabıta ekipleri o durağı kontrol etmiş ve aynı şeyi yapan ve daha önce ihtar alan ve denetime takılan 11 araç ceza 3 araç biri de benim şikayet ettiğim ilk defa sikayet aldığı için ihtar almış.
Yani direkt benim şikayet ettiğim ceza almadı ama özellikle gerekli duraklara uğramadığı tespit edilen bu durakta ki 11 araç ceza3 araç ta ihtar aldı. Bu ihtar alanlar tekrar sikayet alırsa ceza alacaklar.
Tesadüf dün de haberlerde gösterilmiş minibüsler ile ilgili sikayetlerinizi istanbul için 153 ü arayarak bildirebilirsiniz. Ama şuna dikkat edin size verilen kod ve şifre ile yazılı halini ibb sitesinden görün. Sözlü bildirdiğiniz için yanlış yapılabiliyor. Tekrar arayıp duzeltmek gerekiyor.
Şimdi bir de kendim sorusturucam bakalım ne cezası almışlar.
Konuyu merak edenler için.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hepimiz-tehlikedeyiz.909141/
Diğer konunuzu okumuştum.
Çok iyi olmuş.
Teşekkür ederim. Tabi minibüs culerin hepsi olmasada bir kısmı tehlike arzedebiliyor bunu sizlerde farkedersiniz hal tavırlarından. Ama ibb nin en iyi özelliği isminiz saklı kalıyorTebrikler size ,belki burdan bazıları ni cesarete getirdin canım
Hatırlıyorum konunu canım çok iyi yapmışsın akılları başlarına gelir birdaha kimseyi öyle ıssız ve tehlikeli yerlerde bırakıp atar yapmazlar.Hafta başı bir konu acmıştım. Minibuste yaşadığım tartışma ile ilgili. Büyükşehir beldiyesi beyaz masaya sikayette bulunmuştum. O günden beri ses seda yoktu. Bugün aradılar.
Zabıta ekipleri o durağı kontrol etmiş ve aynı şeyi yapan ve daha önce ihtar alan ve denetime takılan 11 araç ceza 3 araç biri de benim şikayet ettiğim ilk defa sikayet aldığı için ihtar almış.
Yani direkt benim şikayet ettiğim ceza almadı ama özellikle gerekli duraklara uğramadığı tespit edilen bu durakta ki 11 araç ceza3 araç ta ihtar aldı. Bu ihtar alanlar tekrar sikayet alırsa ceza alacaklar.
Tesadüf dün de haberlerde gösterilmiş minibüsler ile ilgili sikayetlerinizi istanbul için 153 ü arayarak bildirebilirsiniz. Ama şuna dikkat edin size verilen kod ve şifre ile yazılı halini ibb sitesinden görün. Sözlü bildirdiğiniz için yanlış yapılabiliyor. Tekrar arayıp duzeltmek gerekiyor.
Şimdi bir de kendim sorusturucam bakalım ne cezası almışlar.
Konuyu merak edenler için.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hepimiz-tehlikedeyiz.909141/