adalet...

yok canim ya... evde kalmis muamelesi yapma nolur. Evlendim bosandim ben hevesimi aldim merak etme sen. Ayrica sirf sevmek evlilige yeterli bir durum degil.Evlenmek icin iki kisininde rizasi olmasi gerekir... sizi almamislar muhabbeti yapmayin hic. O yuzden mi aaaa Amerika da mi yasiyorsun bilmem ne , gelince goruselim vs dediler evli barkli adamlar... biraz yuz versem pesimden gelirler hic merak etme.... istesem aninda aldattiririm ama benim yapacagim isler degil.Hepsini facebook tan silmek oldu durumum. Gorunuste sadik bunlar benle evlenmemisler ama baskasiyla evlenip eski kiz arkadasini eklemisler:D iyiki beni almamislar o zaman CUNKU ESLERININ YERINDE OLMAK ISTEMEZDIM. sutu bozuk yeryerde sutu bozuk evlense de evlenmesede. Yilan gibi kis uykusuna yatar ancak boyleleri...

evde kalmış muamelesi mi ? estafurullah .isteyen evlenir istemeyen evlenmez .hiç ilgisi yok inan bana .sen hayatımı mahvettiler demişsin ya ondan dedim .bir ilişkiye süre verilir olursa olur olmazsa olmaz .burda kadına iş düşer adam işe yaramazsa atar gidersin canını sıkmaya gerek yok yani .o erkeklere aldatırırım diyorsun ya istesem aslında adam gönül eğlendirip karısının yanına dönüyor işte yine kullanılan kadın oluyor senin için demiyorum yanlış anlama.bu konudaki gibi aynı işte ama maalsef kadınlarımız bu tuzaklara kolay düşüyor .

eşinden boşan o adamlada görüşmeyi kes diycektim ama sen onu terketsende öyle adamlar rahat durmazlar Nasıl olsa başka birini bulur olan yine çocuklara ve annesine olur.Başka insanlarında canı yanar.
O yüzden siz birbiriniz için yaratılmışsınız çok yakışıyosunuz Adamda boşansın siz evlenin Elinizi de çekin başka insanların hayatından
Rabb'im ıslah etsin böyle insanları kimseyi şaşırtmasın Bizide korusun böylelerinden

bu arada konu sahibi bşka bir erkekle ilişkisi olduğunu eşine söylemiş mi ?adam bunu ispatladığı halde yüklü bir tazminat davası açabilir benden söylemesi .

Anlamadığım bazı konularda öyle konuşmalar görüyorum ki millet birbirine demediğini bırakmıyor yada eşine kayınvalidesine görümcesine vs. işte...o konular kapanmıyor ben burda bişey paylaşıyorum 15 dakika içinde kapanıyor bu mu adaletiniz...toplumca hoş karşılanmayan demişsiniz...afedersiniz ama ben bu konumu kapatacak kadar ne yazdım da bunu bana yapıyorsunuz???

ilk konumu açtığımda eşinizden ayrılın ne yaparsanız yapın diyenler olmuştu..Şimdi evimi terkketim diyorum yine ben suçlu oluyorum..herkes çok doğru bir ben yanlışım dimi arkadaşlar......

Defaatle kendinizi ne diye savunup duruyorsunuz ? utanmıyorsunuz da yahu :))

sen şimdi böle diyerek vicdanını azda olsa rahatlatmaya çalışıyorsun 4 aylık bebek var yaa ortada .hala yaşadığınız şeye aşk diyorsunuz ya pes .sen kör mör etmedin kuzum adamı bence bunu yaptın diye sevinme çünkü o adam karısının yanına döner senle takıldıktan sonra .hamila olmakla ilgisi yok bunun hamile olmayan arkadaşlarda bekar-evli hiç farketmez seni eleştirdi .çocuğuna acımayan adam sana hiç acımaz .ben yuva yıkmaya yeltenseydim ayrıca benim ailem yanımda olmazdı ailene ne çok güveniyorsun ilginç .

k.bkma ama benım o yuvada mutsuz olduğumu bılıyo aılem.zamanında esımın bana şiddet uygulamasını da..kendı evlatlarının yanında olmucaklar da kımın yanında olcaklar solermısın bana...evet evlıyken asık olduğum ıcın hatalıyımm bunu kabul edıyorum ama aynısını yasayacağımı yada bana yasatacağını zaman gosterır....

" benim kocam yapmaz, o kadın ayarttı "
düşüncesi zaten toplumumuzda hakim olduğu için hep o kadınlar suçlanıyor...
herkes kendi yuvasını kendi yıkar...suçu karşı tarafa atmak işin en kolayı..

adam kendi yuvasını kendi bozdu...

iki tarafında belli ki aile yaşantıları düzgün değilmiş...

ısrarla olayın içindeymiş gibi yorumlar yaparak konu sahibine sen yuva yıktın diye ahkam kesmenin manası yok...

evetttt canım ben neymısım de adam yuvasını yıkıyo benım içinnn.....
ben soluyorum da kımse orasını duymuyor kı..bosanmasına tek sebep ben değilimm......noktaaaaaa

6 yaşında bir çocuk...

Temelleri on üç ay önce "cinsel birliktelik ile atılmış" 4 aylık ağzı süt kokan bir bebek...

Bu bebeğin, dokuz ay boyunca hamilelik sıkıntısını yüksek ihtimal "tek başına çekmiş bir ana"... Lohusalık dönemini yine "tek başına" çekmiş, soru işaretleri ile dolmuş bir kadın...
Tüm bunların o evliliğe verdiği zararlar... Zira kadının hamilelik ve lohusalık yüzünden yansıttığı sorunlardan, size koşarak kaçan bir kocası var. Bahaneler bulabilmiş, başka kadında teselli bulabilmiş haysiyet kelimesinden zerre nasip almamış bir adam...

Ben sizi eleştirmeyeceğim, kiminle yola çıktığınızı göstereceğim size... Çünkü toyluğunuza acıyorum.. (Tabi sevgiliniz eşini terkederse.... Haysiyet olmayabilir ama vicdan mukakkak zorlayacaktır gelişini)

Evlilik ilişkisinin gerçekten koptuğu, kişilerin birbiri ile alışverişi kalmadığını gösteren en öncelikli kanıt, "uzuuuun bir süre, bir nedene dayalı olmaksızın, tarafların birbiri ile cinsel münasebette bulunmaya yanaşmamaları ve hatta aynı çatı altında yaşamaya dayanamamalarıdır." Oysa on üç ay boyunca cinsel olarak yaşanmayan evlilik hayatının nedeni, hamilelik ve lohusalık gibi, psikolojik olarak kimi kadınları daha fazla yoran ve adaptasyonlarını geciktiren nedenlerden oluşuyor... Bu esnada sizin verdiklerinizle, kaybettiği heyecanları yeniden bulan sevgiliniz, kendini herşeyi yapabilecek kadar kuvvetli görüyor "aşk" için.. Zira ortada bir yasak var, tehlike var.. Dolayısıyla bu zevkli de bir karar olacak..
Ancak karısını, bu halinde bırakıp evi terk etmeyi göze alan kişi "insan" değildir...
Bir cinsiyeti elbette vardır, değerlendirmelere sokabileceğimiz... Ama ne yazık ki, adam da değildir....
Belki bir "uçkur" dur yalnızca... Zira "söz vererek" yola çıktığı ve bu zamana getirdiği eşini en zor zamanında uçkuru için terketmiyor mu, bunu düşünmüyor mu? O zaman bu kişinin tüm etiketi "uçkur" dur... Siz de değilsiniz nedeni....

O daima uçkuru ile hareket edecek bir insandır.. Şimdi neden siz gibi görünüyorsunuz, ete kemiğe bürünmüş... Beş sene sonra alışkanlıklar yerli yerine oturunca, uçkur yine onu dürtecek.. Çalıştığı yerde ki fıstık gibi kız, sizin ona veremediklerinizi vermeye başlayacak... Önce dertleşecekler.. Mesela sizin ki, "zamanında bu kadın için çok büyük bir hata yapmıştım ama o zamanlar böyle değildi.. gittikçe daha çok tahammül sınırlarımı zorlamaya başladı... O kadar kıskanç ki, bunalıyorum" diyebilecek.. Çünkü bilinçaltınız bilecek onun sizi de aldatacağını... Karısını değil belki ama yeni doğmuş evladını terkeden kişi, dediğim gibi en büyük nefsinin peşine koşan bir "UÇKUR" dur... Bunu hep yapacak...

o yapmak istemese bile "İlahi Adalet" size bunu yaptıracak... Bir gözünüz açık uyayacaksınız hep....
Çünkü cinsellik açlığınız bastırıldığında, o kavuşma yaşandığında.. zaman geçtiğinde.. göreceksiniz ki hiç fark yok... Bu sefer başka çürük elmalar konmuş sadece sepete..... Uymayan yönlerinizi keşfedeceksiniz birlikteyken... Bunu o kadar iyi biliyorum ki... En fazla bir sene veriyorum, evlenirseniz bile.... Sonra gelsin mutsuzluklar... Mükemmel çift diye bir şey yok ki...

Bu yüzden evlenin...
Uçkur bey eğer vicdan kıskacından kaçabilirse ki, uçkuru ona yolu gösterecektir, sizin o tatlı kollarınıza koşacaktır...
Hemen sarılın ona... Hemen...
Çünkü bir daha ne zaman kaçacağını artık Allah bilir...
Kimbilir, belki ilk çocuğunuzdan sonra? Belki lohusalıkta... Belki ilk ciddi rahatsızlığınızda...
Belki ilk kırışıklıklarınızda...
Ya da, o çok fıstık kız işe ilk alındığında....

Nasılsa sözlerini tutmayan insanları sevebiliyorsunuz, size çok da sıkıntı vermeyecektir...
Selamlar,

Evet ATTRAENTE benimde hayatimi parca parca edenlere bisi olmadi... olmasi icin hala beklemedeyim!

O zamanlar ahlar, beddular ettim, çevremde herkes adamın yüzüne tükürdü. 10 yılımı, gençliğimin en güzel zamanlarını ziyan etti, beni annem can çekişirken arkamdan vurdu, bunu şimdiki eşiyle bile isteye yaptılar, kadın şimdi doğurmak üzere. Bu mudur kutsal yuva, peh !! Ama şimdilerde her şerde bizim göremediğimiz hayırlar var diyorum. Ayakta kaldım, ölmedim ama öğrendim ki, elinde her bebeği olan kadın değil ana değil, her nikahı basan da adam değil. O yüzden artık içini bilmeden kimseyi yargılamamaya çalışıyorum. Ancak bilebildiğim kadarıyla yorum yapmaya çalışıyorum.

Bize gelince =) ahirette belki alırız , belki de bu Rabbimin hayırlıyı verme yoludur, bilemiyorum

madem eşinden şiddet görüyordun hemen ispatlayıp boşanabilirdin .bir adama aşık olmuşsun bunu yapmak yerine gizli kapaklı ilşki yaşamışsın adam evini terk etti beni alıcak diye kocanı bırakmışsın ve ailem arkamda diyorsun .peki ailen bunu yaparken sana destek mi vericek anlamadım ben .iki çocuğun ve bir kadının hayal kırıklıkları mutsuzluğu üzerine mutlu bir evlilik mi yapıcaksın peki ?o kadına ne olucak hiç düşündün mü ?nasıl adamlar var yaa kendi karısını bırakıp başkasının karısına kocalık yapmak istiyor pes ki ne pes .

Bırakın o ne yaparsa yapsın. Size ait her türlü durumu biliyor. Bu saatten sonra birşeylere karar verdiyseniz
eğer sadece sizin değil karşınızdaki kişinin de mantıklı davranması gerekiyor. Kapılara dayanması falan sizi
üzer. Son kez oturup kararlı bir şekilde konuşun ve eğer kaderinizde varsa kendi hayatlarınızdaki problemleri
yoluna koyduktan sonra buluşmaya sözleşin.

zaten ben esımle anlaşmalı bosanacağım..benden bısey talep etme madem dedi.ne ev ıcın ne araba ıcın nede takılar ıcın hepsını ona bırakacağım ve sanırım 10 dakıka surmez bosanmamız..bundan sonra yaşayacaklarımı da kımse bılemezzz

O zamanlar ahlar, beddular ettim, çevremde herkes adamın yüzüne tükürdü. 10 yılımı, gençliğimin en güzel zamanlarını ziyan etti, beni annem can çekişirken arkamdan vurdu, bunu şimdiki eşiyle bile isteye yaptılar, kadın şimdi doğurmak üzere. Bu mudur kutsal yuva, peh !! Ama şimdilerde her şerde bizim göremediğimiz hayırlar var diyorum. Ayakta kaldım, ölmedim ama öğrendim ki, elinde her bebeği olan kadın değil ana değil, her nikahı basan da adam değil. O yüzden artık içini bilmeden kimseyi yargılamamaya çalışıyorum. Ancak bilebildiğim kadarıyla yorum yapmaya çalışıyorum.

Bize gelince =) ahirette belki alırız , belki de bu Rabbimin hayırlıyı verme yoludur, bilemiyorum

Bende ayni mantaliteyi benimsedim son zamanlarda.... evlenmek isterdim ama kose bucak kaciyorum bosandiktan sonra.. dedigin gibi her nikahi basan adam degil yada evlenmek kolay artik ama yurutmek zor. ben istemiyorum acikcasi... sanirim bekar olucam cooook uzun bir sure. Gezip tozucam ve eglenicem kendi kendime yeterim,

yasadıklarınız için gerçekten üzüldüm..ama dediğiniz gibi ne benım yasadıklarımı ne erkek arkadaşımn yasadıklarını neden eşinin yasadıkları kımse bılmıyor...

Ben de onu diyorum ya, kutsal kadınlar,kutsal çocuklar ve kötü kadınlardan ibaret değil hayat. Yaşamak öyle bir şey ki, olmaz diye bir şey yok, çocuklar masumdur tabi onlara diyecek bir şey yok, ama diğerleri için bir şey demenin de imkanı yok. Evde bekleyen kadın da her zaman masum değil, onun da bir şeylerin ceremesini çekmediğini nerden biliyoruz, bilemeyiz. Herkes diyecek ki çocuklar ; evet çocuklar anne babalarının hatalarının bedelini ödeyecek masumlar, tıpkı benim ve kardeşlerimin ödediği gibi. Bu işler de önemli olan vicdan rahatlığı, yanlış bir şey yapmadığına eminsen, için rahat yürüyebileceksen mesele yok.

madem eşinden şiddet görüyordun hemen ispatlayıp boşanabilirdin .bir adama aşık olmuşsun bunu yapmak yerine gizli kapaklı ilşki yaşamışsın adam evini terk etti beni alıcak diye kocanı bırakmışsın ve ailem arkamda diyorsun .peki ailen bunu yaparken sana destek mi vericek anlamadım ben .iki çocuğun ve bir kadının hayal kırıklıkları mutsuzluğu üzerine mutlu bir evlilik mi yapıcaksın peki ?o kadına ne olucak hiç düşündün mü ?nasıl adamlar var yaa kendi karısını bırakıp başkasının karısına kocalık yapmak istiyor pes ki ne pes .

bende sana artık bişey diyemiyorum...

Bende ayni mantaliteyi benimsedim son zamanlarda.... evlenmek isterdim ama kose bucak kaciyorum bosandiktan sonra.. dedigin gibi her nikahi basan adam degil yada evlenmek kolay artik ama yurutmek zor. ben istemiyorum acikcasi... sanirim bekar olucam cooook uzun bir sure. Gezip tozucam ve eglenicem kendi kendime yeterim,

Haklısın, bundan sonra evlilik benim sevmeye değer bulduğum birine verebileceğim bir hediye olabilir ancak. Benim verdiğim onun değil ...

Ben de onu diyorum ya, kutsal kadınlar,kutsal çocuklar ve kötü kadınlardan ibaret değil hayat. Yaşamak öyle bir şey ki, olmaz diye bir şey yok, çocuklar masumdur tabi onlara diyecek bir şey yok, ama diğerleri için bir şey demenin de imkanı yok. Evde bekleyen kadın da her zaman masum değil, onun da bir şeylerin ceremesini çekmediğini nerden biliyoruz, bilemeyiz. Herkes diyecek ki çocuklar ; evet çocuklar anne babalarının hatalarının bedelini ödeyecek masumlar, tıpkı benim ve kardeşlerimin ödediği gibi. Bu işler de önemli olan vicdan rahatlığı, yanlış bir şey yapmadığına eminsen, için rahat yürüyebileceksen mesele yok.

evet aynen dediğin gibi herkes o kadını sucsuz goruyor neden pekı aldatıldı dıye mı..yaa arkadaşlarr kımse evın ıcınde ne yasanıyor bılemez kı..burdan bırı cok mutluyuz esım benı sevıyor dıyordur belkı de evınde mutsuz esı hep dısardadır bu yani...

Adalet mi istiyorsun ? Sen "ilahi adalet" i bir kaç yıl sonra göreceksin inşallah ...
Yaşamayan bilmez . O küçük iki masum yavrucak olmanın ne demek olduğunu herkes bilemez.
Geçmişimi hatırlatan konulardan nefret ediyorum . Yine nerden okudum bilmiyorum !
Bundan 18 yıl önce, senin şuan da babalarını ellerinden çaldığın çocukların yerindeydim.
Ne var biliyor musun ? Vicdan sahibi olmak çok önemli bu hayatta.
Bu adam kendi çocuklarına bu vicdanı gösterememiş, gösteremiyor, sen de azıcık insan olsan bu adamın şu çok bahsettiğin "sana olan aşkını" kullanarak onu vicdana getirebilirsin.
Ama işte sizin ikinizde de vicdan yok ya insan taslakları, tek aklınıza gelen cilveleşmek .
Sen kadın olsan , sen insan olsan ,, elini azcık yüreğine koyarsın da, o daha yeni doğum yapmış kadının yerine koyarsın kendini.
Kendisine 2 çocuk vermiş bir kadına bunu yapan adam, yarın bir gün sana neler yapmaz ?
Yok ben daha fazla konuşmayacağım. Senin gibileri kim yola getirebilmiş ki, ben burda birkaç cümlemle yola getireceğim ?
Karşımda olsan,seni parçalardım.
ALLAH çok büyük , çoooooooooook . Sen de mükafatını bulacaksın.

evet aynen dediğin gibi herkes o kadını sucsuz goruyor neden pekı aldatıldı dıye mı..yaa arkadaşlarr kımse evın ıcınde ne yasanıyor bılemez kı..burdan bırı cok mutluyuz esım benı sevıyor dıyordur belkı de evınde mutsuz esı hep dısardadır bu yani...

sen gözünle görüp kulağınla duydun mu
neler yaşadıklarını....
yoksa sevdiğim dediğin adamın sözlerine göre mi konuşuyorsun?

tüm yorumları okuyamadım ama bu hikayeden tek çıkardığım herkes işine geldiği gibi hareket etmesi.o onu boşamaz o karım çirkef der bilmem ne der ama yatağındanda çıkmaz.bu neya dallasa beş basar bu hikayeler.önce boşanın sonra ne yaparsanız yapın ama olur mu boşanmak zor iş kolayı varken niye boşansılar baktıkarki olmadı evde yedek var.ya kusura bakmayın ağır oldu belki ama dayanamıyorum yahu.yazık o iki çocuğa tek onlara üzüldüm.kadere ona şuna buna sığınma kimse bilmez başına ne gelicek ama allah akıl vermiş onu kullanıcan.diyecek başka laf bulamadım

Vicdan,adalet çok tartışılır. Neler yaşadık hayatta, benim hayatımı mahvedenler gayet mutlu mesut yaşıyorlar, hiç birine de bir şey olmadı. Hayatımı parça parça edip, onca yıl verdiğim emeklerin üzerinde gayet rahat yaşıyorlar.

Icim ciz etti sizin icin ATTRAENTE. Ayni sey benim anneme de oldu, simdi babam eski metresiyle evlendi , masallah keyfi yerinde ama annecigim, o da sizinle ayni seyleri dusunuyor.
Ben de babam icin degil ama beni uzen baska bir ikili icin ilahi adalet bekliyorum ama beklememeye karar verdim. Gelmiyor, gelse de bu saatten sonra ben mutlu olur muyum bilemiyorum. Onlar mutluluklarini gozume sokarken ben tek basima yasamay devam ediyorum.

Yaşamış oldukları çirkin ilişkinin adını AŞK diye koymazlar mı insanın ölesi geliyor.

Yahu pink prenses kendini aklamaya çalışma yahu yanlışlardan hatalardan dem vurup tüm suç benim mi deme :))

Adam gelip buraya ben 6 yasında ki ve 4 yasında ki agzı süt kokan bebemi terkettim bir pembe prenses yüzünden demedi :)) deseydi kk tarafından göreceği muamele belliydi..

Sen geldin konu açtın hakettigin cevabı da sana layıkıyla ve misliyle verdiler nedir bu çırpınışların ?

Sana daha ağır kelamları etmek isterdim ama BAN yememe değer misin ?

DEĞMEZSİN !

Adalet mi istiyorsun ? Sen "ilahi adalet" i bir kaç yıl sonra göreceksin inşallah ...
Yaşamayan bilmez . O küçük iki masum yavrucak olmanın ne demek olduğunu herkes bilemez.
Geçmişimi hatırlatan konulardan nefret ediyorum . Yine nerden okudum bilmiyorum !
Bundan 18 yıl önce, senin şuan da babalarını ellerinden çaldığın çocukların yerindeydim.
Ne var biliyor musun ? Vicdan sahibi olmak çok önemli bu hayatta.
Bu adam kendi çocuklarına bu vicdanı gösterememiş, gösteremiyor, sen de azıcık insan olsan bu adamın şu çok bahsettiğin "sana olan aşkını" kullanarak onu vicdana getirebilirsin.
Ama işte sizin ikinizde de vicdan yok ya insan taslakları, tek aklınıza gelen cilveleşmek .
Sen kadın olsan , sen insan olsan ,, elini azcık yüreğine koyarsın da, o daha yeni doğum yapmış kadının yerine koyarsın kendini.
Kendisine 2 çocuk vermiş bir kadına bunu yapan adam, yarın bir gün sana neler yapmaz ?
Yok ben daha fazla konuşmayacağım. Senin gibileri kim yola getirebilmiş ki, ben burda birkaç cümlemle yola getireceğim ?
Karşımda olsan,seni parçalardım.
ALLAH çok büyük , çoooooooooook . Sen de mükafatını bulacaksın.

ne yazarsan yaz dikkate almıyorum senı..cnku anlayıp dınlemeden yargılıyosun..senın baban zamanında senı sahıpsız ılgısız bıraktı dıye bu hırcınlığın....herkes aynı mı be hayattaaa..herkes mı acımasız vıcdansızzz...askımı kullanıp ne dıcektım aman sevgilim sen o mutsuz yuvana gıt sırf cocuklar anne baba ıle yasasın dıe mı....

Back
X