• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adaletin sosyal medyadan sağlanması

Böyle ilerlemiyor mu işler ne zamandır, halk uğraşıyor adalet sağlansın diye.
Öncesinde, sosyal medya yokken?
Herkes kendi adaletini sağlamaya kalkarsa anarşi olur dendi, devletin sağlayamadığı adalet yüzünden suça karışanlardan yine devlet sorumludur.

Şimdi bu yaratıklar sokakta dolaşacak, deşifre de oldular, bu pislikleri korumak içn içeri alırlar bugün tekrar.
Deşifre olmalarına üzüldüm ayrıca, geberdikten sonra da çocukların sırtında yük olarak kalacaklar.
Ad soyad değiştirmeli çocuklar.
Utanılacak bir şey olduğu için değil, ömür boyu bununla mücadele etmek zorunda olmadıkları için.

Biz çocuklarımızın saç teline kıyamazken, nasıl bir anne bunlara göz yumar. Bu nasıl bir vicdansızlıktır... Nasıl susar, nasıl korumaz aklım almıyor. Yazık değil mi, bir erkek için kendi çocuklarını gözden çıkarmış pislik kadın.

Müge anlıya çıkmıştı. Şiar adlı çocuk vefat etmişti. Kadın biz yapmadık, kocam çok severdi oğlumu diye hikaye anlatmıştı. Onu da altından çocuğa istismar ve şiddet çıkmıştı. Sonra da çocuk ölecek üstümüze kalmasın diye evde yangın çıkarıp öldürmüşler Di çocuğu.

Bunları hapse atmak da yetmez. Aynı şeyleri yaşatacaksın. Hapse girse ne olacak, kendi gibi tiplerle aynı yerde yatıp kalkacak.

O çizilen resimleri gördüğümden beri, çocukların internete sızan ses kaydını dinlediğimden beri ağlıyorum.
Tüylerim diken diken.
Dışarı çıkmaya korkuyorum, şort giymeye çekiniyorum, sokakta gördüğüm bir köpeğin başını okşamaya gittiğimde benden kaçıyor. Koyduğum su kapları tekmeleniyor. Yolda yürürken arkamdan ayak sesi duyduğumda kalbim hopluyor. Kitap okumak, sinemaya gitmek, kendini geliştirmek lüks. Gelecek kaygım var. İnsanlar ekmek alamıyor.
Nasıl bir zamanda doğdum, yolun sonu karanlık, nereye gidiyoruz?
Göğsümde çok ağır bir yük var, nefes alamıyorum.
O hakimi Allaha havale ediyorum o cocuklar olmelimiydi illa . Taciz değil resmen tecavüze ugramislar küçücük yasta neler yasamislar ruhlarinda hiç kapanmicak yaralar.

O anne denilen seref yoksunu kadını Allaha havale ediyorum zira bu dunyada adalet yok

Dünden beri korkunç bir baş ağrısı yaşıyorum. Yaşlarıyla aynı kızım ve oğlum var. Öperken onları kokluyorum ve burnum sızlıyor. Aklım hafsalam almıyor olanları o minicik bedenlerim yaşadıklarını. Yüzlerindeki korkuyu ve acıyı nasıl da resmetmiş kuzularım 😔😔

Çocuk istismarı oldukça yumuşak bir ifade, tecavüz bunun adı ve yapan da istismarcı değil tecavüzcü sapık diye anılmalı.

Seneler önce Ümraniye sapığı vardı bilenleriniz vardı o dönem kimse istismarcı falan demiyordu sapık diyordu.

Twitter dan yönetilen bir ülke haline geldik ne acı. İnsanların adalete hukuka yönetime en kötüsü birbirine güveni kalmadı. İşim hep çocuklarla, sürekli sarılmak dokunmak istiyorlar ama içim parçalana parçalana anne baba dan başka kimse iye dokunulmaz dokundurtulmaz diye anlatıyorum 😔 sarılmak dokunmak tokalaşmak gibi gayet medeni insani şeyleri bile yapamaz olduk. Anne baba da bunu yaparsa ne yapsın minicik günahsızlar. Avaz avaz bağırarak ağlamak istiyorum gerçekten...

Çocukların avukatligini üstlenen avukatın açıklamasını okudum. Olabildiğince ayrıntılı anlatmış durumu kanım bir kez daha dondu.
Insanlık ırkının devamı için Allah doğurmayı kadına vermiş. Kadındır bir insanı bu dünyaya getiren onu koruyacak besleyecek ve topluma hazırlayacak olan.
Bu kadın değil bir cani. Beyni bozuk ruhu bozuk ahlaki bozuk hasta bir psikopat. Bir de dayı var olayda henüz 13 yaşında ve o da çocuklara istismarda bulunuyor. Demek ki genetik bir bozukluk var. Değil hapis, timarhanelerin en alt zindanlarinda ömür boyu zincirlere bağlı kalması gerek bu kadının.

Kızıma bakıyorum daha minicik yani çocuk ya çocuk bunlar,hala oyun oynuyor. Nasıl bir insan çocuğa bunu yapmaktan haz alır,aklım hafsalam almıyor. Nasil bir sapıklık bu? Anneye anne demeye dilim varmıyor zaten,aşağılık mahluk.
Anne,üvey baba vesile olan kim varsa en ağır cezayı alsın diliyorum ama yeter mi bence yetmez,kim bu çocuklara tecavüz ettiyse hepsini toplamalilar ortalıktan,hepsine ağır cezalar verilmeli. Bunu yapanlar da yakalanmalı nasil gezebilecekler hala aramızda,onlar da suçlu.
Çok kızgınım,çok üzgünüm,kelimeler yetmiyor artık. Sözün bittiği yerdeyiz. Umarım adalet sadece bir kadın ismi olarak kalmaz bu olayda.

2023-2024 altın çağ neden deniyor anladım yolsuzluk yapanların devri kapandığı yıllar olacak .. ah ah ses çıkarsak hapse atarlar korkusuyla bastiriliyoruz işte .. bu çocuklar için dört duvar arasında yaşarım yeterki bitsin bu devir

Çözüm basit insan hayvan ayirmadan savunmasız canlılara bunlari yapanların bir kac tanesini Taksim meydanında vinçle şeyinden asacaksın bak bir daha el uzatılıyormu. ben gece gündüz çalişıyim , vergimi veriyim sen bu yaratıkları at hapse besle yıllarca göt büyütsünler. Ayrıca bunlari bu resimlere ragmen salan hakim savcı vs hepsi meslekten atılmalı.

Bende dünden beri bu konunun etkisindeyim.
Üvey baba sapık bir pislik tamam, peki anne?Çocukların güvendiği liman olan anne de sapık olunca ve adaletin işlemediği bir ülkede yaşayınca o çocukların yapabilecekleri hiçbir şey kalmıyor. Çok ama çok acı 😔

O çizilen resimleri gördüğümden beri, çocukların internete sızan ses kaydını dinlediğimden beri ağlıyorum.
Tüylerim diken diken.
Dışarı çıkmaya korkuyorum, şort giymeye çekiniyorum, sokakta gördüğüm bir köpeğin başını okşamaya gittiğimde benden kaçıyor. Koyduğum su kapları tekmeleniyor. Yolda yürürken arkamdan ayak sesi duyduğumda kalbim hopluyor. Kitap okumak, sinemaya gitmek, kendini geliştirmek lüks. Gelecek kaygım var. İnsanlar ekmek alamıyor.
Nasıl bir zamanda doğdum, yolun sonu karanlık, nereye gidiyoruz?
Göğsümde çok ağır bir yük var, nefes alamıyorum.
o sürekli bahsettikleri "ahlaki çöküş" tam olarak bu işte.
"ahlak" tamamen kadının giyimine kuşamına, reşit bireylerin özel yaşamına indirgenmiş bir kavram olsa da bizim toplumumuzda; asıl ahlaksızlık bu, ve dibine kadar ahlaksızlık var memlekette artık. çocuğa, kadına, hayvana, doğaya, kendisinden olmayan her insana, her canlıya, her şeyi reva gören iğrenç bir zihniyet.
birkaç ay önce de yaşar ercan denen bir ş.refsiz sapık vardı, yine bir çocuk istismarı meselesi.. ve evet, yine anne de dahildi olaya. ben o meseleyi hatırladıkça hala ağlamaklı oluyorum.
elmalı davası ile ilgili resimlere baktığımda ise şoka girdim direkt. bu yaratıklar nasıl tahliye edilebilir delillere rağmen, neye dayanarak? benim gerçekten aklım almıyor.
çocuk istismarı, ve hatta genel anlamda cinsel suçlar meselelerinde çok çok çok ağır cezalar verilmesi gerekirken, bu insanlar nasıl serbest bırakılabiliyor?

Valla cani gonulden insallah diyorum.
Devletin sağlayamadığı adaleti insanlarin sağlamasını istiyoruz artik ne aci ulkemizde adaletin geldigi yere bak. aslinda cezaevine girmelerini de bu yuzden istiyoruz
Yani cezaevine girseler zaten orda haklarlar onları. Her suç iğrençtir ama en en en kötüleri çocuk istismarı,kadın istismarı ve cinayeti. Bundan içeri girince bi güzel dayak atıyolar içerde.

Bence durumu cok güzel özetleyen bir yazi. Su andaki "adalet sistemi" en zayiflari koruyamiyor. Bazi insanlar senelerce adalate beklerken, dosyada dogru isimler yazyiorsa hemen mahkeme tarihi de alir, dava da görülür. Dünden bu yana söyleyecek söz de bulamiyorum. Ortalik sapik ile dolmuş. Cogunluk sosyal medyadan bakiniyor. Cocuklarinizin resmini ve özel bilgilerini paylasmayin sosyal medyada diyoruz diye duymadigimiz laf kalmiyor. Alman sosyal medyada sapiklarinin hesapmarini hackleyen insanlar var. Orda cikanlari bir görseniz mideniz kaldirmaz. Gözlerimizi acik tutmamiz lazim cevrede ki cocuklari icin. Etrafimizda da istismar edilen Cocuklar olabilir.
Screenshot_20210630-094434_Instagram.webp

hayvan hakları yasası çıkmazsa daha çok duyulacak böyle haberler. Çünkü bu sapıklar ilk önce hayvanlarda deniyor sonra çocuklara geçiyor. Mantık aynı çünkü ikisi de savunmasız.

ben de siz gibi şort, etek vs giymeye çekiniyorum çünkü çıplakmışım gibi bakışlarla karşılaşıyorum. Laf atanlar, korna çalanlar da cabası. Öyle bir araplaştık ki şimdi düzeltelim denilse yıllar alır.

Bende dünden beri bu konunun etkisindeyim.
Üvey baba sapık bir pislik tamam, peki anne?Çocukların güvendiği liman olan anne de sapık olunca ve adaletin işlemediği bir ülkede yaşayınca o çocukların yapabilecekleri hiçbir şey kalmıyor. Çok ama çok acı 😔

Bazi kadinlar cocuklari sadece o anki iliskileri icin dogrur. Iliski biterse ya baskasina birakirlar, yada burda gördügümüz gibi yeni iliskilerine kurban ederler. Öyle kadinlar hicbir zaman gercek anne olmuyorlar

Sunu da eklemek istiyorum: Istanbul sözlesmesinden cikanlarin onun yerine daha iyi yasalar ve cezalar getireceklerine zerre inancim yok. Yeterli kadar zamanlari vardi bunu yapmak icin, ama günden güne kadina, cocuklara ve hayvanlara karsi zülüm artiyor. Is "davanin takipcisiyiz" demekle bitmiyor.

Back
X