• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adaletin sosyal medyadan sağlanması

Ultra modern görüşlü insanım ama kesinlikle çocuk istismarına kısasa kısas uygulanmalı kesinlikle, düşündüğüm canilik evet caniyim asacaksin asmadan cezaevinde aynini yasatacaksin sonra halkın gözü önünde hiç birsey sormadan asacaksin leşinide tip fakültesine vereceksin incelesinler yaratıkları.
yok ben idamdan yana değilim, değilim çünkü ölüm böylesi pislikler için kurtuluş, herkesin gözü önünde yaşattıklarının bin beterini bunlara yaşatacaksın ki o eziyeti çekecekler ki bizlerin içi bi nebze soğusun
Allahın cezaları, pislikler :sinirli:

Allah belasını versin

Kadına , çocuğa , hayvana, doğaya zarar veren ellerin.

Ama ne yazık ki birkaç gün herkes paylaşım yapacak

2 haftaya unutulacak her olay gibi

Ne acı değil mi :KK43:
aynen öyle şimdi her yerde paylaşım var hangi sayfayı açsam hikayeler bunlarla dolu
bakanlık davayı takip ediyoruz demiş
vs vs
sonuç ne olacak kocaaa bir hiç ne yazık ki
o çocuklar belki de daha da kötülerini yaşayarak ölüp gidecekler
ve en çok bikaç haftaya başka bir çocuğun istismarı, kadın şiddeti hayvan şiddeti haberleriyle gözümüzü açacağız ne yazık :KK43:

Son düzenleme:
Nefret ettim kendi ülkemden, kendi insanımdan. Özellikle ikiyüzlülüğümüzden...
Gencecik yaşımda geleceğime bakamıyorum bile.
Çocuk, kadın, ağaç, insan... Bu ülkede yaşayabilmek artık mucize gibi geliyor. O derece depresif bakıyorum. İnsanların ne denli iğrençleşebildiğini her gün sosyal medyaya girerek görüyorum. Bazen keşke her şeyden habersiz olsam da pembe gözlüklerimle kalsam diyorum ama olmuyor. Gerçekleri göreyim de kinleneyim istiyorum.
Suçluların dışarda olduğu bir ülke burası. Masumlara tekme atılan, suçlulara "abicim!" denilen bir ülke. İğrenç.
Ama "En güzel günlerimizi kabusa çevirenleri, mutlaka bir gün, en tatlı uykularından uyandıracağız." demiş Yılmaz Güney.
Ben o günü bekliyorum.

Çok kötü bir döneme denk gelmedik.
Bunlar hep vardı.

Bu dönemde sosyal medyanin yadsınamaz gücüyle hepimiz görür olduk.

Döneme kızmak yerine, oturdukları koltuklara yapışmış, paradan başka bir şeyi gözleri görmeyen zâtları, koltuklarından kazımak yapabileceğimiz en güzel şey olacak.

Ne çocuklara kalpleri sızlıyor ne hayvanlara ne de şehitlere...
Varsa yoksa para...

Ses kayıtlarında bile anlatıyor kız çocuğu böyle böyle yaptılar karşılığında annem 100 tl para aldı, bize vermedi diye.
Buna rağmen delil yetersizliği diyorlar!
Ellerinde video kayıt olsa bile izinsiz çekilmiş diyip o delili ortaya atanı hapse atıp diğerlerini serbest bırakırlar merak etmeyin. Adalet aramasın kimse bu ülkede çünkü yok. Biz halk olarak buna göz yuman hakimi, savcıyı, avukatı artık onlar her kimse dava açmanız gerekiyor. Zaten kirli bir dünyada yaşıyoruz böyle insanlar yüzünden artık kafamıza kadar kire, çamura battık. Kendi kendimize yırtınmaktan başka bir şey gelmiyor elimizden. Insanların psikolojisini bozdular, güven duygusunu zedelediler, ellerini kollarını bağladılar. Diyelim ki delil yetersizliği var, diyelim ki tüm bunları o çocuklar uydurdu yine de sonuç bu olmamalı. O çocukların istismara uğramış olma ihtimali yüzde bir bile olsa, aslı ortaya çıkana kadar her ihtimale karşın o çocuklar o anne baba eline bırakılamazlar, bırakılmamalılar.

Ellerinde video kayıt olsa bile izinsiz çekilmiş diyip o delili ortaya atanı hapse atıp diğerlerini serbest bırakırlar merak etmeyin. Adalet aramasın kimse bu ülkede çünkü yok. Biz halk olarak buna göz yuman hakimi, savcıyı, avukatı artık onlar her kimse dava açmanız gerekiyor. Zaten kirli bir dünyada yaşıyoruz böyle insanlar yüzünden artık kafamıza kadar kire, çamura battık. Kendi kendimize yırtınmaktan başka bir şey gelmiyor elimizden. Insanların psikolojisini bozdular, güven duygusunu zedelediler, ellerini kollarını bağladılar. Diyelim ki delil yetersizliği var, diyelim ki tüm bunları o çocuklar uydurdu yine de sonuç bu olmamalı. O çocukların istismara uğramış olma ihtimali yüzde bir bile olsa, aslı ortaya çıkana kadar her ihtimale karşın o çocuklar o anne baba eline bırakılamazlar, bırakılmamalılar.

Evet ellerinde delil olduğu halde serbest kaldılar.
Biz artık adaleti sosyal medyadan arıyoruz.
O çocukları düşündükçe uyuyamıyorum 2 gündür.
O resmi çizerken ki psikolojilerini düşünsene yani pozisyona kadar çizmiş o melek :(
Aklım almıyor ya beynime sığdıramıyorum olanları.

O 2 meleğin yaşadıklarını nefesim daralıyor :(

Bende adalet sistemi içerisinde olan bir arkadaşın açıklamasını istiyorum. Hakim ,savcı, avukat ne olursa artık.. Neden tüm bunlar delil sayılmadı?
Çocukların yaşlarından dolayı ifadelerinin geçersiz görüldüğünü düşünüyorum. Belli bir olgunlukta olsalardı belki ciddiye alınırlardı ama işte çok çok çok saçma. Çünkü hastane raporunda da çocukların istismara uğradıkları tasdiklenmiş. Zaten babane şikayette bulunmuş diye biliyorum, hadi çocuklar kaale alınmadı diyelim koca kadının beyanı da mı hiç bir şey ifade etmedi. Bilemiyorum ya bir açıklaması yok bence saçmalıktan başka bir şey değil. Bu ülkede birilerinin cezasını çekebilmesi için kendi ağzıyla itirafta bulunması gerekiyor diğer türlü hiçbir delil delil sayılmıyor.

Aslinda tam tersi bu cocuklarin beyani kabul edilmeli 6 yasinda cocuk ne bilir, boyle birseyi nasil uydurur. En basit konulardan insanlari yillarca hapse atanlar bu kadar delile nasil gozlerini kapatabilir. o hakimin hic mi takdir hakki yok gercekten inanılır gibi degil

Umarım ses getirir.
şuan bu paylaşılıyor ne kadar doğru bilemem
Benim kafam karışıtı mesela.

Bu twitleri o kadının yazabilme kapasitesi olduğunu sanmıyorum. Oldukça düzgün, hatasız cümleler kurulmuş.
Büyük yazılması gereken baş harfler, noktalama işaretleri, kullanılan kelimeler(beyan, bulgular, kanaat vb.) gibi şeylere dikkat edilmiş özen gösterilmiş.
Kadının avukat yardımıyla böyle bir savunma yaptığını düşünüyorum. İnandırıcılık? Ben inanmıyorum.

Ses kayıtlarında bile anlatıyor kız çocuğu böyle böyle yaptılar karşılığında annem 100 tl para aldı, bize vermedi diye.
Buna rağmen delil yetersizliği diyorlar!

Twitter de anneleri hesap açmış
Ekşide bulabilirsiniz adresini
O ses kaydı kızıma ait değil demiş
Bütün adli rıp raporları ve diğer tutanakalrla beraber uzun uzun yazmış
Yazdıklarını da psikolog raporlarıyla sunmuş
O da eski eşini suçlamış. Asıl onlar yaptı ama ortaya çıkacak diye bizi suçladılwr şeklinde

Kafa karışacak bi durum yok annesinin anlattıklarında. Davanın iki tarafı da birbirinden beter. İnsanımız galeyana çok çabuk geliyor yoksa o çizimlerden öğretilen çizim olduğu bence çok barizdi. Ama öyle ya da böyle bu çocuklar yaşamış bunları. Her iki tarafında asla ulaşamayacağı yeni bi kimlik yeni bi hayat verilir umarım bu çocuklara. Anne kendini aklamak için çocukları daha da ifşa etti çünkü.

Böyle insanların üremesine engel olmak lazım her şeyden önce. Yazık mahvolmuş iki çocuk hayatı başka kimse ne temiz ne suçsuz.

Kafa karışacak bi durum yok annesinin anlattıklarında. Davanın iki tarafı da birbirinden beter. İnsanımız galeyana çok çabuk geliyor yoksa o çizimlerden öğretilen çizim olduğu bence çok barizdi. Ama öyle ya da böyle bu çocuklar yaşamış bunları. Her iki tarafında asla ulaşamayacağı yeni bi kimlik yeni bi hayat verilir umarım bu çocuklara. Anne kendini aklamak için çocukları daha da ifşa etti çünkü.

Böyle insanların üremesine engel olmak lazım her şeyden önce. Yazık mahvolmuş iki çocuk hayatı başka kimse ne temiz ne suçsuz.
Aynen öyle. Ne olursa olsun bu çocuklar ifşa oldu. Ve kötü niyetli insanlarca bu kullanılabilinir. Bu tarz sapkın kişiliği olanlar tarafından açık hedef haline gelebilirler.
İki tarafta anlatıldığı kadarı ile birbirinden beter ve iğrenç. Bu çocuklar devlet korumasında, hatta farklı bir şehirde yeni bir yaşama başlamalılar.

Bu twitleri o kadının yazabilme kapasitesi olduğunu sanmıyorum. Oldukça düzgün, hatasız cümleler kurulmuş.
Büyük yazılması gereken baş harfler, noktalama işaretleri, kullanılan kelimeler(beyan, bulgular, kanaat vb.) gibi şeylere dikkat edilmiş özen gösterilmiş.
Kadının avukat yardımıyla böyle bir savunma yaptığını düşünüyorum. İnandırıcılık? Ben inanmıyorum.

Polis tutanaklarını eklemiş. Kadın yazmamış gibi geldi bana da ama daha önce çocuk babasında kalırken olanlar üzerinden şikayet edilmiş.

böylelerini hapse atmaya sıcak bakmıyorum. hapse atılanlar devletin bizden aldığı paralarla besleniyor. evet eşek gibi besleniyor hapistekiler. nice fakir insanlar aç sefil, belki çöpten yemek toplarken, ısınacak odun bulamazken suçlular hapiste, başlarında dam, hasta olduklarında revir doktor hazır, her gün mutlaka yemek yiyerek güya ceza çekiyor. hatta pembe oda sayesinde eşiyle birlikte olma lüksü de var. bazı suçluların hapiste olması da ödül yani.

nasıl bir şey yapılır bilmem ama hapis, ölüm cezası gibi şeyler ödül olacaktır.

Back
X