adam bulduk koy sorduk kimseye guven kalmadi

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
34
Dun kardesim muhabbet kusuma bakinca gozunun kizardigini farketti internette tedavi edilmezse kor olabiliri okudum goz nezlesiyse yada imtihaplanma veterinere gonderdm veterinerde kacirmis kafesten kovalamislar kapiya carpmis tik diye ses cikmis dusmus yere almis popusuna vs birseyi yok demis vitamin vermis tirnaklarini kesmis gondermis eve geldigimde kusum iyi gorunuyordu ucmasinda sikinti yok kanamasi yok kanatlari iyi durumda birsey olmusmudur iyimidir vitamin vercem.bi hafta ikigun arayla 2-4gun.icinde kusma kanama vs olmazsa olmez diye birseyler okudum nette lutfen yardim edin deliricem

Guldum mesajiniza biraz ama kusura bakmayin :)
herkesin kendine gore bi derdi var tabi
Bence iyidir kusunuz sakin olun, ucuyomus, yeminide yiyodur mutlaka, iyidir yani merak etmeyin

Veteriner iyi demis ya arkadasim.sen dediklerini yap veterinerin,yasamassa da artik eceli gelmistir hayvancagizin napalim artik...icin rahat olur en azindan.

inş. bişeyi yoktur.
benimki de bugün kustu,panik oldum eşime söyledim
adam dükkanı bırakıp bakmaya geldi
o kadar iyi anlıyorum ki sizi, insanın canından parça oluyorlar.
hareketli ise yem yemesinde bi sorun yoksa genelde sağlıklıdırlar, bi kaçgün sıkı gözlemleyin.
geçmiş olsun yawruya

ben de muhabbet kuşu aldım baktım marul bezelye nasıl iştahla yiyo yedirdim de yedirdim hayvan ishal oldu bundan sonra araştırıp bakıyorum her şeyine internetten bakıyorum ben de , siz de çok dikkatlisiniz maşallah inşallah bişeyi yoktur.

Dun kardesim muhabbet kusuma bakinca gozunun kizardigini farketti internette tedavi edilmezse kor olabiliri okudum goz nezlesiyse yada imtihaplanma veterinere gonderdm veterinerde kacirmis kafesten kovalamislar kapiya carpmis tik diye ses cikmis dusmus yere almis popusuna vs birseyi yok demis vitamin vermis tirnaklarini kesmis gondermis eve geldigimde kusum iyi gorunuyordu ucmasinda sikinti yok kanamasi yok kanatlari iyi durumda birsey olmusmudur iyimidir vitamin vercem.bi hafta ikigun arayla 2-4gun.icinde kusma kanama vs olmazsa olmez diye birseyler okudum nette lutfen yardim edin deliricem

Oyyy insallah bir seyi yoktur

Başlıktan anladigim köye giderken yoldan bir adam bulduk ama yanlış adres verdi yolda kaldık o yüzden kimseye güvenmeyin diye anladım.

incisozlukte bi başlık vardı

işten çıkarken adama ingilizce ** günü yağ

diye
yüzlerce sayfada insanlar bu ne demek diye tartıştılar :KK70:
sizin başlık da buna benzemiş

X