- Konu Sahibi LesMistigris
-
erkekler ve alıngınlıkları.. bizden kırılganlar maşallah :) abartıyor tabiiki yumuşar biraz zaman geçsinde
alışamıyorlar haber vermeye falan bizde defalarca kavga ettik ama yok yani unutuyor vs vs. ne yapman gerektiğini bilmiyorum ama bişey yapmasan daha iyi sanki zaten gerekli açıklamayı yapmışsın. akışına bırak bakalım ne olacakO yumuşayacak elbet ama bu umursamaz tavırları beni soğutuyor. Yai sabah yaptığım ilk şeylerden biri telefonuma bakıp günaydın demekken, adam mesajımı bile okumamış. Ki dünkü kavga sebebimiz bir şey yaparken habersiz davranmasıydı. Bugün de aynı şeyi yaptı.
Bir de şu var ailesiyle beraberken değişiyor. Daha bi umursamaz oluyor. Sanki bana yalnızken daha ilgiliymiş gibi geliyor. Bu da canımı sıkıyor.
Erkeklik gururu değil bu, neticede arkasına kuyruk takıp takmadığını sormadın.
Nerde bu kadar aşırı alınganlık gösteren erkek gördüysem, hep altından abartılı kompleksler çıktı. Adam olamama kompleksleri falan filan.
Açıklamanı gerektirecek bi durum yok yani aslında.
Gitsin, komplekslerini yensin, büyüsün, sonra gelsin herhangi bi ilişki kurmaya teşebbüs etsin.
ayrı ülkelerde misiniz acaba?
Ben anlamıyorum nedir bu kadınlardaki haber ver takıntısı... Liseli falan mısınız? Siz de sevgiliniz de çocukça davranıyor bence. Yani bu adam mecbur mu her gittiği yer için haber vermeye, sana anında cevap yazmaya? İlişkilerde taraflar birbirlerini sıkıyorlar, bunaltıyorlar ve daha sonra insanlar ayrılıyorlar. Sıkmasanıza şu adamları, ondan sonra sevgilim ilgisiz davranıyor diye konu açıyorsunuz, üzülüyorsunuz. Olan size oluyor, başkasına değil. Kaç yaşında olduğunuzu gerçekten merak ettim. Eğer liseli ergenseniz normal karşılayacağım ama aksi takdirde konu sahibi, biraz daha olgun düşünürseniz belki işler yoluna girer. Bu kafayla, bu bakış açısıyla zor.
Uzak mesafe ilişkisi mi sizinki?Ben 21 yaşındayım o 27
Bence bu ergenlik değil. Ben bir şey yapacağım zaman, bir yere gideceğim zaman şuraya gideceğim diyorum. Ondan da aynı şeyi beklerim. Karşılıklı iletişimin gerekliliklerinden.
Bu da sizin düşünceniz tabi saygı duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?