"adam gibi doğru düzgün anlat" lafını "adam değilsin" olarak algılayan sevgili...

LesMistigris

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
71
28
18
Bursa
Merhaba kızlar. Hemen meseleyi anlatayım. Dün erkek arkadaşımla iletişimi kopuk bir gün geçirdik. Aslında en önemli sorunumuz şu: bir şey yaparken, bir yere giderken bana haber vermez. Bende bir işle meşgul olduğunu düşünmediğimden mesaj atarım ve o mesaja minimum 1 saat sonra cevap gelir. Kendisinden rica ettim hep. Bi yere giderken ya da uzun bir işin olduğunda söyle ki ben de mesaj filan atmayayım. Müsait olduğunda konuşuruz.
Dün sabahta günaydın mesajı atmış. Ben biraz geç uyandım. Günaydın napıyosun yazdım 2 saat sonra cevap geldi. Dışarı çıktım filan diye. Keşke çıkarken söyleseydin 2 saat mesajım havada kalmazdı dedim. Sonra 1 saat sonra mesaj attı napıyosun diye. Cevap verdim sen napıyorsun diye, yine cevap yok. 3-4 saat sonra mesaj attı şarjım bitmişti diye. Ee madem şarjın bitecek napıyosun demek yerine "daha dışarda olucam, şarjım az. Eve gidince konuşuruz" de. Bunun gerginliğini yaşadık.

Sonrasında bana bir şey anlattı. Messengerda tek tek yazdığı için bi satır gözümden kaçmış yanlış anladım ve aksini iddia ettim söylediğinin. O da gergin bir tavra bürünüp anlattı. Hoş bir tavırla anlatmadı yani. Ben de sinirlendim. Ee anlamadın ama anlasaydın dedi. Ben de "karman çorman anlattın, adam gibi doğru düzgün anlatsaydın anlardım" dedim. Sonra vay efendim sen bana adam gibi dedin bilmem ne. Sinirlendi gitti yattı.
Ben de sakinleştim tabi o arada. Bir erkek için söylediğim lafın gurur kırıcı olabileceğini düşünüp açıklama yapan ve özür dileyen bir mesaj attım. Sabah uyandım mesajım okunmamış. Öğlen 3 oldu mesajım hala okunmadı. "Ne o mesajları da okumuyoruz galiba artık" dedim. Şimdi gördüm dedi. Halbuki kendisi 11 gibi uyanır yani. Telefona bakmıştır eminim ama benim mesajımı okumak istemedi sanırım. Akşamüstü foursquareda check in yapmış bir mekanda. Adam check in yapıp ne yaptığını ne ettiğini herkese duyuruyor ama bana bir "şuraya gidiyorum, görüşürüz" mesajı atmıyor.
Sonra heralde dönünce yazdı bana. Benim köpekleri çok sevdiğimş biliyor, sevimli köpek fotoğrafları filan atıyor. Ben de "bunlar niçin" diye sordum. aramızdaki buzları eritelim diye dedi. Ben de pek yüz vermedim çünkü kırıldım.
Özür dilemek çok kolay bi şey değildir. Geri adım atıp incitmiş olabilirim diye özür mesajı atıyorum ama o mesajımı açıp okumuyor bile. Bu tarz umursamaz tavırları oluyor hep ve bu beni incitiyor. Bir günaydın bile diyemeyecek kadar düşman mı olduk birbirimize dedim. "bana adam değilsin diyen kıza ertesi gün günaydın mı demem lazım" dedi. Buyrun bi de burdan yakın. Halbuki ağzımdan adam değilsin diye bir laf çıkmadı.

Ne yapsam bilemedim, bu kadar mı önemli erkeklik gururu? Sizin bakış açınız nedir? Olayı büyüten taraf kim? Biraz uzun oldu, okuyanlara teşekkürler.

erkekler ve alıngınlıkları.. bizden kırılganlar maşallah :) abartıyor tabiiki yumuşar biraz zaman geçsinde

Buluttan nem kapan sevgilidir, zeytinyağı gibi üste çıkman lazım yoksa alışkanlık haline getirir

Erkeklik gururu değil bu, neticede arkasına kuyruk takıp takmadığını sormadın.
Nerde bu kadar aşırı alınganlık gösteren erkek gördüysem, hep altından abartılı kompleksler çıktı. Adam olamama kompleksleri falan filan.
Açıklamanı gerektirecek bi durum yok yani aslında.
Gitsin, komplekslerini yensin, büyüsün, sonra gelsin herhangi bi ilişki kurmaya teşebbüs etsin.

yavuz hırsız ev sahibini bastırır !!! kendi ilgisiz alakasız tavırlarını sizin bir lafınızla bastırmaya çalışmış ve başarmış.. bu uyanık beyefendiyi alkışlıyor size de kolaylıklar diliyorum çünkü bu hırsızla işiniz zor

sevgiler..

Paşama bak ya.. Ne ayaksın demek lazım sevgilinize. Hem mesajlara bakmayacak, hem sizi ikilemde bırakacak acaba üzdüm mü kırdım mı diye oh ne ala memleket.

erkekler ve alıngınlıkları.. bizden kırılganlar maşallah :) abartıyor tabiiki yumuşar biraz zaman geçsinde

O yumuşayacak elbet ama bu umursamaz tavırları beni soğutuyor. Yai sabah yaptığım ilk şeylerden biri telefonuma bakıp günaydın demekken, adam mesajımı bile okumamış. Ki dünkü kavga sebebimiz bir şey yaparken habersiz davranmasıydı. Bugün de aynı şeyi yaptı.

Bir de şu var ailesiyle beraberken değişiyor. Daha bi umursamaz oluyor. Sanki bana yalnızken daha ilgiliymiş gibi geliyor. Bu da canımı sıkıyor.

alışamıyorlar haber vermeye falan bizde defalarca kavga ettik ama yok yani unutuyor vs vs. ne yapman gerektiğini bilmiyorum ama bişey yapmasan daha iyi sanki zaten gerekli açıklamayı yapmışsın. akışına bırak bakalım ne olacak

Aslında hiç böyle modlara girmez. Şaşırdım ben de. O yüzden gerçktn kırıcı bir şey söylediğimi düşünerek özür diledim ama ben öğlen mesaj atana kadar mesajımı okumadı bile. Ben de şu saatten sonra bi şey demem.
Gereksiz meseleler.

Poof hiç sevmediğim erkek modeli saçma sapan alınganlıklar falan. Söylediğin cümlede bir şey yok ki. O zeytinyağı gibi üste çıkmış.

kimi erkek bu tarz konularda dikkatli olur kimi erkek ilgilenmez normal gelir attığın mesaja iki üç saat sonra cevap vermek vs... erkek arkadaşın en başından beri böyle ise onu bu şekilde kabullen canım eğer değil,son zamanlarda bu şekilde davranmaya başladıysa tavrını koy ne bilim trip atkarşına al güzelce konuş yanımda olmadığın zaman ne yaptığını nerde olduğunu merak ediyorum o yüzden endişe ediyorum telefonlarına bakma konusunda biraz daha Hassas davran diyebilirsin.

İlişkiniz monotonlaşmış ve buyuzden sana sarıyor..

Tartışmanız hakkında yorum yapmayıp başlığa cevap verecek olursam; evet ben birçok erkeğin "adam gibi" lafına sinirlendiğine şahit oldum ve hiç bi zaman anlam veremedim.

Ben anlamıyorum nedir bu kadınlardaki haber ver takıntısı... Liseli falan mısınız? Siz de sevgiliniz de çocukça davranıyor bence. Yani bu adam mecbur mu her gittiği yer için haber vermeye, sana anında cevap yazmaya? İlişkilerde taraflar birbirlerini sıkıyorlar, bunaltıyorlar ve daha sonra insanlar ayrılıyorlar. Sıkmasanıza şu adamları, ondan sonra sevgilim ilgisiz davranıyor diye konu açıyorsunuz, üzülüyorsunuz. Olan size oluyor, başkasına değil. Kaç yaşında olduğunuzu gerçekten merak ettim. Eğer liseli ergenseniz normal karşılayacağım ama aksi takdirde konu sahibi, biraz daha olgun düşünürseniz belki işler yoluna girer. Bu kafayla, bu bakış açısıyla zor.

Ben 21 yaşındayım o 27
Bence bu ergenlik değil. Ben bir şey yapacağım zaman, bir yere gideceğim zaman şuraya gideceğim diyorum. Ondan da aynı şeyi beklerim. Karşılıklı iletişimin gerekliliklerinden.
Bu da sizin düşünceniz tabi saygı duyarım

Uzak mesafe ilişkisi mi sizinki?

Özür dileme işini siz büyütmüşsünüz ve onun yerine şunu dese daha iyi olur diye düşünüp illa kafanızdaki gibi size cevap versin diye boşu boşuna geriliyorsunuz ama alınganlıklar ülkesinde iyice bir kafasını dinlesin gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…