Az önce konu sahibinin önceden açmış olduğu konulara göz attım. Uzak mesafe ilişkisi, sevgilisini "düz adam" olarak tanımlıyor, bilmiyorum halk arasında biraz buna odun deniyor desem bana kızar mı kendisi? Kızarsa demeyeceğim zira. Şimdi bugün yakındığın derde gelirsek; gittiği yeri haber vermemesi, mesajlara geç cevap vermesi ve ettiği alınganlık söz konusu. En azından bunlara değinmişsiniz. Önceki konularınıza da bakınca kafamda bazı şeyler netleşti. Ben aranızda bariz düşünce ve bakış açısı farkları görüyorum. O başka telden çalıyor, siz başka. Siz kendinize göre olması gereken bazı şeyler belirlemişsiniz ama karşınızdaki adam bunlara uymuyor ki. Bundan sonra da uyacağını sanmıyorum. Sevgilinize karşı alıngan, kırılgan bir durumda olduğunuzu düşünüyorum ben, başka konularda nasılsınız bilemem. Her neyse, karşınızdaki adam bu, davranışları böyle... Yani kendinizi üzmeye de bilirsiniz. O gittiği yeri haber vermiyor ama siz vermesi gerektiğini düşünüyorsunuz, o geç cevap yazıyor, fazla vakit ayırmıyor vs. o ne yapıyorsa siz de aynısını yapın bence. Her erkek böyle değildir ama bazıları böyledir. Çokça ekstrem bir durum değil aslında. Ya bunu böyle kabul edip sorun etmeyeceksiniz, buna uyum sağlayacaksınız ya da ilişkinizi noktalayacaksınız. Bu dertler sizi yıpratır, yer bitirir. Uzak mesafe ilişkisinin zorluklarına girmiyorum bile. Bilmiyorum bu yorumu ne kadar kaale alırsınız ama, hakkınızda hayırlısı.