Adam olmak

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Ben 4yillik universite mezunuyum.Atanmaya çalisiyorum.Geçen gun çocukluk arkadasim geldi.Oturmaya gittik onlara.Çocukluk arkadasim ilkokulu bitirdi,yillarca tekstilde çalisti.Bir yildir evli.9aylik çocugu var.Asgari ucrete hayat mucalesi veriyorlar.Babamda bizimkilerden bisey olmaz.O kiz adam oldu diyo.Ama burda duzgun isim olmasada universite okuyan benim.Bana bir kez boyle konusmadi.Simdide zaten ben köye yerlesicem,size mi bakicam diyor.Annemi de hatta köye çagiriyor.Bunlar naparsa yapsin diyor.Bunlar dedigi ben,kiz kardesim ve erkek kardesim.Her ay anneme az da olsa para veriyorum.Kpss sinavim var ona ciddi sekilde calisiyorum.Ben simdi evlenmedim diye adam olmadim mi yani?

takılma bunlara ne güzel kendini yetistirmissin motivasyonunu düşürme çok iyi hazırlan sınavlara
ben yerinde olsam bu sözlerle motive bile olur iyice bilenip bomba gibi hazirlanirdim sınava

Elbette bekar kadınlar " Adam olamamış" değildir.
Lakin her üniversite mezunu da " adam " değildir.
Birinin doğru düzgün bir insan olup olmaması üniversite mezunu olmasıyla alakalı değildir,lütfen böyle düşünmeyin.
Babanızın yaptığı gerçekten ama gerçekten çok yanlış.
Zannediyorum ki kendisi sevgisiz biri.
O yüzden hiç kulak asmadan KPSS ye devam edin derim.

takılma bunlara ne güzel kendini yetistirmissin motivasyonunu düşürme çok iyi hazırlan sınavlara
ben yerinde olsam bu sözlerle motive bile olur iyice bilenip bomba gibi hazirlanirdim sınava
Babam sinavdan falan anlamiyo ki.Tek istedigi para getirmemiz.Su aralar baya çalisiyorum.Son iki haftam zaten

Her konunuzda bunu dile getiriyorsunuz.
Her konunuzda benzer akıllar veriliyor.
Her konunuzda yine ya ayni hataları yapıyor yada ayni şeyleri kafanıza takıyorsunuz.
Yine yorum yapacağız,bir kaç gün sonra yine ya sevgiliniz ya babanızla ilgili konu açacaksınız.
Evde de boyleyseniz babanızın annenizi alıp gitmek istemesini anlayabiliyorum

bi günden bi güne evde övüldüğümü bilmem.

üni mezunuyum. çok iyi olmasa da iyi, sağlam bi işim var. hani allah korusun aileme bişey olsa sokkata kalmam, her işimi hallederim, kendime bakarım... ama bunların bi kıymeti yok. şu an bekarım diye onlara göre yenik durumdayım bence. saçmalık.

Eskilere gore kadinlar hemen evlenip yerini yurdunu bilmeli:) babada boyle dusunuyor sanirim sen moralini bozma hazirlanman gereken onemli bir sinavin var sadece ona odaklan insallah kazanirsin

Boyle Konusuyo surekli.Onun yuzunden odada çikmiyorum

sen konu açmak için konu açıyosun yemin ederim ya dert mi bu şimdi ne zaman grsem bdvye hep bi konun var yaailen bitiyo sevgilin sevgilin bitiyo senin konun sana akılda veriliyo bir sürü sende inatla konu açıyosun

Bende universiteyi kendi para okudum.Okurken kredi aldim.Seneye kredim basliycak.Neymis ödeme bosver diyna her ay para vercez o da icicek.tel derdi bu.tabi parasi yetmiyo ickiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…