- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Babam sinavdan falan anlamiyo ki.Tek istedigi para getirmemiz.Su aralar baya çalisiyorum.Son iki haftam zatentakılma bunlara ne güzel kendini yetistirmissin motivasyonunu düşürme çok iyi hazırlan sınavlara
ben yerinde olsam bu sözlerle motive bile olur iyice bilenip bomba gibi hazirlanirdim sınava
Oo övunur tabi.Yok ben okuttum falan.ama beni dusunse dershaneye gonderirdi beniOldun canım,sen bakma babana,canını dişine tak atan.O zaman görürsün övünmeleri babanda...
Eskilere gore kadinlar hemen evlenip yerini yurdunu bilmeli:) babada boyle dusunuyor sanirim sen moralini bozma hazirlanman gereken onemli bir sinavin var sadece ona odaklan insallah kazanirsinBen 4yillik universite mezunuyum.Atanmaya çalisiyorum.Geçen gun çocukluk arkadasim geldi.Oturmaya gittik onlara.Çocukluk arkadasim ilkokulu bitirdi,yillarca tekstilde çalisti.Bir yildir evli.9aylik çocugu var.Asgari ucrete hayat mucalesi veriyorlar.Babamda bizimkilerden bisey olmaz.O kiz adam oldu diyo.Ama burda duzgun isim olmasada universite okuyan benim.Bana bir kez boyle konusmadi.Simdide zaten ben köye yerlesicem,size mi bakicam diyor.Annemi de hatta köye çagiriyor.Bunlar naparsa yapsin diyor.Bunlar dedigi ben,kiz kardesim ve erkek kardesim.Her ay anneme az da olsa para veriyorum.Kpss sinavim var ona ciddi sekilde calisiyorum.Ben simdi evlenmedim diye adam olmadim mi yani?
Boyle Konusuyo surekli.Onun yuzunden odada çikmiyorumElbette bekar kadınlar " Adam olamamış" değildir.
Lakin her üniversite mezunu da " adam " değildir.
Birinin doğru düzgün bir insan olup olmaması üniversite mezunu olmasıyla alakalı değildir,lütfen böyle düşünmeyin.
Babanızın yaptığı gerçekten ama gerçekten çok yanlış.
Zannediyorum ki kendisi sevgisiz biri.
O yüzden hiç kulak asmadan KPSS ye devam edin derim.
Hayir surekli soyluyo ki.Bunlardan bisey olmaz diye.Yaranamiyoruz ki adamaBi anlık sinirle söylemiştir babanız :) bende oğluma söylüyorum ödevini yapmak istemediğinde senden adam olmaz diye
Tek beklentisi para. Yada evlenip gitmek.Ama ileride cidden mutlu olursam gorusmiycem onunlaAdam olmak anlamı çok derin bir mevzu, paradan çok daha derin baban adam olamamış bence
O sınavı kazandığınızda babanız için sizden değerlisinin olmayacağını biliyorsunuz değil mi?Boyle Konusuyo surekli.Onun yuzunden odada çikmiyorum
Ne bileyim standart Türk ailesi hemen hemen herkeste bu sorun var takılmayın yani.Hayir surekli soyluyo ki.Bunlardan bisey olmaz diye.Yaranamiyoruz ki adama
Bende universiteyi kendi para okudum.Okurken kredi aldim.Seneye kredim basliycak.Neymis ödeme bosver diybi günden bi güne evde övüldüğümü bilmem.
üni mezunuyum. çok iyi olmasa da iyi, sağlam bi işim var. hani allah korusun aileme bişey olsa sokkata kalmam, her işimi hallederim, kendime bakarım... ama bunların bi kıymeti yok. şu an bekarım diye onlara göre yenik durumdayım bence. saçmalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?