- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
beraber çalışalım demesinden niye başka bir anlam çıkardın anlamadım?
başbaşa yemek yiyelim dememiş ki.
bence sen de aklını toplamaya çalış (kolay değil biliyorum) hem kız arkadaşı da varmış.
mümkün değil sınıf değiştirme olayım...anlam yüklemek değil ya...ne kadar yanımda,gözümün önünde o kadar zarar bana...olan bana oluyo ona değil elbettesınıf değişitir. çocuk sadece ders çalışalım demiş ilanı aşk etmemiş ki çok anlam yükleme
onun arkasına değil de önlere dogru oturmaya calısın kafanızı cevırp bakmamak ıcın zamanla kendınızı ona bakmaktan alıkoymus olursunuz...
sureklı not tutmaya calısın özellıkle sözel derslerde dınleynce dalıyor ınsan hocann agzından cıkanı yazmaya calısın bu sayede dıkkatnz hep hocanzda ve tahtada olur...
içinizde ki duyguları nasıl frenleyeblrsnz blmıyorum ama 1 yıl sonra Allah kourusun kazanamazsanz bugunlerınzden keske dıye bahsedersınız..
Ogretmen misin? Eger oyleysen canını disine takip calisman gerek ask mesk at kafadan artik atamiyolar milleti lutfen dersine odaklan bu senin geleceğin
Bende kpss hazırlanıyorum. Aşkı meşki bir tarafa bırakmak o kadar kolay olur mu bilmiyorum ama denemelisin
Kesinlikle ona bakma, konuşma derim
Senin ona olan ilgini çoktan farketmiştir zaten
Ne yap et kendini derslerine ver
Dersler başlı başına bir sorunken x2 konsantre bozukluğuna neden olur bu durum
Bak bizim topiğe gelebilirsin hergün çalıştıklarımızı rapor veriyoruz
Böylece sende derslerine asılırsın yoluna girer belki ders açısından
Kaç yaşındasınız ?
23............................
kpssye hazırlanıyorum.kursta da birinden hoşlanıyorum.nerden girdiyse aklıma girmez olasıca...bu zamanda hiç olucak şey değilama ben fena kaptırdım artık sanırım.ki çocuğun sevgilisinin olduğunu da düşünüyorum.ama mesela bana beraber çalışalım falan bile dedi.e sevgilisi olsa bu cesaret nerden geliyo diye de sorarlar adama.ama sevgilisi büyüük bi ihtimalle var öyle hissediyorum.
her neyse daha büyük bir sorunum var.ben ders mers çalışamıyorum.çalışmayı bırakın dersi bile dinleyemiyorum.o ders dinlerken bazen kendimi onu düşünürken,veya onu izlerken buluyorum.aptalım!
çocuk da beni rakip olarak gördüğünü açık açık söyledi yani.ben de ne kadar hırslısın sen öyle falan demiştim.adam rakibini kafadan elemek üzere...
ne yapıym ben ne ediym gerçekten bu saçmalık hayatıma mal olsun istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?