- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
kpssye hazırlanıyorum.kursta da birinden hoşlanıyorum.nerden girdiyse aklıma girmez olasıca...bu zamanda hiç olucak şey değil
ama ben fena kaptırdım artık sanırım.ki çocuğun sevgilisinin olduğunu da düşünüyorum.ama mesela bana beraber çalışalım falan bile dedi.e sevgilisi olsa bu cesaret nerden geliyo diye de sorarlar adama.ama sevgilisi büyüük bi ihtimalle var öyle hissediyorum.
her neyse daha büyük bir sorunum var.ben ders mers çalışamıyorum.çalışmayı bırakın dersi bile dinleyemiyorum.o ders dinlerken bazen kendimi onu düşünürken,veya onu izlerken buluyorum.aptalım!
çocuk da beni rakip olarak gördüğünü açık açık söyledi yani.ben de ne kadar hırslısın sen öyle falan demiştim.adam rakibini kafadan elemek üzere...
ne yapıym ben ne ediym gerçekten bu saçmalık hayatıma mal olsun istemiyorum...

her neyse daha büyük bir sorunum var.ben ders mers çalışamıyorum.çalışmayı bırakın dersi bile dinleyemiyorum.o ders dinlerken bazen kendimi onu düşünürken,veya onu izlerken buluyorum.aptalım!
çocuk da beni rakip olarak gördüğünü açık açık söyledi yani.ben de ne kadar hırslısın sen öyle falan demiştim.adam rakibini kafadan elemek üzere...
ne yapıym ben ne ediym gerçekten bu saçmalık hayatıma mal olsun istemiyorum...