ADAM TUTUP KOCAYI DÖVDÜRTÜCEM

Konularimi biliyorsunuz.aldatildim boşanıyorum.affetmedim diye iftiralar atti.

Az önce arkadaşımla k9nusuyordum.abisi benim pislikle arkadaş.ben8mki gidip bu abiye beni kötülemiş.o abide arkadaşıma diyor ki görüşme onla.arkadasimda beni güzelce anlatıyor.evdeyken yalvarıyordu da affedilmeyince niye pislik döküyor demiş.

Yokkkkkkkk sabrım kalmadı.mafya buldum .....buldum valla.bir ark.amcasinin yakın arkadaşı.o arkadasın da tanıyor.gidip yalvarcam....onu dovsunlwrrrrrrrrr.ellerim titriyor.onnu dövmek sopaları üzerinde kırmak istiyorum.o yamuk burnuna vurup al düzelttim demek istiyorum.

Of allak bullagim.birseyler söyleyin.

şiddete karşıyım ama yerinde olsam ben döverdim önce bir güzel içirir sonra ver sopayı

Çakıcı mı :oha:

Anneniz işi sağlam tutmuş anlaşılan.

Yıka ve çık :halay:

Annem uzun yıllar esnaflik yaptı isletmelerimiz vardı haliyle çevresi cook geniş bi kadın bizi tek başına büyüttü 4 kardesiz ve hepimizi okut tu evlendirdi cesaretli dik duruşu bi kadın idolüm yani :D

Uykusuz musunuz kafanız mı güzel,kötü örnek oluyorsunuz gençlere,kocam kocaman olgun insanlara hiç yakıştıramadım.

Şu anki ruh haliniz içiniz soğumadığı için sağlıksız ve tehlikeli şeyler düşünmenize sebep olmuş ama unutmayın öfkeyle kalkan zararla oturur.

Muhattap olacağınız tipler insanın yakasını kolay kolay birakacak tipler degil. Başınizi belaya sokacak işlere girmeyin.

Mafyacı abiler, amcalar, dayılar...
Bence onlarla uğraşma söyle babana amcana onlar halletsin çeksin kulağını veya başka yerlerini.

Ama mafya olmaz.

Şu boşanma işleriniz, her şeyiniz bitsin, aradan da zaman geçsin. Baktınız öfkeniz dinmiyor, o zaman dövdürün. Ama şimdi bütün oklar sizin üzerinizdeyken, direkt başına bela alırsın.

Canm gecen böyle bi konu vardı burda eniştesi kocasını dövmeye gitmiştide kocası eniştesini bıçaklamıştı o geldi aklıma :işsiz: başın belaya girmesin sonra

Mafyaya eski sevgilisini tehdit ettirmişti, dövme varmıydı tam hatırlamıyorum ama vardı sanırım çünkü yağmalama falan diyordu suçları arasında, çete üyesi sayıldı bildiğin.
Burda da geçen biri konu açmıştı boşanacağı eşini, kız kardeşinin kocasına dövdürmüş, eşi, kız kardeşinin kocasını bıçaklamış. Erkek kavgası bu nereye gideceği belli olmaz, kimse kuzu kuzu oturup dayak yemez, başını zorla belaya sokma.

Dövdürdüğü için değil tetikçi tuttuğu için ve çete üyesi olduğu için hapis yattı.

Mafya bulmak bu kadar kolay mı yahuu. Tabii mafya da sen kocandan intikam almak istiyorsun diye gidecek eşini dövecek ne saçma. Koskoca adamlar bir kadın istiyor diye senin özel işine karışacak gidip elin hukuksuz adamlarına yalvaracaksınız. Ya neden takıyorsunuz ki çevreniz sizin nasıl biri olduğunuzu biliyorsa zaten inanmayacak bu adama ne derse desin boşanı kurtulun ondan size laf taşımasınlar. Belaya girecek başınız hiç mi akıl yok sizde.
Akıl var.ama ona olan nefretim herşeyin önüne geçiyor.onca sene sonra affedemedim diye 2 çocuğunun annesine yaptığına bakın.

:KK70: yemin ederim annem bunun aynısını babama yaptirmisti babam 5 gün hastanede yatmış ti bide üstüne aradılar hastaneden annemi esiniz dayak yemis gelin diye annem öyle birini tanımıyorum yanlış numara diye kapatmışti hiçte başı belaya girmedi :KK70: ama döven adamlar küçük çaplı bi mafya değildi :eek:
Yaaaaaaaa bende bundan istiyommmmm........bizim burada da bir arkadaşımın kaynı bir akşam eve gelmedi.ikinci gün dayak yemis şekilde evine döndü.arkafasimin eşi polise giyeceksin abisine dedi....ne polisi adam olayı ailesine bile anlatmadı.iste bunlardan istiyo rum.boyle bir olayyyyy bana da lazım.

Yaaaaaaaa bende bundan istiyommmmm........bizim burada da bir arkadaşımın kaynı bir akşam eve gelmedi.ikinci gün dayak yemis şekilde evine döndü.arkafasimin eşi polise giyeceksin abisine dedi....ne polisi adam olayı ailesine bile anlatmadı.iste bunlardan istiyo rum.boyle bir olayyyyy bana da lazım.

Ama bu küçük çaplı mafya veya semt kabadayilariyla olmaz bilinçli dovucekler kırmadan bi yerlerini :D canını yakicaklar Hayır bide bi yeri sakat kalır ölür o zaman sıkıntı nerelere vurucaklarini bilicekler :D kör ölür badem gözlü olur sonra

Hissettiklerini anlıyorum da arkadaşım bu sana pahalıya patlar.
O kadar profesyonel mafya nasıl bulacaksın?
Sadece korkutma amaçlı döven,kolunu,burnunu kırıp bırakan yani.
Biri şahit olur,oradan bir polis geçer,bir kamera görüntüsü yakalanır. Sıyrılmak kolay mı o işlerden.
Hadi en profesyonelini buldun,suya sabuna dokunmadan aldın hıncını peki ya sen sonra nasıl kurtaracaksın paçanı o mafyadan.
İnan haklıyken haksız duruma düşersin.
Allaha havale et arkadaşım. Mevlam ne eylerse güzel eyler.
İnşallah en yakın zamanda layığını bulur tüm kötüler!

Hissettiklerini anlıyorum da arkadaşım bu sana pahalıya patlar.
O kadar profesyonel mafya nasıl bulacaksın?
Sadece korkutma amaçlı döven,kolunu,burnunu kırıp bırakan yani.
Biri şahit olur,oradan bir polis geçer,bir kamera görüntüsü yakalanır. Sıyrılmak kolay mı o işlerden.
Hadi en profesyonelini buldun,suya sabuna dokunmadan aldın hıncını peki ya sen sonra nasıl kurtaracaksın paçanı o mafyadan.
İnan haklıyken haksız duruma düşersin.
Allaha havale et arkadaşım. Mevlam ne eylerse güzel eyler.
İnşallah en yakın zamanda layığını bulur tüm kötüler!

o mafya senden ya para rica eder ya da başka birşey...

belki tehditlerle sürekli para isteyecekler sizden..,
yanii bu işlerden uzak dur allahın sopası yok derler... ilahi adalete bırak

ayrıca adamı döverken yanlışlıkla öldürebilirler kavga anında ne olacağı belli olmaz.. o zaman ne yapcaksınız?

Back
X