- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışmadım mı? her sabah poğaça simit getiren ben
her gün sakız alıp ikram eden ben
öğlen yemeğe çıkmıcam diyince ben ısmarlıyım size bugün diyen ben?
daha ne yapmamı istiyorsunuz
oda değiştirmek için devlet dairelerinde öyle kolay bir yol yok 4 ay bekleyen var sırf oda değişimi için![]()
adam için çok üzüldüm.Farkında değildir belki,hiç kimse öyle gezmek istemez diye düşünüyorum.Ya da artık yapacağı bir şey mi yok aceba,kronik bir rahatsızlığı da olabilir.
Gün boyu aynı odadaysa gelir. Zaten beyin o kokuya şartlanmış oluyor en ufak hava sirkülasyonunda alır o kokuyu.
Dün yakınımda çalışan oruçlu arkadaşın ağız kokusunu hissettim bir kaç kere çünkü yakınındayken almıştım o kokuyu çok kötü bir durum be. Oruçlu kişiye de bu konuda kızılmaz ki.
Konu sahibi arkadaşım işin çok zor. Bence odanın değişmesini iste ne kadar zaman alırsa alsın.![]()
bunları yaparsam kesin alınır bide adamın suratıyla uğraşmak istemiyorum poğaça almaya devam edicem naneli sakız veriyorum 1 tane alıyor gün boyu aynı sakızı çiğniyor peki buna ne diyorsunuz![]()
Berenimmm =))) Selam
Mail atabilir misin, kullanıyor mu ki ? Bir ara terkokuyorsun.com vardı oradan geldi aklıma belki maille falan uyarsan faydası olur ya da çekmecesine not yazıp bırak olmadı söyle canım ya, senden kıymetli değil ya alınsa bile çabuk toparlanır sonuçta sağlıkla ilgili bir şey
O adam o dişleri düzeltmedikçe günde 23512 naneli şeker de yese, sakız da çiğnese bir şey değişmez. Burnunuza görünmeyecek şekilde pamuk tıkayın, ağzınızdan nefes alın. Oda değişme vs durumunuz yokmuş madem.![]()
adam için çok üzüldüm.Farkında değildir belki,hiç kimse öyle gezmek istemez diye düşünüyorum.Ya da artık yapacağı bir şey mi yok aceba,kronik bir rahatsızlığı da olabilir.
4 tane 30 yasında kızı var evlenmeyi çocuk yapmayı biliyor temizliğimi bilmicek ondan mı üzüldünüz
Berenimmm =))) Selam
Mail atabilir misin, kullanıyor mu ki ? Bir ara terkokuyorsun.com vardı oradan geldi aklıma belki maille falan uyarsan faydası olur ya da çekmecesine not yazıp bırak olmadı söyle canım ya, senden kıymetli değil ya alınsa bile çabuk toparlanır sonuçta sağlıkla ilgili bir şey
masa değişimi şansım yok ben genelde burnuma ıslak mendil kapatıp öyle oturuyorum birde camı açıyorum sürekli o da üşütüyorum kızım camı kapat diyor inanın camı bile zor açıyorum durumu anneme anlattım aileme anlattım onların bile miğdesi kalktı bana acıyorlar![]()
terkokuyorsun.com nedir ilk defa duydum![]()
Hala var mı bilmiyorum bir ara epeyce kullanmıştım =))
Ter kokan ama yüzüne söyleyemediğin arkadaşına mail atıyorsun site üzerinden =))
Amaann baktım şimdi duruyor =))))