Adamın ağzı kokuyor:( Yardım edin

adam için çok üzüldüm.Farkında değildir belki,hiç kimse öyle gezmek istemez diye düşünüyorum.Ya da artık yapacağı bir şey mi yok aceba,kronik bir rahatsızlığı da olabilir.

çalışmadım mı? her sabah poğaça simit getiren ben
her gün sakız alıp ikram eden ben
öğlen yemeğe çıkmıcam diyince ben ısmarlıyım size bugün diyen ben?
daha ne yapmamı istiyorsunuz
oda değiştirmek için devlet dairelerinde öyle kolay bir yol yok 4 ay bekleyen var sırf oda değişimi için:6:

Yok ben bir şey yapmanızı istemiyorum :40:. Adamın ağız kokusunun bana bir zararı yok çünkü.

Poğaçayla, simitle çözülecek iş en fazla bir haftada çözülürdü zaten :31:, adamın sindirim sisteminde problem var, aşikar.

Acaba kurumda kendinize yakın gördüğünüz , güvendiğiniz bir erkek arkadaşınızla konuşsanız, durumun vahametini ve ne kadar rahatsız olduğunuzu anlatsanız, size yardımcı olmaz mı?

adam için çok üzüldüm.Farkında değildir belki,hiç kimse öyle gezmek istemez diye düşünüyorum.Ya da artık yapacağı bir şey mi yok aceba,kronik bir rahatsızlığı da olabilir.

Bu konuya bu kullanıcı adı, oldu mu şimdi :1:?

Son düzenleme:
Gün boyu aynı odadaysa gelir. Zaten beyin o kokuya şartlanmış oluyor en ufak hava sirkülasyonunda alır o kokuyu. :50:
Dün yakınımda çalışan oruçlu arkadaşın ağız kokusunu hissettim bir kaç kere çünkü yakınındayken almıştım o kokuyu çok kötü bir durum be. Oruçlu kişiye de bu konuda kızılmaz ki.

Konu sahibi arkadaşım işin çok zor. Bence odanın değişmesini iste ne kadar zaman alırsa alsın. :50:

Bunun oruçla alakası yok, pislikle alakası var. O kişi sabahları ağız çalkalama suyu kullansa böyle olmaz.

bunları yaparsam kesin alınır bide adamın suratıyla uğraşmak istemiyorum poğaça almaya devam edicem naneli sakız veriyorum 1 tane alıyor gün boyu aynı sakızı çiğniyor peki buna ne diyorsunuz:43::43:

O adam o dişleri düzeltmedikçe günde 23512 naneli şeker de yese, sakız da çiğnese bir şey değişmez. Burnunuza görünmeyecek şekilde pamuk tıkayın, ağzınızdan nefes alın. Oda değişme vs durumunuz yokmuş madem. :34:

Berenimmm =))) Selam

Mail atabilir misin, kullanıyor mu ki ? Bir ara terkokuyorsun.com vardı oradan geldi aklıma belki maille falan uyarsan faydası olur ya da çekmecesine not yazıp bırak olmadı söyle canım ya, senden kıymetli değil ya alınsa bile çabuk toparlanır sonuçta sağlıkla ilgili bir şey

selam tatlımmmm:49::49:

kullanıyor mail haklısın sahte bir mail açıp yazıyım içimdekileri ama kırılır diye korkuyorum aman yeter ya korkmıcam yazıcam ya:31:

O adam o dişleri düzeltmedikçe günde 23512 naneli şeker de yese, sakız da çiğnese bir şey değişmez. Burnunuza görünmeyecek şekilde pamuk tıkayın, ağzınızdan nefes alın. Oda değişme vs durumunuz yokmuş madem. :34:

sağolun çok teşekkür ederim genel de ıslak mendil le dolaşıyorum zaten sürekli burnumda yada kolonya yada pencereden nefes alıyorum yada odada durmamaya çalışıyorum:43::43:

adam yıllardır böyle hiç mi farkında değil? adama niye üzüldünüz anlamadım sabah dişini fırçalamadıgı için mi üzüldünüz? herşeyi biliyor bu adam her işi yapıyor dişini mi fırçalayamıcak sapasağlam adam

4 tane 30 yasında kızı var evlenmeyi çocuk yapmayı biliyor temizliğimi bilmicek ondan mı üzüldünüz

bence de en mantıklı fake bi adresten mail atmak.....

4 tane 30 yasında kızı var evlenmeyi çocuk yapmayı biliyor temizliğimi bilmicek ondan mı üzüldünüz

üslubunuz pek sert

üzüldüm evet,çünkü ağız kokusu ciddi bir hastalık ve bazen sadece fırçalamak çözüm olmuyor.Belki adam da elinden geleni yapıyordur anlamında üzüldüm dedim.İnsanları direk yargılamak bana göre değil sadece.

Bence artık bu durum aman kırılır, üzülür olayını çoktan aşmış.
Sen onun pis kokusunu çekmek zorunda değilsin. 3 yıl olmuş.
Yazık değil mi sana da? Senin ciğerlerin o iğrenç havayı alıyor farkında mısın?
Kendini düşün. Bu pis adama ne desen haktır. :120:
Ona bir şeyler yemesi için teklifte bulunduğunda mesaj vermeye çalıştığını anlamayacak kadar salak biri mailden de bir şey anlamaz.
Kesinlikle çözüm olmaz mail vs.
Direkt demek lazım. Önce yavaş yavaş oda çok pis kokuyor, boğuluyorum demeye başla.
Ondan da anlamazsa yüzüne de. Çok ayıp yaptığı.
Sarı sarı dişlerle gezip bakım yapmadan, kokularını yaya yaya toplum içine çıkanlar saygısız insanlardır neticede.

Ağız kokusu çok beter bişeydir. Lisede yanımda oturan arkadaşımın çok kokardı. Yemin ederim konuşmasın diye dua ederdim. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Bence kırmadan acaba midenizden kaynaklı bi problem mi var ? Doktora mı görünseniz ? tarzında açıklayabilirsin. Anlamıyorum insan kendini hiç mi farketmez ya :/

Berenimmm =))) Selam

Mail atabilir misin, kullanıyor mu ki ? Bir ara terkokuyorsun.com vardı oradan geldi aklıma belki maille falan uyarsan faydası olur ya da çekmecesine not yazıp bırak olmadı söyle canım ya, senden kıymetli değil ya alınsa bile çabuk toparlanır sonuçta sağlıkla ilgili bir şey

terkokuyorsun.com nedir ilk defa duydum :1::1:

Iste caresi zor sorunlardan biri, insan birine nasil derki agzin kokuyor diye :17:

benim işeyerinde de var öyle bi tane, ağız kokusundan artık oda tümüyle kokuyor. En nefret etiiğim şeydir ağız kokusu. Sadece dişler neden olmuyor bademcik taşıda olabilir adamda

masa değişimi şansım yok ben genelde burnuma ıslak mendil kapatıp öyle oturuyorum birde camı açıyorum sürekli o da üşütüyorum kızım camı kapat diyor inanın camı bile zor açıyorum durumu anneme anlattım aileme anlattım onların bile miğdesi kalktı bana acıyorlar:43::43:

Bende sana çok acıdım canım. Benimde iş yerinde bir kişi var ama Allah tan sadece oruçluyken var bu sorun ve yakında durulacak bir iş olmamasına rağmen rahatsız oluyorum. Bir arkadaş ağız spreyi demiş 1 alana 1 bedava en oluru bu gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

terkokuyorsun.com nedir ilk defa duydum :1::1:

Hala var mı bilmiyorum bir ara epeyce kullanmıştım =))
Ter kokan ama yüzüne söyleyemediğin arkadaşına mail atıyorsun site üzerinden =))
Amaann baktım şimdi duruyor =))))

Son düzenleme:
Hala var mı bilmiyorum bir ara epeyce kullanmıştım =))
Ter kokan ama yüzüne söyleyemediğin arkadaşına mail atıyorsun site üzerinden =))
Amaann baktım şimdi duruyor =))))

Ben de baktım az önce ve mail attım birine hahaha süper bir şey yaa :9:

Back
X