Adamın biri resmen bu forumu okuyordu

kalplerbirsedunyaguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
3.343
6.346
158
40
Merhaba bugün bir konu açmıştım oradan moralim bozuktu üstüne bir iki sıkıntı daha eklenince şöyle bir nefes alayım diye evimin yakınındaki bir mekana gittim türk kahvesi içeyim kendime geleyim diye. bu pek dert değil ama komik bişey keyfim de yerine geldi.

neyse oturdum kahvemi içiyorum orada benim çaprazımdaki masada cam kenarı bir yerde bir adam vardı telefonun ekranının parlaklığını sonuna kadar açmış herhalde bayağı fener gibi parıldıyordu bir iki kez gözüm takıldı sonra bari camdan bakınayım dedim ama camın köşesine yansıyordu bir ara baktım bildiğin pembe bir site. dedim olmaz ya ama dikkatli bakınca burayı okuduğunu gördüm. logoyu filan gördüm yani. bildiğin böyle aşağı yukarı bişeyler bakıyordu garibime gitti koca kelli felli adam şimdi gidip sorsam olmaz sanane kadın dese kalırım öyle. bi 10-15 dakika sonra da gitti zaten.

yani hanımlar izleniyoruz demek ki aman dikkat :)

Bende geçenlerde böbrek kumu döktüm. Eşimde nette ne iyi geliyor diye araştırmış. Kadınlar kulübünde okudum şunlar iyi geliyormuş dedi birde

Okuyabilir, benim esim de okuyor, nasil?

Misal bebekte gaz sorunu yaziyor ilk olarak kk cikuyor okuyor burayi millet ne yazmis diye

Misal kanguru alacagiz onu arastiriyor, yine ilk kk cikiyor ve buradaki konulari okuyor

Cunku bebek ve cocuklarla ilgili, dogum ile ilgili, gebelik ile ilgili, kadinsal hastaliklarla ilgili merak ettigimiz her sey daha once bu forumda mutlaka konusulmus oluyor ve burda acilan konulari okumak faydali oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…