Adamın Karşısında Fenalık Geçirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20 yıllık bir öğretmen olarak herkese sabır diliyorum. Bugün kızım 1. sınıfa başladı. Şükür ler olsunki istediğimiz gibi bir öğretmen bulabildik. Çok sıkıntılı bir süreçti.

Her geçen yıl sizinde yazdığınız gibi öğretmen kalitesi de düşüyor. Yakında konuşamayan, düzgün bir cümle bile kuramayan öğretmenler de göreceğiz.

Gidişat felaket. Fakat bu konu özelinde konu sahibinin öğretmen olduğunu düşünmüyorum. Eğer gerçekten öyleyse ülkenin kapısına kilit vurup gidelim.
Haklısınız, değerli meslektaşım. Ben de dokuz yıllık öğretmenim fakat özelde olduğum için birçokları tarafından öğretmen statüsünde bile görülmüyorum 😂
Bir eğitimci olarak korkuyorum. Çocuğum olsa okula göndermesem, nasıl yapsam diye düşünüyorum.

İki cümleyi bir araya getiremeyenlerin atandığı (!) Güzel ülkemde böyle söylemlere çok denk geldim, geleceğiz...
Lutfen saygılı olunuz, yoksa hafta içi celbinizi polisin elinden alırsınız. Aldığım akademik eğitimi başarıyla bitirdim, iyi bir puanla atandım. Adminden ricam konunun yoruma kapatılması. Çünkü okuyacak olursa görecek saygı kalmamış.

Lutfen saygılı olunuz, yoksa hafta içi celbinizi polisin elinden alırsınız. Aldığım akademik eğitimi başarıyla bitirdim, iyi bir puanla atandım. Adminden ricam konunun yoruma kapatılması. Çünkü okuyacak olursa görecek saygı kalmamış.
Siz akla ziyan yazılarınızla insanları hor görün, sonra karşıma geçip beni tehdit edin.. elinizden geleni ardınıza koymayın. Bunu yaparken de aman diyim fenalaşmayın...

Konu birtek bana mi sacma geldi yoksa herkese mi?
Diyetisyenin odasina girince heyecandan kendini kaybetmeler... adam daha once konusalim dedi diye nasil bir beklenti ki bu ask nagmeleri falan bekleniyordu? Masallarda yasamiyoruz.

Kusura bakmayin da sanirim 18 yas altisiniz.
Bunları bana söylemekte haklısınız. Adam işyerinde hizmet bekleyen bir bayana nasıl davranacağını kestiremiyor. "Seans bitince gitme kal sohbet edelim" "bana ismimle hitap et"... Yanlış anlaşılmaya müsait biraz. Ama yok vaz geçtim.

Bunları bana söylemekte haklısınız. Adam işyerinde hizmet bekleyen bir bayana nasıl davranacağını kestiremiyor. "Seans bitince gitme kal sohbet edelim" "bana ismimle hitap et"... Yanlış anlaşılmaya müsait biraz. Ama yok vaz geçtim.
Adam belki de sadece size yapmiyordur, nereden biliyorsunuz. Belki flortoz biridir. Belki de yuzde 50 sansim var diyip tum kadinlara boyledir. Sadece isminizle hitap etmsi mi ayaginizi yerden kesti? Ne bekliyordunuz ki filmlerdrki gibi bir romantizm mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X