• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saf bir kız. Anlamıyor. Birşeylere sinirleniyor ama asıl sinirlenmesi gereken şeyleri farkedemiyor. İlgi bekliyor alınca seviyor sanıyor, kullanıldığının farkında değil. Söylesek de emin olamıyor çünkü adam arada ilgi kırıntısı verip kullanmaya devam ediyor. Şu anda eminim bizim yazdıklarımıza da acaba mı diyor. Kendisinin gerçekten bir büyüğü tarafından yönlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendi karar veremiyor çünkü.
Ayrılma işini bile adam yapsın diye bekliyor.
Allah müge anlı'ya yardım etsin bu işin sonu oraya varırsa şaşırmam

Bir de çok özür dileyerek birşey soracağım. Önceki konularının birinde yeni tanıştığın bir adamla görüntülü konuşurken adam senin odanda bir alet görmüştü ( dildoydu zaar hatirlamiyorum) konunda çok utandım yanlış anlamismidir falan diye soru soruyordun.
Şimdi bu adam seninle birlikte olmuyor çünkü sana kıyamıyor bu nasıl oluyor.
Şimdi sennnn 3 milyarrr milyonnnn sen ne yaptın yaptın.

Sen bu adamla nasıl tanıştın onun yaşadığı ilde ne iş yapıyorsun.
Ben bu adam ile aynı şehirde aynı işteyim bir gün arkadaş ortamında tanıştık ve yürüyüş yapmaya başladık . Bende onu evime kahve içmeye davet ettim olay böyle başladı açıkçası

Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Milletin bebegini niye sorsun allah aşkına ? Yani senin bebeğin olmadığını anlıyor ve adam leş sende zaten kusuruma bakma sağlam kafada değilsin zaten,böyle hırt boş bir adamı nereden bulup kendine yakistiriyorsun ? Niye bunu yapıyorsun gencsin,azicik aklı başında ol artık

Ben bu adam ile aynı şehirde aynı işteyim bir gün arkadaş ortamında tanıştık ve yürüyüş yapmaya başladık . Bende onu evime kahve içmeye davet ettim olay böyle başladı açıkçası
İlk yürüyüşte adamın yönünü evine mi çevirdin ?

O gün bugündür bu davara 30 dk yani he mi?:kusmuk:

Regl öncesi dönemimdi ne yaptığımı bilmiyordum . Gerçekten öyle oldu
Regl öncesi öyle bir hal gelmiyor ki bize ya. Sen emin misin regl öncesi dönem yüzünden olduğuna? Bilinç kaybı yaşamışsın çünkü anlattığına göre.

Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Elin bebeğinden adama ne ya?
images (3).jpeg

Kız kıyamam herkezin yorumunu da beğeniyor. zorunlualann hiç destek aldın mı bir doktordan belki de çözülebilir bir durumdur bu saplantilarin.
Hiç sağlıklı ilişkilerin yok senin. Yazık sana.
Gerçekten çok kibar ,bize karşı aylardır bu salak adamın etkisinden çıkamadı her geldiğinde binbir eleştiri ile.karsilasiyor ama ha duvar ha bu tatlı arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X