• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Duvara da sürtünebilir. Adamın sürtünmekten başka bir fonksiyonu yok sonuçta. Güncelleme de gelmez bu saatten sonra.
Adam zaten oraldan iyice tatmin olup bir iki surtunup isi bitince gidiyor konu sahibi adama verecegi parayla sexs oyuncagi alsa daha mutlu olacak ama haberi yok

anlayan bana özet geçsin allah rızası içinn :KK45:
hayrına konuyu bir anlatıversen
Bugün öğlenleyin iş yerinde bizim diğer grup arkadaşlarıyla oturdu yemek yedi . Bende kıskandım vs. Akşam oldu mesaj atıyor ama ortada hiç konu yok .. konu açmıyor öğlen oturup ne yaptıklarını anlatmıyor bende ona bana değer vermediğini söyledim . O yeşil kutucuklar benim mesajlarım

Değer görmek istiyorsanız , biraz uslubunuzu düzeltip saygı duyun, karşı tarafta size saygı duysun. Bu konuşmalarda net sınırlarınız olmadığı ve aranızda saygınında olmadığı belli.
Değer vermiyorsun dediğiniz konuyu tam anlayamadım ama oldukça saçma geldi
Bu şekilde zor.

Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Eee

Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Kısa cevaplardan sonra mı değer vermediğini anladın?
E biz burda 8 yıldır seni uyarıyoruz değer vermiyor diye zaten :işsiz:

Başkasının çocuğundan adama ne ya? Ne desin yani? Elalemin çocuğu işte. Ayrıca ailesinin izni var mı bebeğin resmini elin adamına atmanıza? Boktan ilişki işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X