• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adamın sonu

yıllarca cocuğum olmadı diye ağladım her test her ay basında hünğün hünğür ağladım canımdan bıkmıs yasadığım tedaviler piskolojim hersey tükenmisti
ümidi kestiğim anda hamile kaldım artık okadar ümidi kesmistimki tahlil bile yapmadım taki kanamam baslayana kadar sonra yaptım ve hamileyim tam yedi ay hic kalkmadan yattım sonuc erken doğum ve bebeğim üc gün yasadı beterin beteri varmıs o bebeği beklemek acaba hamile olabilirim diye yasadığım o ğünlerden cok acıydı
keske dedim hic hamile kalmasaymısım ve bunu yasamasaydım doğum onun eline bile dokunamadım enfeksiyonmu kapar diye yoğun bakımda kacrılacakmı yalnızmı caresizlik ne kötü benim sesime karnımda tekmeler atan kızım hic olmamıs hic dünyada yokmus gibi
yoktu taziye gelenler cok basit davrananlar cok üstüme gelenler
herseyin beteri vardır bence bunları düsün sana moral vermek değil bunları anlatmam ama inan daha kötü seylerde var üc dört defa cocuk doğrupta hepsini doğumda kaybeden anneler yada allah göstermesin dünyada olupta bir defa anne diyemeyen yataktan bile kalkamayanlar
bence kendimize acımayıp allahım daha beterini verme diye dua etmek lazım

janet çok doğru yazmışsın...çok da haklısın.....tabiki beterin beteri var....ama bunlar değil beni şuan rahatlatan....allah beterinden korusun ama böyle yaşayanlar da bunları hakedenler değil...bunu ne sen hakettin ne de ben....sınav mı...sabır mı....dert mi neyin neden olduğunu kim bilebilir ki....şuan binlerce kişi belki bebek haberi aldı....bu da onlar için ödül mü olacak bela mı olacak kim bilebilir ki....sen içinde yaşamışsın kıpırdadığını hissetmişsin ama ben bunu hiç yaşayamadım....benim acım senden daha mı az?bunu yarıştırabilir miyiz?kimin neyden ne kadar acıdığını kim anlayabilir?bir evladım olsun da sakat olsun ben bakarım diyeni yargılayabilir misin?herkesin yarası içindedir....kimse kimseyi bilemez....

canim dualarimizda herzaman rabbimizden hayirli ve sagliklisini istemiyormuyuz.istiyoruz.rabbimde hakkimizda hayirli olani bize veriyor.isyan etmek yerine sabirli,umutlu olup rabbimize kendimizi emanet edersek mükafatini mutlaka görecegiz.bende 11 haftalikken kaybettim bebegimi.gelisimi olmadigi için.günlerde agladim.gözkapaklarim sisti.açamaz hale geldim.peki ya geç farkedilseydi bebegimin sagliksiz oldugu.tabiki dünyaya getircektim.ama peki hergün gözümün önünde öyle oldugunu görmek beni ve bebegimi daha çok kahretmicekmiydi.anlicak yasa geldigindede kendi yasitlarinin saglikli oldugunu görünce yavrum kahrolmiyacakmiydi.sabir arkadasim sabir.ve bol bol dua.allahim bu yola basini koymus tüm kardeslerimin yardimcisi olsun.

ya ben heralde anlatamıyorum
ben duygularımı yazıyorum....
ne isyan ediyorum ne de kaderime karşı çıkıyorum
tam tersine kadere daha çok inandığımı söylüyorum
ancak tabiki şuan hayal kırıklığı ve umutsuzluk içindeyim....
beni anlamayacak olan yazmasın lütfen
çünkü daha çok sinir bozukluğu oluyor...

ayrıca şuan ben anne olamamanın acısını duyarken kalkıp göbek atacak durumda olamam....
çok doğal duygular yaşıyorum....
üzüntü...hayal kırıklığı...içim acıyo....
ama her zaman dediğim gibi yineliyorum hayırlıysa beri hayırsızsa öte...
sadece duygularımı yazıyorum ve eleştirilmesini istemiyorum...bu benim duygum...

canim kusura bakma ama insanlar seni rahatlatmak icin ugrasiyor sen ise cok farkli bakiyorsun anlasilan senin sinirler baya gerilmis yat uyu bence rahatlarsin biraz

belki 1 ay sonra normal yaşantıma döneceğim....ama toparlanmam için zamana ihtiyacım var...yaralarımı sarmaya....sonra belli bir zaman geçip hazır olduğumda yine deneyeceğim....allah bir gün nasip ederse ben de anne olacağım...nasip etmezse de yapacak bir şeyim yok hayatımın o boşluğunu başka türlü doldurmaya çalışacağım...ama bunları düşünecek psikolojide değilim şuan...

yaşadığın duygular çok normal elbette geçicek de ama şuan yapıcak bişe yok.. kim ne derse desin acı yaşanarak geçen bişeydir.. ben teselliye de çok inanmıyorum, sadece zaman.. başka yolu yok beence.. duygulanmak, ağlamak, hatta ve hatta o kritik anda niye ben demek çok da ayıp çok da günah ya da yasak değil.. yoksa hepimiz hayırlısını istiyoruz elbette. sadece bu duygular hafif hafif geçicek o zaman yeni umutlar filizlenecek yeniden bu doğa çünkü..

adam çok duygusal gördüm seni yoksa içinde böcük mü var.....:jeyyar: yerimseniben kaydirigubbakcemile3

inşallah böleeee olursun... :CüvCüv: :dance:

baştan sona sana 7 yılımı anlatacaktım ama vazgeçtim...seni düşünerek..

sana söyleyeceğim tek şey şuan ne hissediyorsan ben hissetmiş gibiyim ve destek oluyorum Allah eşine ve sana sonsuz sağlık versin istediğin herşey aratmadan seni bulsun...

yaşadığın duygular çok normal elbette geçicek de ama şuan yapıcak bişe yok.. kim ne derse desin acı yaşanarak geçen bişeydir.. ben teselliye de çok inanmıyorum, sadece zaman.. başka yolu yok beence.. duygulanmak, ağlamak, hatta ve hatta o kritik anda niye ben demek çok da ayıp çok da günah ya da yasak değil.. yoksa hepimiz hayırlısını istiyoruz elbette. sadece bu duygular hafif hafif geçicek o zaman yeni umutlar filizlenecek yeniden bu doğa çünkü..

kızım ağzını yiyim senin ben beeeeekaydirigubbakcemile cokacimcoook
işte tam duygularımı yazmışsın

adamcım bende haziranın 12 sinde negatif sonucu aldığım an senin gibi olmuştum....çoooook üzüldüm ağladım....isyan etmedim ama öyle anlaşıldı anlatmaya çalıştım eleştiriye açık ol dendi arkadaşlar olumsuz yazdı ben cvp verdim onlar yazdı ben cevap verdim sonuç iyice moralim bozuldu...buraya yazı yazdım çok eleştirdiler ve abartıp özelden yazmaya başladılar....kimi niçin eleştiriyolar anlayamıyorum herkez acısını farklı yaşar bunu anlamak lazım ..ben kabullendim ikinciye başlıyorum...tabiyki üzüleceksin ağlıycaksın...olumsuz yazıların seni üzmesine izin verme canım..destek veren ve seni anlayan çok fazla insan var burda.....inşallah bizlerde bir gün anne olucaz...

adam çok duygusal gördüm seni yoksa içinde böcük mü var.....:jeyyar: yerimseniben kaydirigubbakcemile3

inşallah böleeee olursun... :CüvCüv: :dance:

sağol yavrum seni çok eskiden tanıyorum ama sen beni hatırlayamazsın.....
-tatlicadiarzu-

baştan sona sana 7 yılımı anlatacaktım ama vazgeçtim...seni düşünerek..

sana söyleyeceğim tek şey şuan ne hissediyorsan ben hissetmiş gibiyim ve destek oluyorum Allah eşine ve sana sonsuz sağlık versin istediğin herşey aratmadan seni bulsun...

oh be işte bana bunlar moral veriyor.....şu kadarcık yazdığın şey beni nası rahatlattı anlatamamŞeniz
aynı dilekleri hatta fazlasını ben sana yolluyorum....a.s.

yaşadığımız psikolojik travmalar ve üzüntüler sonrası belirli bir yas dönemi vardır ve insan bu dönemi yaşamak zorundadır ki bir sonraki düzelme ve toparlanma dönemine girsin. sizi çok iyi anlıyorum. bence üzüntünüzü olduğu gibi yaşayın. bende bebeğimi kaybettiğimde 1 aya yakın hiç kimseyle görüşmedi tf mu kapattım. sadece eşimi ve annemi istiyordum. insanlar iyi niyetlede teselli içinde bişeyler söylese sinirleniyordum.o dönemi içime kapanarak geçirmek istedim ve öyle geçirdim sonradan sitem edenler oldu hiç umrumda değil. bence şu an önemli olan sizsiniz ve hissetikleriniz. içinizden ne geliyorsa öyle yapın. üzüntünüzü rahat yaşamanıza izin vermeyenleri etrafınızdan uzaklaştırın. çünkü bende annem ağladığımda üzülüp beni teseeli etmeye çalışıyor diye 3. gün ben iyiyim sen artık git anne dedim ve onuda gönderdim. doya doya ağladım ve kabullenmem daha kolay oldu bence. sonra işe başlayınca zaten insan hayatın akışına kaptırıyor kendini. herşey gönlünüzce olsun...

adamcım bende haziranın 12 sinde negatif sonucu aldığım an senin gibi olmuştum....çoooook üzüldüm ağladım....isyan etmedim ama öyle anlaşıldı anlatmaya çalıştım eleştiriye açık ol dendi arkadaşlar olumsuz yazdı ben cvp verdim onlar yazdı ben cevap verdim sonuç iyice moralim bozuldu...buraya yazı yazdım çok eleştirdiler ve abartıp özelden yazmaya başladılar....kimi niçin eleştiriyolar anlayamıyorum herkez acısını farklı yaşar bunu anlamak lazım ..ben kabullendim ikinciye başlıyorum...tabiyki üzüleceksin ağlıycaksın...olumsuz yazıların seni üzmesine izin verme canım..destek veren ve seni anlayan çok fazla insan var burda.....inşallah bizlerde bir gün anne olucaz...
oh be ağzını yiyem senin dekaydirigubbakcemilecokacimcoook
allah yolunu açık etsin canım inşallah bu sefer son sefer olur....
bburaya eleştirilmek için yazmıyoruz.....acımızı paylaşsınlar... biz iyi oluncada onlara moral verip dertleşelim diye yazıyoruz...bura akıl verme yeri olmamalı....kimin kimden akıllı ya da deneyimli olduğunu kim tespit edecek:delphin:
şuan acım var acıma ortak olan yazsın aksini yazacak kişiye ihtiyacım yok...

oh be ağzını yiyem senin dekaydirigubbakcemilecokacimcoook
allah yolunu açık etsin canım inşallah bu sefer son sefer olur....
bburaya eleştirilmek için yazmıyoruz.....acımızı paylaşsınlar... biz iyi oluncada onlara moral verip dertleşelim diye yazıyoruz...bura akıl verme yeri olmamalı....kimin kimden akıllı ya da deneyimli olduğunu kim tespit edecek:delphin:
şuan acım var acıma ortak olan yazsın aksini yazacak kişiye ihtiyacım yok...

yüre be yavruuummm kim tutar senii kaydirigubbakcemile

Back
X