adamın sonucu

ADAM

ÇILGINIM VE DE DUYGUSALL
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.191
4
116
47
Bursa
kızlar 10.günüm değer 26,32
nolur cevap bu durumda olup hamile olan var mı?

Canım yorma kendini uzan..dr una mutlaka ulaş..bence progynex in dozunu arttırmaları gerekebilir..

benim kanama olunca dr arttırmamızı istedi..Öyle yapınca kanama durmuştu..Nazarlardan korusun Allah :Saruboceq:

Benim de geçen hamileliğimde 10. gün 34 tü ve ikizlerime hamileymişim...

Canım tets günün ne zaman bilmiyorum ama, benim ilk başarısız denememde 11. gün değerim 5 olduğu halde doktorum bi umutla 2 gün sonrasına tekrar test istemişti.
Yeter artık kendini üzme, bizce hamilesin... ınşallah değerlerin test gününde daha da katlanacak ve 9 ay sonra bebişinin fotolarını görcez burda....

allah bin kere razı olsun hepinizden
tanımasam da inanaın kardeşlerimden zerre kadar farkınız yok...
tüm dilekleriniz gerçek olsun.....

kızlar 10.günüm değer 26,32
nolur cevap bu durumda olup hamile olan var mı?

allah yardımcın olsun canım 12. gün dahada yükselir sen içini ferah tut bence bu bile bi gelişme 10. güne göreiyi ya hiç çıkmasaydı bunada şükür canım

ADAM cım. sonucun bence gayet ıyı. allah tamamına erdırsın, sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın ınşallah. moralını yuksek tut, sen artık hamilesin. göreceksin 2 gün sonra değerin katlanarak gidecek.dualarımız seninle..

merhaba allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin canım benim 11.gün değerim 36.8 di ve bence bu değerde çok güzel kafanada takma şu an allahın izniyle hamilesin sadece bunu düşün

canım ya hayırlı olsun bencede hamilesin benim 10. gün değerim 17.5 tu onda bile yüzde 80 hamilesin demişlerdi önemli olan 12. gün iki katlaması benimki yükseldi ama azdı dış gebelikmiş inşşşşş senin herşey yolunda gider allah gönlüne göre versin canımmmopuyorumnanaktan:lepi:

seni elime bi geçirirsem öldürcemmmm.... akşam ne yandım gitti bebeiş diye ohhh beee hadi gözümüz aydın şekerimmm

allah tamamına erdirsin bencede gebeleik var 5.üstü hamiş diye geçiyor bikaç gün sonra testi tekrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…