• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adamin suçu yok benim eşekliğim

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
83
37
Haftada yalniz bir gun evde olabiliyorum. O bir gundede temizlik yapiyorum aksama kadar. Uzun zamandir dostlarim ile gorusemedigim icin cok ozlemistim. Dun aksam aksam bunaldim esime yarin temizlik yapmayacagim. Evin hali umrumda degil. Yarin cikip gezecegim dedim. Nereye istiyorsan gotureyim dedi. Yok kizlar ile bulusup gezecegim ozledim onlar dedim. Tamam sen bilirsin nasil istersen dedi. Cok sikilmistim elimden tuutu zorla disari cikardi gece yarisina kadar gezdik.
Bu sabah gec saate kadar uyudum. kalktim salak gibi cikmaktan vazgectim. Evi temizlemeye basladim. Oyle birakmak istemedim. Icim el vermedi. Hafta ici yorgun oluyorum yapamiyorum diye. Esimde sabah ozel dersi vardi erkenden kalkti gitti. Ben daha yeni baslamistim. Eve geldi, ogleden sonra ki dersi iptal olmus. Ben arkadaslarim ile spora gidecegim dedi.
Bende yok bana yardim edeceksin diye tutturdum. Ben sirf temizlik icin cikmadim programimi iptal ettim dedim. O da niye boyle bisey yaptin hafta ici birlikte yapardik dedi. Boyle uzadi da uzadiiiiii....
Arkadaslarim bekliyor dedi Giyindi cikti. Cikarken ben sinirden kuplere binmisim. Geldi optu beni. hic birsey yapma. Soz ben gelince herseyi yapacagim dedi.
Simdi oturdum bos bos agliyorum bide salak gibi.....

Kalk kalk sende dışarı
Temizlik bu ya amannnn topla yine dağılacak niye kafaya yapıyorsun hadi koş suslen:KK48:

bu arada adam zorla yaptırıyormus gibi '' iş miş umrumda degıl, gezıcem:63:'' demıssın ya
ayrı bi dava olmus o kısım. kendı kendıne trıplerde dolanıyorsun
alkışlarla yaşıyorum hesabı :KK53:

Evlilik ve beraberlikte esler birbirlerine kendi aktiviteleri icin zaman ve mekan tanimalidirlar.
Ayrica PMS olabilir, tiroid olabilir, SAD olabilir, kadin hormonlari dunyayi cennet de yapar cehennem de.
Sebepsiz aglamak diye bir sey yoktur, ya onsezgi vardir ya hormonlar.

Başlık cuk oturmuş :-) Aklıma ilk PMS geldi, beni de sizinkisi kadar asla olmasa da huysuzlaştırıyor bazen :oops:

Evlilik ve beraberlikte esler birbirlerine kendi aktiviteleri icin zaman ve mekan tanimalidirlar.
Ayrica PMS olabilir, tiroid olabilir, SAD olabilir, kadin hormonlari dunyayi cennet de yapar cehennem de.
Sebepsiz aglamak diye bir sey yoktur, ya onsezgi vardir ya hormonlar.
Tesekkur ederim yorumunuz icin. PMS ne demek bir arkadas daha yazmis...

Ya bi ev işi ne kadar sürerki alt tarafı bi temizlik
Yapmak istemiyorsanız tut bi kadın sende rahatla eşinde rahatlasin
Bu ne kapris

Ev ışıldayınca madalya mı takıyorlar allasen:KK45:
Gezmene bak sen de bence:21:

Hatamin farkindayim cok da ustume gelmeyin :eek::eek: PMS ne demek acaba? Bilemedim o_O

Estağfirullah kesinlikle üstünüze gelmek için değil, aslında sorunun kaynağının farkında olduğunuzu belirtmek için demiştim onu :KK52:

PMS "Pre-Menstrual Syndrome" yani "Regl Öncesi Sendrom"un kısaltmasıdır. Tıp çevreleri PMS'den, kadın ve genç kızların regl kanaması dönemine yaklaşırken yaşadıkları önemli karakteristik, fiziksel ve ruhsal belirtiler olarak bahsederler. Kadınların ve genç kızların çoğunda PMS belirtileri gözlenir.

PMS belirtileri genel olarak şunlardır:

- Kramplar
- Göğüslerde duyarlılık
- Baş ağrısı
- Sırt ağrısı
- Vücutta şişkinlik
- Ruh hali değişikliği
- Hafif iç sıkıntısı
- Saç ve deride değişiklikler

Estağfirullah kesinlikle üstünüze gelmek için değil, aslında sorunun kaynağının farkında olduğunuzu belirtmek için demiştim onu :KK52:

PMS "Pre-Menstrual Syndrome" yani "Regl Öncesi Sendrom"un kısaltmasıdır. Tıp çevreleri PMS'den, kadın ve genç kızların regl kanaması dönemine yaklaşırken yaşadıkları önemli karakteristik, fiziksel ve ruhsal belirtiler olarak bahsederler. Kadınların ve genç kızların çoğunda PMS belirtileri gözlenir.

PMS belirtileri genel olarak şunlardır:

- Kramplar
- Göğüslerde duyarlılık
- Baş ağrısı
- Sırt ağrısı
- Vücutta şişkinlik
- Ruh hali değişikliği
- Hafif iç sıkıntısı
- Saç ve deride değişiklikler
Tesekkur ederim ilgilendiginiz icin :KK200:
Olabilir iki gunum var. Muhtemelen catacak yer ariyorum.:-)

Back
X