Merhaba kızlar,
Bu sıra her şey çok kötü gidiyor. Dünkü kötü olayların üstüne bir de kavga ettik çok kötü.
Şimdi benim çok önemli bir toplantı gereği Taksim'e gitmem gerekiyor ve çok tedirginim. Nasıl olmayayım? İçim içimi yiyor.
Eşime korktuğumu, gitmek istemediğimi yazdım. Beni motive etmesini istedim. Verdiği cevap aynen şu.
" ben şair miyim sana aşk sözleri söyleyip motive edeceğim, g.rizekalı mısın sen? Ne diyeceğim bombalar patlamayacak sevgilim tıkı tıkı git sen mi diyeceğim? Ben söylemek istesem zaten söylerim, senin hatırlatmana gerek yok. Bu işler beni motive eder misin demekle de olmaz".
Ben de ona başkasına sinirlenip sinirini benden çıkarmaya çalışmamasını söyledim.
" ben sana sinirleniyorum bu kadar gerizekalı olunmaz. Git işte ben ne diyeyim. Öleceğimiz varsa ölürüz napayım be.
Ben de ona pişman olacağın şeyler söyleme haddini bil dedim.
" vay efendim sen beni tehdit edemezsin sen kim oluyorsun beni pişman ediyorsun, ben böyleyim beğenmiyorsan gidip kendine göre birini bulursun defolur gidersin.
Gerizekalı mısın sen, bik bik bik."
İşte bana bunları söyledi. Ben de çok sinirliyim. Eşyalarını istifleyip birazını kapının önüne koydum. Ben ne yapayım yaa, basit bir tartışma deyip unutayım mı?
Yoksa bir kere hakaret ederse arkası gelir deyip boşanayım mı?