Adamla tartışmamız. Eleştiriye açığım.

Siz ne tepki verdiniz ne ne dedin sen bana gerizekalı dedin farkındamısın?? Terbiyeli konuş fln demedin mi

Kaç yıllık evlisiniz çocuk?
Bana ilk defa 2 gün önce gerizekalı dedi. Ben de haddini bil pişman olacaksın dedim elbette.
Akşam gelip özür diledi.

Bu arada çok kişi sormuş arkadaşlar. Biz daha 1 yılı doldurmadık evliliğimizde. Çocuğumuz da yok.

Kızlar maphustan yeni çıktım. İlginize çok teşekkür ederim. Gelişme var. İstiflediğim eşyaları önerinizle kaldırdım. Akşama kadar ona yazmadım, yazdıklarını da okumadım.
Akşam gelip özür diledi. Ben de bir daha asla söylemeyeceksin dedim. Yorumların hepsini okuttum. Buranın kızlar çetesi olduğunu söyledi :)
Şimdi aramız bozuk. Ona su falan vermiyorum yemek hazırlamıyorum konuşmuyorum. İş bahanesiyle zaten masa başında uyuya kalıyorum. 2 gündür durum böyle. Pişman gibi şimdilik. Benimle konuşmaya çalışıyor. Sinirli anına denk geldiğini söylüyor.
Ben de bir nevi trip modundayım sanırım.

Fazla da uzatma bence
Kuslük uzayinca da bir degisik pislik oluyorlar

Evet sanırım beni bunu söylemem de çok mantıklı olmamış. En azından şu durumda.
Ama bende anksiyete var. Kendimi dizginleyemiyorum. Ben evlendikten sonra böyle olmadım ki. Sevgiliyken de böyleydim.

bence çok normal bişey söylemişsin insan bazen eşi tarafından şımartılmakta ister kapriste yapar. sevdiğini ve düşünüldüğünü duymakta ister. kaç yıllık evlisiniz onuda bilmiyorum ama eşiniz değişmeyecek onuda bilin. çünkü aynısı bendede var:)

Boşanmicaksaniz kapinin onune esya, bavul vs. Koyma numarasini artik yapmayin bence. Bir inandiriciligida var mi bilemedim. Tek diyecegim bu.
Evet iyi ki de görmedi eşyaları koyduğumu. Yoksa madara olurdum iyice. Bir de bu sinir harbi, adamsız yapamayacağımdan değil boşanasım geliyor sonra da gidiyor.

Esinizin uslubuyla ilgili bisry demeyecegim zira siz de farkindasiniz. Anksiyete bozuklugunuz varmis gercekten zor bir durum Allah yardimciniz olsun. Surekli ondan bu tur sozler istiyorsaniz belki artik gina gelmis ve patlamis olabilir. Tavrinin dogru oldugunu savunmuyorum tabiki ama siz de bu yonde kendinizi teskin edecek esinizden baska bisey bulmayi deneyin kardes, anne, arkadas gibi. Tabiki esler birbirinin en buyuk destekcisidir. Ama siz bu rahatsizligi tek basiniza yasamiyorsunuz yillardir o da sizinle birlikte yasiyor. Yani suzin anksiyete bozuklugunuz o da sinir bozukluguna sebep olmus olabilir. Esyalari kapiya koyma veya bosanmayi dusunmek su durumda benim icin uc nokta. Bence o kadar ileri gitmeyin ama tavrinizi koyun, konusmayin bir kac gun muhattap olmayin derim.

Eşinin sinir problemleri olduğunu düşünüyorum çünkü kolay kolay 1 yıl dolmamış bir evlilikte ilk kez böyle bir laf kullanmasının altında ne yatabilir ki şu sıralar hepimiz yıprandık daha fazla düşünmeyin bu konuyu sudan sebepler bunlar boşanmak için ,saygı ilerde biterse o zaman boşanmayı düşün.

Evet iyi ki de görmedi eşyaları koyduğumu. Yoksa madara olurdum iyice. Bir de bu sinir harbi, adamsız yapamayacağımdan değil boşanasım geliyor sonra da gidiyor.

Daha yeni evliymissiniz bu olay yuzunden arayi fazla acmayin ve bosanma lafini etmeyin zaten hemen. Tabiki bisey olmamis gibi davranin demiyorum bu konunun konusulmasi gerekiyor ama iş boşanma durumlarina varmasin en azindan.

Merhaba kızlar,
Bu sıra her şey çok kötü gidiyor. Dünkü kötü olayların üstüne bir de kavga ettik çok kötü.
Şimdi benim çok önemli bir toplantı gereği Taksim'e gitmem gerekiyor ve çok tedirginim. Nasıl olmayayım? İçim içimi yiyor.

Eşime korktuğumu, gitmek istemediğimi yazdım. Beni motive etmesini istedim. Verdiği cevap aynen şu.

" ben şair miyim sana aşk sözleri söyleyip motive edeceğim, g.rizekalı mısın sen? Ne diyeceğim bombalar patlamayacak sevgilim tıkı tıkı git sen mi diyeceğim? Ben söylemek istesem zaten söylerim, senin hatırlatmana gerek yok. Bu işler beni motive eder misin demekle de olmaz".

Ben de ona başkasına sinirlenip sinirini benden çıkarmaya çalışmamasını söyledim.

" ben sana sinirleniyorum bu kadar gerizekalı olunmaz. Git işte ben ne diyeyim. Öleceğimiz varsa ölürüz napayım be.

Ben de ona pişman olacağın şeyler söyleme haddini bil dedim.

" vay efendim sen beni tehdit edemezsin sen kim oluyorsun beni pişman ediyorsun, ben böyleyim beğenmiyorsan gidip kendine göre birini bulursun defolur gidersin.
Gerizekalı mısın sen, bik bik bik."

İşte bana bunları söyledi. Ben de çok sinirliyim. Eşyalarını istifleyip birazını kapının önüne koydum. Ben ne yapayım yaa, basit bir tartışma deyip unutayım mı?
Yoksa bir kere hakaret ederse arkası gelir deyip boşanayım mı?
Destek olup korkma canım falan demese de en azından gerizekalı dememesi gerekirdi
Çok değersizmişsin gbi konusmus hiç hoş değil:(((

Back
X