Aşılama A'dan Z'ye aşılama(yardım)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zeplin88

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
1.068
846
323
Arkadaşlar ben tüp bebekten önce aşılama denemek istiyorum.Bu konuda araştırma yapıyorum ama direk tüp bebeğe geç diyen var aşılama diyen var.Durumumu özetleyeyim ileri pko hastası değilim.Profesorlere de gittim yumutlaların iyi ve yeterli seviye de diyorlar.Genel anlamda tahlil sonuçları da iyi.Ama vakit kaybetmek istemiorsan tüp bebek geç dediler.Bi kısmı pko var yumurtan çatlamıyor dedi.Ama zaten aşılamada çatlama iğnesi ile hallediyorlar o işi.Yani aşılamamı kurumum karşılıyor açıkcası denemek istiyorum ama vakit de önemli.34 yaşındaym.
Sizden ricam aşılama da başarılı olanlar nasıl ymurtanız vardı neye göre aşılamaya karar verdiniz?

Z zeplin88 merhaba..
Biz de ilk yumurta takibi yaptık sonrasında da aşılama. Hiç bir sorun olmamasından dolayı aşilamayı denemek istedik. Ben de 34-35 yaşlarındaydım. Negatif çıktı sonucumuz. Şimdiki aklim olsa direkt tüp bebek denerdim. Su an 38imi gecmek uzereyim ve uzun uğraşlar sonucu ancak pozitif sonuç alabildik. Yaşım daha genç olsaydı aşılama denemiş olmaktan pişman olmazdım belki ama tüp bebekle oranlandığında şans çok düşük. Bosuna zaman kaybı ve bosuna hormon alımı..
Saglikla bebeğinize kavuşmanız dileğimle.

Arkadaşlar ben tüp bebekten önce aşılama denemek istiyorum.Bu konuda araştırma yapıyorum ama direk tüp bebeğe geç diyen var aşılama diyen var.Durumumu özetleyeyim ileri pko hastası değilim.Profesorlere de gittim yumutlaların iyi ve yeterli seviye de diyorlar.Genel anlamda tahlil sonuçları da iyi.Ama vakit kaybetmek istemiorsan tüp bebek geç dediler.Bi kısmı pko var yumurtan çatlamıyor dedi.Ama zaten aşılamada çatlama iğnesi ile hallediyorlar o işi.Yani aşılamamı kurumum karşılıyor açıkcası denemek istiyorum ama vakit de önemli.34 yaşındaym.
Sizden ricam aşılama da başarılı olanlar nasıl ymurtanız vardı neye göre aşılamaya karar verdiniz?

şuan aşılama için imkanınız varmış bencede bir deneyin isterseniz, tüp bebeğinde sonuçta yüzde yüz tutma olasılığı yok tabiki yinede son karar sizin iyi karar vermeniz lazım

Max 2 asilama denenebilir.fazlasi gereksiz zaman kaybi.5 defa asilanmis biri olarak soyluyorum:) 2.tup bebek denememizde hamile kaldim oglum dunyaya geldi simdi 9 aylik.asilamada basari sansi cok dusuk ve insan bunu bilmesine ragmen tup bebek sonucu bekler gibi bekliyor.ben cok yipranmistim.

Yasin küçükse aşılama ama yaşın ileriye tüp bebek diyorum. Asilamamin tutma olasılığı normal ilişki kadar az. İmkanın varsa ve yaşın ileriyse direk tüp bebeğe git derim ben aşılama yaptırdım hatta ilgilendiler temiz olsun diye özelde yaptirdin ama tutmadı bir daha yaptırır miyim bilmem

benimde eşim varikosel oldu 6 ay geçti , bende çok kararsız kaldım devlette test yaptırmaya gittim sonuçlarım normal ,gel aşılama yapalım şans düşük dedi ama...bende tüp bebek düşünüyorum yaşım 35.. ama aklım aşılamayaa gidiyor , çalışıyorum süreç nasıl olur bilmiyorum , çok bunaldım Allah yardım etsın inş.

Yaşım 32 pko var kilom var 1.65 boya 70 ve ilk aşılamam tuttu üstelik tek tüple diğer tüpüm dış gebelikten dolayı kapalı ben olsam denerdim 1 kereden birşey olmaz bakarsın tutar doktor banada %10 dedi ama tuttu

Yaşım 32 pko var kilom var 1.65 boya 70 ve ilk aşılamam tuttu üstelik tek tüple diğer tüpüm dış gebelikten dolayı kapalı ben olsam denerdim 1 kereden birşey olmaz bakarsın tutar doktor banada %10 dedi ama tuttu

Sevindim valla böyle bi ihtimal varsa neden olmasın.. inşallah olur benimkide..
Aşılama anestezili yapılmıyor değil mi ? acı hissedilmiyor sanırım.

Sevindim valla böyle bi ihtimal varsa neden olmasın.. inşallah olur benimkide..
Aşılama anestezili yapılmıyor değil mi ? acı hissedilmiyor sanırım.
Smear aldırdıysan ondan bile kolay spekulum takıyor sonra inçe bir şeyle spermi yolluyor saniyelik en fazla 20 sn bitti ben şaşırdım bu mu dedim ki ben çok narinim çıtkırıldım yani ben yaptıysam herkes yapar benim sonu gelmedi ama 7 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum

Smear aldırdıysan ondan bile kolay spekulum takıyor sonra inçe bir şeyle spermi yolluyor saniyelik en fazla 20 sn bitti ben şaşırdım bu mu dedim ki ben çok narinim çıtkırıldım yani ben yaptıysam herkes yapar benim sonu gelmedi ama 7 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum

anladım çok geçmiş olsun tekrar denediniz mi?

Smear aldırdım evet.Sorun değil o kadaarlık bişiyse tabiki dayanılır..Sonu güzel olsun da..

Beninde tek tupum saglam diger tupumde hidrosalpenks var yani sıvı birikmesi banada haftaya asilama yapilcak insallah bende saglam tek tupumle sizin gibi hamile kalirim

Back
X