• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri ADANA ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ'nde tüp b. yaptıranlar

pelit86

Rabbimin hediyeleri, hoşgeldiniz dünyama. ..
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
766
916
53
Arkadaşlar, adana acıbadem tüp bebek merkezinde bu ay tüp bebek yaptıracağım:18::18:; fakat bu merkez hakkında bilgim yok. Deneyimi olanlar, deneyimlerini ve fiyatları hakkındaki bilgilerini paylaşabilir misiniz lütfeeennn:16::16:

Arkadaşlar, adana acıbadem tüp bebek merkezinde bu ay tüp bebek yaptıracağım:18::18:; fakat bu merkez hakkında bilgim yok. Deneyimi olanlar, deneyimlerini ve fiyatları hakkındaki bilgilerini paylaşabilir misiniz lütfeeennn:KK16::KK16:
merhaba bende orda yaptırmayı düşünüyorum sizin sonuç ne oldu ve biraz bilgi paylaşırsanız çok mutlu olurum

mrb bende bu merkezde yaptırmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nedir bilgisi olan yazsın lütfen

Ne olur bu Konuda farkli onerileri olan varsa yazsin....baska merkezde olur arastirma asamasindayim

Ne olur bu Konuda farkli onerileri olan varsa yazsin....baska merkezde olur arastirma asamasindayim

merhaba ben acıbadem de yaptırdım fakat negatif sonuçlandı volkan bey alanında uzman ama lABARATUVAR pek başarılı değil. embriyologu iyi değil okadar.

Back
X