- 2 Ocak 2018
- 498
- 1.247
- 43
- Konu Sahibi Pembe-Melek
soylemek istemiyorlardır..ben sormuştum öyle bir istatistik tutmuyoruz dedi. pek inanmadım tabiki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soylemek istemiyorlardır..ben sormuştum öyle bir istatistik tutmuyoruz dedi. pek inanmadım tabiki.
Valla canim ben pek inanmiyorum o aciklamaya. Baska bi topik vardi ordaki arkadasin 9 tane blast sevideki 5. Gun embriyosunun 2 sini transfer etmisler. Kalanlari dondurmamislar sebep kalitesizmis. Arkadas blast seviyo zaten gelebilcegi en iyi seviye illa 5aa olcak diye bisey yokki blast olup kalitesi 3bc olup tutanlar var. Ki embriyo cozuldugunde 6. Gune gonderiliyo ve cogu daha da iyi gelisiyomus. Bana maslak acibadem böyle dedi
Evet test gününü bekliyorum Çok heyecanlıyım ama günler geçmiyor negatif sonuç almaya da çok korkuyorumNeyse canim demekki yine ayni. Insallah bi daha gerrk duymazsin zaten sen simdi pozitif ol mutlu ol
dediğin yer neresi canım Acıbadem Maslak ta orayı bilmiyorum çok uygun söylemişler sana Evet fiyat bize bayağı çok geldiği için vazgeçtikCanim yanlislik olmasi o fiyat cok fazla yeni bi paket fiyayi. Bende acibadem maslakta dondurdum daha yeni 1570 tl tek verdik 5 yil gecerliymis.
Canim ama orasida uygun olmali yanlis anlasilma vardir hadi en fazla 2 bin olsun. Cunku ben gecenyil martta orda yaptirmisti.. verilen belgede dondurma ücreti 1400tl yaziyodu. Hadi zam gelsin en fazla 500 falan 1900 bile olmaz.dediğin yer neresi canım Acıbadem Maslak ta orayı bilmiyorum çok uygun söylemişler sana Evet fiyat bize bayağı çok geldiği için vazgeçtik
Doktorum bizi 5 günde tutunma olmaya başlar dediCanim 5. Gun embriyosu 1 yada 2 gun icinde tutunur o yuzden beta hcg erken salgilanir kana karisir.
3. gun embriyosu daha gelisim asamasindadir yani 8 yada 9 hucreli bisey o anca.
5. gun yada 6. Gun 120 hucreli olur ve artik zarindan cikip rahme tutunmaya hazir hale gelir. Onun icin arada bi 3 gun fark oynar
Dogru demis iste 5-6-7 gun tutunur ancak seninki. O yuzden doktorunun dedigi tarihte kan verDoktorum bizi 5 günde tutunma olmaya başlar dedi
Ilk gunu sayma. 3. Gun oluyor embriyo transferinŞimdi benim yumurtalarım Salı günü toplandı ve cuma günü transfer yapıldı 3 gün mü oluyor 4 gün mü oluyor Bunu bilemiyorum