Adana acıbadem Volkan noyan

Tupbebek2026

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
57
Puanlar
13
Arkadaşlar tüp bebeğe başlayacaz ama kararsızım normalde iskenderun palmiye ozan turguta gittik henüz başlamadık ama oranın laboratuvarı için çok iyi değil diyolar . Birde adana acıbadem volkan noyana gidelim bakalım diyoruz. Fikri olan paylaşabilir mi. Giden memnun kalan gebelik elde eden birileri varsa yazarsa çok sevinirim

Ben iki kez transfer oldum. İlgi alaka sıfır. Hemşireleri bile çok resmi bi soru soruyorsun biz bilmeyiz deyip köşeye çekiliyorlar ağızlarından cımbızla laf alıyorsun patır patır parayı alıyorlar ama. İletişim de sıfır. Bekle ki sana dönsünler. Muayene falan da içeriye girmenle çıkman bir saniye sürmüyor. Ben memnun kalmadım kimseye önermem. Sonuç alan vardır illa ki herkese aynı protokol uygulanıp arada tutan olur illa ki ama demi ?

Ben zaten doktordan çok hastanenin laboratuvarı için tercih etmiştim. Şimdi başka merkez başka doktor bakıyorum.

Bizde tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz karar verdiniz mi acaba volkan noyan da mı başlayacaksınız

Bizde tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz karar verdiniz mi acaba volkan noyan da mı başlayacaksınız
Başladık biz canım volkan noyanda canım ama dondurulmuş transfer olucam 2 adet sonra dediler 1 kere oldum 2. Yi bekliyorum

Canım inan ki kişiden kişiye çok değişir tutar. Sana şöyle anlatayım ilaçlar hariç paket fiyatı 145 bin lira. Onun dışında ilaçlar kişiden kişiye doz farkı olduğu için çok uç noktalar da çıkabilir orta da çıkabilir benimki 60 bin civarı tuttu ama aynı başladığımız bir arkadaşın 128 bin tutmuştu ilaçları. Benim yumurtalarım ilaçlara çok yanıt verdi az doz kullanıldı ama yüksek doz gerekseydi ilaç fiyatı çok çıkardı. Aynı zamanda eğer taze transfer olmayacak olursa dondurulduğu için ekstra transfer zamanı 33 bin lira daha ödeme yapılıyor çözme parası. Ekstra olarak doktor sperm seçimi için yapay zeka vs gibi yöntemler önerebilir bunların ayrı fiyatları var ama zorunlu değil bize de önerdi biz tercih etmedik çok tutacak diye. Ayriyeten mesela 3 tüpe kadar dondurma ücretsiz ama benim 13 embriyom oluştu bunları 3 tüpe koydurmak istemedik ekstra 3 tüpe daha konulmasını istedik Ayriyeten 33 bin lira ona verdik. Şuan 6 tüpte embriyom var bu da 6 kez deneme şansım olması demek. Tabi bu da zorunlu değil 3 tüpe de koyabilirlerdi ama atıyorum bir tüpe 5 embriyo kondu diyelim çözme zamanı hepsi çözüldüğü için transfer edilmeyen embriyolar boşa gitmiş oluyor. Yani masraf süreç içerisinde kişiden kişiye çok değişkenlik gösteriyor. En az 200 bini gözden çıkın bu süreçte. Ve ayrıca temmuzda fiyatlar güncellenecek bu şuanki fiyat. Ama şu politikaları hoşuma gitti ilaçları en başta rastgele reçete edip vermiyolar her kontrolde gereken doz kadar reçete edip veriyolar benim elimde hiç ilaç kalmadı mesela hepsi kullanıldı.

Normal yolla olması için o kadar odaklandım uğraştım ki tüp bebek süreci ile ilgili hiç araştırma yapmadım. Süreç baya zor gibi geldi korkum da var maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç sanırım. Bir mücize olsa normal yolla olsa diyorum. Rabbim nasip etmiyor. Normalde birkaç ay daha bekleyelim diye düşünüyorduk ama fiyat artacaksa bir görüşme yapalım bizde canım. Volkan Beyden memnun kaldın mı peki mesela sorularına net yanıt alabiliyor musun

Evet işine odaklı bir adam böyle bakınca sert gibi duruyor ama her soruna yanıt alabilirsin. Evet süreç zor ve yıpratıcı ama mecbur kalınca dayanıyoruz. Sizdeki problem nedir neden olmuyor. Ha birde ön görüşme ücretsiz canım doktor beyin asistanı ilker bey var onunla görünüyorsunuz her şeyi anlatıyor ve her sorunuza da cevap verir her probleminize yardımcı olur . Bize ilk görüşmede 3 saat konuştu adam allah razı olsun. zaten o konuşmadan sonra net karar verdik orda başlamaya. Hakkımızda hayırlısı bakalım

Üç yıldır deniyoruz canım önce sebep yok dediler eşimde test yaptırdı muayene oldu her şey normal ama sonrasında amh testi yapıldı bana biraz düşük çıktı 0.88 yine de engel değilmiş denedik daha düşük değerle bile hamile kalınırmış alında bizde olmuyor amh düşükken aşılama yapamayız yapsak da olmaz diyorlar tek seçenek tüp bebek kaldı bu ay adet göreyim bizde randevu alıp gidelim görüşelim

Ön görüşmeye gitmek için adeti bekleme canım gidin görüşün tüp bebek yerini gezdiriyolar anlatıyorlar aklınızda soru kalmaz en azından

İstersen sana ilker beyin numarasını vereyim arayın görüşme günü belirleyin adetten önce

İstersen sana ilker beyin numarasını vereyim arayın görüşme günü belirleyin adetten önce

`