Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canmn ben suanda dr gökhan cıragıl ıle tedavıye basladım. Suan iğneleri yapıyorum 3.gunumdeyım. Gokhan beye gıdıp hamıle kalan birçok hasta duydum oyuzden bende oraya karar verdım.Adana ankadada tup bebek yaptiranlar oldumu memnun kaldinizmi
Hayirlisi olsun canim benim orda ilk denemem tutmadi bu ay tkrar transferim var insallah bu defa tutar bnde genel olarak memnunumCanmn ben suanda dr gökhan cıragıl ıle tedavıye basladım. Suan iğneleri yapıyorum 3.gunumdeyım. Gokhan beye gıdıp hamıle kalan birçok hasta duydum oyuzden bende oraya karar verdım.
Canim gebeligin ankadada olustu degilmiCanmn ben suanda dr gökhan cıragıl ıle tedavıye basladım. Suan iğneleri yapıyorum 3.gunumdeyım. Gokhan beye gıdıp hamıle kalan birçok hasta duydum oyuzden bende oraya karar verdım.
BEN İLK TÜP BEBEGIMI ONA YAPTIRDIM 21 YUMURTA TOPLADILAR TEDAVI SIRASINDA OHSS OLDUM TABI O KADAR FAZLA TOPLANMASINA... NEYSE 3.GUN TRANSFERE CAGIRDILAR GİTTİM 9 TANE DOLLENMIS YUMURTA VAR 5.GUNE GİDELİM DEDİLER OK DEDIK.. 5.GUN GİTTİK YARIN GELİN 6.GUNE BLAST A GİDELİM DEDİLER ONA DA OK DEDİK.. 6. GUN GİTTİĞİMİZDE 1 YUMURTANIZ VAR ONU TRANSFER EDECZ OBURLERI ÖLDÜ DENDİ DUSENEBİLİYOR MUSUNUZ O KADAR YUMURTA ZİYAN OLDU..SONUC TABIKIDE NEGATIF.BENCE O KOYDUKLARIDA ÖLÜYDÜ..RESMEN DENEME TAHTASI OLDUM..GUNLERCE OHS UN AGRILARINI CEKTIM VE EN SINIRLENDIGIM SEY SONUCUMU GOKHAN BEY SOYLEMEDI BASKA DR.A SOYLETTI... DAHA SONRA BASKENTE GECTIM BEN COK MEMNUN KALDIM ORDAN...TAVSIYE EDERIMgökhan çıragile tüp bebek yaptıranlar sonuç nedir memnunmusunuz yazarsanız çok sevinirim
çok teşekkür ederim ben de başkent düşündüm ama bir kere başka doktora gittiğim için doktoru değiştirmiyorlar. Ne kadar arayıp ban kimse bunu söylemedi desem de gene değiştirmediler. Mecburen başka merkeze gitmek zorunda kalıyorum maalesefBEN İLK TÜP BEBEGIMI ONA YAPTIRDIM 21 YUMURTA TOPLADILAR TEDAVI SIRASINDA OHSS OLDUM TABI O KADAR FAZLA TOPLANMASINA... NEYSE 3.GUN TRANSFERE CAGIRDILAR GİTTİM 9 TANE DOLLENMIS YUMURTA VAR 5.GUNE GİDELİM DEDİLER OK DEDIK.. 5.GUN GİTTİK YARIN GELİN 6.GUNE BLAST A GİDELİM DEDİLER ONA DA OK DEDİK.. 6. GUN GİTTİĞİMİZDE 1 YUMURTANIZ VAR ONU TRANSFER EDECZ OBURLERI ÖLDÜ DENDİ DUSENEBİLİYOR MUSUNUZ O KADAR YUMURTA ZİYAN OLDU..SONUC TABIKIDE NEGATIF.BENCE O KOYDUKLARIDA ÖLÜYDÜ..RESMEN DENEME TAHTASI OLDUM..GUNLERCE OHS UN AGRILARINI CEKTIM VE EN SINIRLENDIGIM SEY SONUCUMU GOKHAN BEY SOYLEMEDI BASKA DR.A SOYLETTI... DAHA SONRA BASKENTE GECTIM BEN COK MEMNUN KALDIM ORDAN...TAVSIYE EDERIM
Ben mennun kaldım mikro çip yöntemi ile çok şükür ilk deneme de Tuttugökhan çıragile tüp bebek yaptıranlar sonuç nedir memnunmusunuz yazarsanız çok sevinirim
bende baskentteyim doktorum esra hanim sizin doktorunuz kimBEN İLK TÜP BEBEGIMI ONA YAPTIRDIM 21 YUMURTA TOPLADILAR TEDAVI SIRASINDA OHSS OLDUM TABI O KADAR FAZLA TOPLANMASINA... NEYSE 3.GUN TRANSFERE CAGIRDILAR GİTTİM 9 TANE DOLLENMIS YUMURTA VAR 5.GUNE GİDELİM DEDİLER OK DEDIK.. 5.GUN GİTTİK YARIN GELİN 6.GUNE BLAST A GİDELİM DEDİLER ONA DA OK DEDİK.. 6. GUN GİTTİĞİMİZDE 1 YUMURTANIZ VAR ONU TRANSFER EDECZ OBURLERI ÖLDÜ DENDİ DUSENEBİLİYOR MUSUNUZ O KADAR YUMURTA ZİYAN OLDU..SONUC TABIKIDE NEGATIF.BENCE O KOYDUKLARIDA ÖLÜYDÜ..RESMEN DENEME TAHTASI OLDUM..GUNLERCE OHS UN AGRILARINI CEKTIM VE EN SINIRLENDIGIM SEY SONUCUMU GOKHAN BEY SOYLEMEDI BASKA DR.A SOYLETTI... DAHA SONRA BASKENTE GECTIM BEN COK MEMNUN KALDIM ORDAN...TAVSIYE EDERIM
Neden memnun ayrılmadınızbende ankadadan memnun ayrilmadim
gecen yıl yaptirdim canim 5tane kaliteli embriyoyu dondurdular4.gundu sonra 3unu cozduler 3ude bozuldu dediler sonra ikisini cozduler ondanda 1i bozuldu birini birini inceliyecgz dediler sonra transfer oldu ama tutmadı bence o verdikleride kotuyduzatenŞimdi okudum. Çok üzüldüm. Dr dediki artık hemen transfer etmiyorlarmış ohs iyileşene kadar donduruyorlarmış. Ayşem01 ne zaman tüp bebek yaptırdınız ankada da