Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ilk tüp denememi başkentte yaptım sonuç malesef olumsuz ama tavsiye ederim yalnız çok kalabalık tek doktora bağlı kalamıyosun 3 doktor dönüşümlü olarak ilgileniyor o gün hangi doktor varsa o bakyor hepside iyi o konuda aklınız kalmasın ilgileniyor ve hemşireler gerekli tüm açıklamaları yapıyorlar ..tekrar düşünüyorum kısmetse ve aynı merkezi tercih etmeyi düşünüyorum..adanada turan çetinede iyi deniyor bilginize..allah yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün işallah..
cnm raporlumu yaptırdın fiyatı nasıl oranın ben daha kararsızmben turan cetınde yaptırdım canım sonuc negatıf oldu ama ıkıncıyı de kısmet olursa kesınlıkle orda yaptırıcam..cok memnunum hem turan bey hem feza beyden..bılgınızee
cnm raporlumu yaptırdın fiyatı nasıl oranın ben daha kararsızm
evet ilk denemem olacak allah izin verirse bizdeki sorun tek tupumun oluşu başka sorun yok daha önce uç aşılama yaptırdık olmadı
teşekkur ederim cnm zaten daha beklemedeyim ağostos eylul gibi allah izin verirse yaptırmayı duşunuyorum şuan biraz rahatsızımdahakkında hayırlısı olsun canım ınsallah ılk denemen son olanıdır alırsın bebegını kucagına ınsallah.. turan cetıne karar verırsen yıne konusuruz merak ettıgın seylerı cevaplarım..sımdıden hayırlı olsun
bende varım...su an 10.haftalık hemileyiz ikizlerim vardı biri düştü bu bebişte dayanmaya çalışıyor...bundan önceki hamileliğimdede başkentteydim o bebekte hastalık vardı 14.hafta gebelik sonlandırıldı..bu sefer sağlıkla kucağıma alabilrim inşallah bebeişimi...
hastaneye gelince ben çok memnunum en ufak bir şüphem olmadan devam ettim hep..evet kalabalık ama değiyor,evet 3 dr.ekip hangisi denk gelirse o bakıyor ama herşeyden haberli oluyorlar...olumsuz gibi görünen şeyler bence sıkıntı yapacak şeyler değil...benim tedavimi bülent bey yaptı yumurtalarımı esra hnm topladı transferide tayfun bey yaptı ve pozitifi gördüm 3üde çok iyi..
Carmenn teşekkur edereim cevap için allah bağışlasın bebeğini inşallah kucağına almayıda nasip etsin çok geçmiş olsun cnm
neşe canım benimaynen carmenin dediği gibi hiç şüphen olmasın başkent gerçekten ii bir hastane benim 2. denememdi ilkini ankada tüp te yaptırmıştım.ama ollmadı sonra başkentte yaptırdık tuttu çok şükür gelişmelerden haberdar et bizi de inş bian önce bebeğine kavuşursunnnn.
çok uzuldum cnm geçmiş olsun allah bidaha böyle acı yaşatmasın bebeğini kaybetmenin ne demek olduğunu anlıyabiliyorum hayırlsı olsun cnm adana bşk hast.bildiğim kadarıyla raporsuz 3500-4000 lira civarındaymışsalıdan sonra gebeliğim sonlandırılacak ankada da yaptırmıştım ama artık bende başkenti düşünüyorum fiyat konusunda bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz....
canım merhaba beni hatırladın mı seni çok merak ettim demek biri düştü hayırlısı olsun çok üzüldüm rabbim kalan bebişine uzun ömür versin inş.benim de tuttu çok şükür hep baktım topiklere seni aradım valla.başka merak eden arkadaşlar da oldu.neyse iyisin çok şükür sevindim.
bebeklerden biri düştüğü için kanama alanım çoktu dr.12 hafataya kadar yatacaksın dedi..bu hafta kanama alanı bitti ama yinede çok titiz davranıyor dr.um hala yatıyorum..annemlerde kalıyoruz 5 haftadır o yüzden sık giremiyorum 5 dk kalıp hemen çıkıyorum senin adınada çok sevindim....allah sonunuda getirir inşallah
salıdan sonra gebeliğim sonlandırılacak ankada da yaptırmıştım ama artık bende başkenti düşünüyorum fiyat konusunda bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz....