Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba yaşım 40 olacak eylülde devlette doktora gitmiştim ama yetişmez tüp bebek devlet karşılayamıyor diye özelde acıbadem ataşehirdeki prof. Tüp bebek denemem oldu ama pozitifti tutunamadı akrabalarım arkadaşlarımın tamamı umuttepede olumlu sonuç aldı şuanki maliyeti nedir devlet karşılamıyor mu bana bilgi verirmisiniz
Merhaba. Özelde 2 başarısız denemem var şimdi devlet hastanesine gitmeyi planlıyorum. Kocaeli şehir hastanesinde tüp bebek yaptıran varsa bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Umitteoede Özge Senem hocaya gittim fena değildi konuştuklarını dinliyor ama tedaviye özelde devam ettim. Bir beyfendi daha vardı adını onuttum enginmi tam emin deglm o daha yogundu
Arkadaşlar merhaba yaşım 40 olacak eylülde devlette doktora gitmiştim ama yetişmez tüp bebek devlet karşılayamıyor diye özelde acıbadem ataşehirdeki prof. Tüp bebek denemem oldu ama pozitifti tutunamadı akrabalarım arkadaşlarımın tamamı umuttepede olumlu sonuç aldı şuanki maliyeti nedir devlet karşılamıyor mu bana bilgi verirmisiniz
Merhaba ben de bu ay umuttepede tedaviye başladım. Rapor çıkardık şuan adet olmayı bekliyorum sanırım yumurta toplama sürecinde bir miktar ödeniyor. Buradan bir arkadaş yazmıştı raporlu 60 bin civarı tutmuş diye hatırlıyorum.iama güncel fiyatları henüz ben de bilmiyorum. Rapor için gerekli evraklar var ilk muayenede doktor size söylüyor onları tamamlayıp gidince aynı hafta içinde çıkıyor rapor. Bizden genetik test de istemişti doktorumuz, onun çıkması biraz uzun sürdü 2-2,5 ay kadar. Onu da şehir hastanesinde yaptırmıştık. Eşiniz kocaeli üniversitesinin üroloji bölümüne muayene olması gerekiyor oradan da bir tapor veriyorlar onu da belgelerin arasına ekliyorsunuz. Bunlar dışındaki evraklar kolayca tamamlanabilecek şeyler. Sonra sürece başlanıyor.
Umitteoede Özge Senem hocaya gittim fena değildi konuştuklarını dinliyor ama tedaviye özelde devam ettim. Bir beyfendi daha vardı adını onuttum enginmi tam emin deglm o daha yogundu
Merhaba Emek hocadan bahsediyorsunuz sanırım. Onda tedaviye başladım ben de, dediğiniz gibi biraz yoğun. Siz neden orayı bırakığ özelde devam ettiniz peki özel değilse sebebini merak ettim
Şu konuda da bilgilendirmiş olayım. Biz şehir hastanesindeki tüp bebek birimine gittik ama henüz hasta bakmadıklarını söylediler, 1 yılı bulabilir açılması dediler. Bölüm var ama henüz işlemiyor yani.
Merhaba Emek hocadan bahsediyorsunuz sanırım. Onda tedaviye başladım ben de, dediğiniz gibi biraz yoğun. Siz neden orayı bırakığ özelde devam ettiniz peki özel değilse sebebini merak etthastaneyle ilgili
Merhaba Emek hocadan bahsediyorsunuz sanırım. Onda tedaviye başladım ben de, dediğiniz gibi biraz yoğun. Siz neden orayı bırakığ özelde devam ettiniz peki özel değilse sebebini merak ettim
Evt evt emek hoca. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah gönlünüzce olsun. Benim hastaneyle ilgili değil kendim özele gecmeyi istedik sürekli randevu ve irtibat rahataligi için
Umuttepe’de emek hoca var ona da gidebilirsin ben de özelde transfer olmak istedim hatta araştırdım Konak da bir bayan doktor vardı ona gitmeyi planladık ama oğlum araştırdığında bayan doktorun geçmişi çok parlak değildi devlet hastanesinden sorunlu ayrılıp özele geçmiş yanı para için herseyi yapabilirdi güvenmediğinden devlete gittim gene emek hocaya