• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri adana başkent kışla hastanesinde bülent haydardedeoğlunda tüp bebek yaptıranlar

mucize1902

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
29
2
86
35
İçel Mersin
arkadaşlar 5. tüp bebeğimi yapıcam ulun beyde yapacaktıkta adana bize daha yakın adanada yapmaya karar verdik bülent bey hakkında bilgisi olan biri varsa lütfen paylaşsın :52: lütfeeeeeeeeeeeen

arkadaşlar 5. tüp bebeğimi yapıcam ulun beyde yapacaktıkta adana bize daha yakın adanada yapmaya karar verdik bülent bey hakkında bilgisi olan biri varsa lütfen paylaşsın :52: lütfeeeeeeeeeeeen

Cnm tedavin hayirli olsun inss bende adana bsk te tedavi gordum bulent beyin hastasi degildim ama inan hastanedeki butun dr iyi bence hastanede iyi bu yeni yer cok iyi oldu butun aletler yenilenmis zaten inss senin icinde hersey yolunda gitsin cnm hayirlisi olsun

Cnm tedavin hayirli olsun inss bende adana bsk te tedavi gordum bulent beyin hastasi degildim ama inan hastanedeki butun dr iyi bence hastanede iyi bu yeni yer cok iyi oldu butun aletler yenilenmis zaten inss senin icinde hersey yolunda gitsin cnm hayirlisi olsun

çok teşekkürederim cnm içimi rahatlattın oldumu senin bebeğin :16:

merhaba arkadaşım

bende seyhan uygulama ile görüştüm Bülent beyle ve bana hamile kalsam bile bebeğin yaşayacağını rahimde duvar olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi
bunun üzerine medline , acıbadem ve balcalı dan Cansun demir Cüneyt evrüke Mehmet ali vardar ve Nursel arslanhan hsg mi incelediler böyle bir durumun olmadığını söylediler
başkentte yaşadığım ilk hayal kırıklığı değil ama insan güvenmek istiyor
tavsiyem verilen bir kararı 2 3 doktora sormadan yapmamanız yönünde

ben bülent beyin hastasıyım arkadasım da öyle şimdi hamile.iyi bir doktor elinden geleni yapıyor bence işini de cok seviyor baska doktora da gitmeyi düşünmüyorum birkaç doktora gitmek kafa karıştırmaktan baska işe yaramaz benim fikrim böyle en azından..teşhislerine de inanıyorum..

hayırlı olsun tedaviniz inşallah olumlu sonuç alırsınız. ben 8 aydır bülent hocaya gidiyorum çok araştırdım ve karar verdim çok iyi ve işinin uzmanı bence herşeyi açıkça söylüyor ben çok memnunum umarım iyyi sonuç alırımmm:49::49::49::49:

selam arkadaşlar,
hepinize ALLAH kolaylıklar versin umarım herkes bebişine kavuşur.bende sizin gibi bunun için uğraşanlardanım.
1 aşılama 1 tüp bebek 1 dondurulmuş embriyo transferi denedim daha önce malesef negatif.
şimdi ise bir süredir kayseri acıbadem turgut aydını takip ediyorum başarı yüzdesi yüksek bir doktor.
ama başkentide merak ettim.sanırım başkent hastanesinin birden fazla yerde şubesi var ama tüp bebek merkezi sadece kışla yerleşkesindemi?yoksa seyhanda ayrı yüreğirde ayrı mı?bir de heyet raporu geçerli mi?ne kadar tuttu ???yaptıran arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.

merhaba arkadaşım

bende seyhan uygulama ile görüştüm Bülent beyle ve bana hamile kalsam bile bebeğin yaşayacağını rahimde duvar olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi
bunun üzerine medline , acıbadem ve balcalı dan Cansun demir Cüneyt evrüke Mehmet ali vardar ve Nursel arslanhan hsg mi incelediler böyle bir durumun olmadığını söylediler
başkentte yaşadığım ilk hayal kırıklığı değil ama insan güvenmek istiyor
tavsiyem verilen bir kararı 2 3 doktora sormadan yapmamanız yönünde
canım hamile kaldınmı bir sorun yaşadınmı benim rahimde de problem varmış histereskopi önerdi doktor

Bende bülent beyin hastasıyım. Çok çok iyi bi doktor. Ben çok memnun kaldım. Allahım kucağıma almayı nasip etsin hayırlısıyla sağsalim. Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Bende bülent beyin hastasıyım. Çok çok iyi bi doktor. Ben çok memnun kaldım. Allahım kucağıma almayı nasip etsin hayırlısıyla sağsalim. Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Bebişin hayırlı olsun Can'ım , Bülent bey e adet bitimi gittiğinde sulu usg yaptı mı

Amin canim insallah Allah tamamina erdirir.sizde sıkıntı neydi?

Back
X