- Konu Sahibi mucize1902
arkadaşlar 5. tüp bebeğimi yapıcam ulun beyde yapacaktıkta adana bize daha yakın adanada yapmaya karar verdik bülent bey hakkında bilgisi olan biri varsa lütfen paylaşsın
lütfeeeeeeeeeeeen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar 5. tüp bebeğimi yapıcam ulun beyde yapacaktıkta adana bize daha yakın adanada yapmaya karar verdik bülent bey hakkında bilgisi olan biri varsa lütfen paylaşsınlütfeeeeeeeeeeeen
Cnm tedavin hayirli olsun inss bende adana bsk te tedavi gordum bulent beyin hastasi degildim ama inan hastanedeki butun dr iyi bence hastanede iyi bu yeni yer cok iyi oldu butun aletler yenilenmis zaten inss senin icinde hersey yolunda gitsin cnm hayirlisi olsun
çok teşekkürederim cnm içimi rahatlattın oldumu senin bebeğin![]()
canım hamile kaldınmı bir sorun yaşadınmı benim rahimde de problem varmış histereskopi önerdi doktormerhaba arkadaşım
bende seyhan uygulama ile görüştüm Bülent beyle ve bana hamile kalsam bile bebeğin yaşayacağını rahimde duvar olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi
bunun üzerine medline , acıbadem ve balcalı dan Cansun demir Cüneyt evrüke Mehmet ali vardar ve Nursel arslanhan hsg mi incelediler böyle bir durumun olmadığını söylediler
başkentte yaşadığım ilk hayal kırıklığı değil ama insan güvenmek istiyor
tavsiyem verilen bir kararı 2 3 doktora sormadan yapmamanız yönünde
Bebişin hayırlı olsun Can'ım , Bülent bey e adet bitimi gittiğinde sulu usg yaptı mıBende bülent beyin hastasıyım. Çok çok iyi bi doktor. Ben çok memnun kaldım. Allahım kucağıma almayı nasip etsin hayırlısıyla sağsalim. Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah
ağrılı mıİlk muayenede yapmıştı
Amin canim insallah Allah tamamina erdirir.sizde sıkıntı neydi?Bende bülent beyin hastasıyım. Çok çok iyi bi doktor. Ben çok memnun kaldım. Allahım kucağıma almayı nasip etsin hayırlısıyla sağsalim. Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah