Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah pozitif olur. Bende yorumlardan dolayı esra hocayı istyrm ama randevu alması da sıkıntı sekreter 30 Ekimde ara sabah 8de düşüreblrsen kasım ayına randevu alrsn dedi. Şimdi size klasik tüp bebek yöntemi mi uyguluyor yoksa farklı bişey yapyor mu Bide sizin tüp bebek sebebi kadınsal mı eşinizden dolayı mıben yeni başladım tüp bebeğe esra hoca da ama daha önce tutan arkadaşımın tavsiyesiyle başladım
Merhaba canm Bülent haydaroglu ve medlinda feza hoca ikisi çok iyi diyolar bende doktor arastiriyordum ikisini de öner diler belki fikir olur sizeEsra hocamız farklı tetkikler yapıyor mu ? Tahlil ve süreç hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim
Saol canm ikisini de bilyrm ama biz 2 tüp bebek yaptrdgmz için maddi olarak biraz sıkıştık devlette düşünüyrm 3. Yılımız da doldu bide böyle deneylmMerhaba canm Bülent haydaroglu ve medlinda feza hoca ikisi çok iyi diyolar bende doktor arastiriyordum ikisini de öner diler belki fikir olur size
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahSaol canm ikisini de bilyrm ama biz 2 tüp bebek yaptrdgmz için maddi olarak biraz sıkıştık devlette düşünüyrm 3. Yılımız da doldu bide böyle deneylm
Amin hepimzn inşallahRabbim gönlünüze göre versin inşallah
Inşallah pozitif olur. Bende yorumlardan dolayı esra hocayı istyrm ama randevu alması da sıkıntı sekreter 30 Ekimde ara sabah 8de düşüreblrsen kasım ayına randevu alrsn dedi. Şimdi size klasik tüp bebek yöntemi mi uyguluyor yoksa farklı bişey yapyor mu Bide sizin tüp bebek sebebi kadınsal mı
Çok teşekkür ederim Inşallah isteyen herkesin güzel sonucları olur. Bende çikolata kisti var o sebepten tüp bebek yapılıyor daha önce de 2 kez ameliyat olmuştum kistten dolayı. Esra hoca çok güven verici ben ilk kez yasiyorum bu süreci ama çok güveniyorum inşallah olumlu sonuc alırızInşallah pozitif olur. Bende yorumlardan dolayı esra hocayı istyrm ama randevu alması da sıkıntı sekreter 30 Ekimde ara sabah 8de düşüreblrsen kasım ayına randevu alrsn dedi. Şimdi size klasik tüp bebek yöntemi mi uyguluyor yoksa farklı bişey yapyor mu Bide sizin tüp bebek sebebi kadınsal mı eşinizden dolayı mı
Ben ilk kez aralık-2019 da geldim esra hocaya cikolata kistinden dolayı tüp bebek diyordu gittiğim her doktor esra hoca rahim filmi çektirdi bana çok şükür yapışıklık yoktu 2 kez ameliyat olmama rağmen evliliğim de 1 yıl dolmamıştı o süreçte şimdi artık geçen hafta tekrar geldim ve basladik tedaviye bugün tam 7.gün ve tekrar geldik kontrole yumurtalarıma bakıldı şimdi tahlil sonucuma göre yumurta toplama günümü belirleyecek. Tahlil yapıldı ilk başlarken de tedaviye bugünde progesteron a bakıldı.Esra hocamız farklı tetkikler yapıyor mu ? Tahlil ve süreç hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim
Çok geçmiş olsun. Biran evvel evlat sahibi olursunuz inşallah. Cevabınız için teşekkür ederim.Ben ilk kez aralık-2019 da geldim esra hocaya cikolata kistinden dolayı tüp bebek diyordu gittiğim her doktor esra hoca rahim filmi çektirdi bana çok şükür yapışıklık yoktu 2 kez ameliyat olmama rağmen evliliğim de 1 yıl dolmamıştı o süreçte şimdi artık geçen hafta tekrar geldim ve basladik tedaviye bugün tam 7.gün ve tekrar geldik kontrole yumurtalarıma bakıldı şimdi tahlil sonucuma göre yumurta toplama günümü belirleyecek. Tahlil yapıldı ilk başlarken de tedaviye bugünde progesteron a bakıldı.
Teşekkür ederim aslında Duydum bu doktorlarıda tanışmadım henüz. Yüz yüze görüşüp bana güven vermesini isterim. Doktor araştırmaktan deneme tahtası olmaktan yoruldumMerhaba canm Bülent haydaroglu ve medlinda feza hoca ikisi çok iyi diyolar bende doktor arastiriyordum ikisini de öner diler belki fikir olur size
Allah yardımcınız olsun canmTeşekkür ederim aslında Duydum bu doktorlarıda tanışmadım henüz. Yüz yüze görüşüp bana güven vermesini isterim. Doktor araştırmaktan deneme tahtası olmaktan yoruldum![]()
Merhaba.. Ben de Adana başkent i araştırıyorum.. Benim yumurtam çok az.. Bu konuda başarılı bir hekim biliyor musunuz?ben yeni başladım tüp bebeğe esra hoca da ama daha önce tutan arkadaşımın tavsiyesiyle başladım
Merhaba benim doktorum esra bulgan kılıçdag ilk denemem şuan 1 transfer yaptık tutmadı 2.transferi bekliyorum başka da denedigim bir doktor olmadı o yüzden şuan için bisey diyemeyecegimMerhaba.. Ben de Adana başkent i araştırıyorum.. Benim yumurtam çok az.. Bu konuda başarılı bir hekim biliyor musunuz?
Ben de yeni gittim hiç kimse yok. Çalışanlar azalmış galiba başka dr da yok. Siz sonuç aldınız mı ne aşamadasınız? Ben tedaviye başlamadım kararsızımMerhaba kızlar bende Tayfun beyin yanında tüp bebek yaptırıyorum. Ignelere başladık 1 haftaya yumurta kontrolüne gidicez. Ben Tayfun bey dışında diğer odalarda hiç başka doktor görmedim ya . Başka bir bölüm mü var acaba??
Yok başlamadım virüs biterse istanbul şişli memorial dusunyrm başka yerin bana faydası olcagni sanmyrmBen de yeni gittim hiç kimse yok. Çalışanlar azalmış galiba başka dr da yok. Siz sonuç aldınız mı ne aşamadasınız? Ben tedaviye başlamadım kararsızım