• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana şehir hastanesi tüp bebek

zeyn01p

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2025
1
0
1
30
Hanımlar merhabalar. Benim bir evladım var bir tane daha olsun istedik. Bir süre farklı doktorlarda tedavi gördüm ve son geçirdiğim ameliyat ile birlikte doğal yolla hamile kalamayacağımı öğrendim. Adana şehir hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı benim durumumda olup.

Ben adana şehir hastanesinde yaptırdım ama benimki olumsuzdu. Randevu almadan direk gidin sabah erkenden, tüp bebek bölümüne gittiginizde girişteki sekreterden doktora fiş aliyorsunuz. Sizi muane ediyor rapor cikartma sartlarina uyuyorsaniz evrak listesi veriyor. Raporunuz hazirlaniyor. Yine yumurta toplama, emriyo dondurma vs ucret aliniyor. Ama özele göre daha uygun.Onlarin bilgisini veriyorlar. ilaclarinda %20 sini karsiliyor devlet. %80 siz ödüyorsunuz yine. Yani direk gidebilirsiniz hastaneye bilgi veriyorlar.

Yalnız özeldeki gibi ilgi, alaka, bilgi,aciklama beklemeyin. Devlet hastanesi neticede. Doktorlar,hemsireler izinde oluyor sürekli, sizi başkasi muane edebiliyor. Zaten gidecekseniz kışın gidin.yazın doktor bulmak cok zor oluyor. Klasik bir devlet hastanesine gittiginizde tedavi oluyorsaniz öyle yani

Ben 2 kez yaptırdım. Ilkinde yumurta çatlatma iğnesinin saatini geç verdiği için hemşire, yumurtam çatlamış.toplama işlemi olmadı bile.
2.kezde tedbirde alarak yumurta çatlatma iğnesini 1 gün erken kullandırdı hatta, ama bu seferde toplamak için geç kaldı.yani işleme geç aldılar.oda öyle gitti. 3.kezde ben gitmedim artık güvenemedigim için

Back
X