- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- 123
- Konu Sahibi Huzurumsun01
-
merhaba hamile kalamıyorum adana da bildiğiniz kısırlık konusunda uzman olan bi doktor varsa adresini ve ismini verebilir misiniz lütfen[/Q
Metropark hastanesınde Eray Memec var
merhaba hamile kalamıyorum adana da bildiğiniz kısırlık konusunda uzman olan bi doktor varsa adresini ve ismini verebilir misiniz lütfen
sibeldogan ben de adanadanım, şimdiye dek hangi doktora ya da doktorlara gittin? buradan paylaşalım..
adanada kısırlık üzerine doktorlar var canım..başkent hastanesi tüp bebek bölümündeki doktorlar doç. ve bu konuda ihtisas görmüş..turan çetin tüp bebek var...balcalıda cüney evrüke ve bi çok prof var..özellikle burdaki doktorlara gitmeni tavsiye ederim..birde ortadoğu hastaneside doç. var ama adını unuttum..muayene olup hormonlarına bakıyorlar ayrıca rahim filmi falan baya bi testten geçmen gerekiyor..hemen başla baya vakit alıyor allah yardımcımız olsun...hayırlı olsun
cnm ben özel metro hastahanesınde kı abdulhakım arısoy a gıdıyorum rahım fılmı ıcın algomed e gonderdı dun cektırdım bugun sonuclarını aldım ıkı tupumde acık cıktı hersey normal ama dr dan hıc memnun degılım hıc acıklama yapmıo hıc tawsıye etmem bende ıyı bı doktor arastırıyorum ama algomed de özgur kayaselcuk war onuda denemek ıstıyorum
seyhan başkente gitmen yeterli bence...para dertleri yok ticaret yapmıyorlar sorun çözüyorlar en azından.
açıklama yapmayan doktorları sevmiyorum ben de..seyhanda bülent beye gitmeni tavsiye ediyorum..ne yaptıysa acıklıyor anlatıyor..işini de severek yaptıgını düşünüyoum..
dertleri para değil canım ama yeterli aratırmayıda yapmıyorlar ki her türlü donanıma sahip bir hastane ben iki denememi orda yaptırdım üçüncüde araştırılmasını istedim hormondu kandı rahimdi..ama bana gerek yok zaten siizn bir çocuk var sizin yaş dan dolayı yumurtalar kalitensiz dendi bende başka hastaneye gittim iyki gitmiim orda hala araştırmalar devam ediyor raahimde yapışıklık varmış..troidim yüksekmiş..bunlarda hamileliğe engel olduğunu öğrendim..tromboi testlerimi balcalıda yaptırdım yakında çıkıcak..neresi olursa olsun arkadaşlar insan tecrübe ettikçe anlıyor..herşeyi araştıran hastane doktor tercih edin..kaybolan bizim zaman ve emekler..allah hepimzin yardımcısı olsun..aminn
HASTAHANENIN ADI NE cnm soyısmı ne butun doktorlar ıyı ama bu kısırlık konsunda cocuk tedawısınde ıyı doktor bulmak zor ıste benım rahım fılmı ıcın gıttım hastahanede calısanlar cok ıyı asıstanlar felan harıka guler yuzlu rahım fılmının nasıl gectıgını bıle anlamadım ama doktora muane olmadım ama ıyı dıolar denemek ıstıyorum ama kararsızım özgur kayaselcuk
canım ben cok memnun kaldım 2yıl boyunca mersinde 3 doktora gittim şaşılacak biçimde kist teşhisi bile koyamadılar..sonra başkente gittim dermoidlerim hemen fark edildi ..mersinde emar cektirdim doktorun biri yumurtalıklarının işi bitmiş alınacaklar dedi başkentte ameliyat olucam dedim bana kurtaramazlar dedi yumurtalıklarını..her neyse bülent bey yaptı ameliyatımı ilk muayenemi de pınar hanım ve tayfun bey yapmıştı..kistlerim temizlendi laporoskopiyle yapışıklar açıldı rahim histreskopiyle genişletildi yani ellerinden geleni yaptılar benim için ben buna inanıyorum şimdi de bekliyorum artık bir süre..ben hastabakıcısından hemşiresine kadar çok güleryüzlü buldum belki de şanslıydım bilmiyorum sana neden böyle denk gelmiş
merhaba hamile kalamıyorum adana da bildiğiniz kısırlık konusunda uzman olan bi doktor varsa adresini ve ismini verebilir misiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?