Adana da bulunan hamileler

ads1940

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
75
0
286
Adana
İyi akşamlar kızlar sizler hangi doktora gidiyorsunuz.ben kafama göre bi doktor ve hastane bulamadım.nereyi önerirsiniz.

ADANA'lı kimse yok mu?
şuanda ortadoğudan filiz kavi seçen'e gidiyorum.ama pek memnun değilim çünkü çok kalabalık randevu alsak bile bekletiyorlar.sizin memnun kaldığınız doktorları ve hastaneyi yazar mısınız?

Adanalı arkadaşlar birbirimizi aydınlatalım.aranızda hamile olanlar sizler hangi doktorlara gidiyorsunuz?

Canım Adanada onerebileceğim 2 doktor var biri Hamdi Karanfil diğeri Prf.dr. Cüneyt Evrüke ikiside cok iyi doktorlar buna emin olabilirsin.

eylül ce teşekkür ederim.hamdi karanfil hangi hastanede görev yapıyor.ayrıntılı yazabilir misin? cüneyt bey balcalı da galiba .

Cüneyt bey Balcalıda evet birde özel muayenehanesi var.Hamdi Karabfilin özel hastanesi vardı canım Adana tüp bebek merkezi orda normal hamile muayeneside yapıyor ucreti ben sordugumda 100 tl demişlerdi.

Canım yaa bende aynı dertten muzdaribim.Ortadoğudan Şule Dönmeze gittim memnun kalmadım.Bayan dr da kendimi daha rahat hissediyorum.Birde özeller çok pahalı yaa.Tıp merkezleri yada özel hastanelerin fiyatları daha uygun ama hangisinde nasıl bi dr var bilmiyoruzki..

Kızlar Ortadoğuda Ekrem Beye gidiyordum ama ordan ayrıldı Seyhan Uygulamaya geçti. Ve geçerken de bana cebini verdi burdan bana ulaş diye ama randevu günüm geldiğinde telefonunu açmadı. Mesaj yazdım dönüp bir cevap bile vermedi. Bu kadar vurdumduymazlık olmaz. Şimdi Ferhat Beyi tercih ettim ben. O kadar çok kişi-ki bu kişiler doktor- tavsiye edildi ki ondan randevu aldım. Ne yazık ki bir ay sonraya ancak gün bulabildim. Tabi bu aradaki kontrol için Hacettepe'deki Haluk BALLI'ya gittim. Çok ilgilendi sağolsun. Beğendim ben. Hastane olarak ama Ortadoğu'yu tercih ederim. Ferhat Beyi de göreyim ona göre karar vereceğim.

bülbül hacettepe kapatıldı diye biliyorum.benden sana tavsiye ben yaşadığımı anlatıyorum,ben ilk hamileliğimde haluk ballı ya gidiyordum.o kadar iyi davranıyorduki doğum fiyatlarını herşeyi konuştuk herşey mükemmeldi.eşim ve ben çok memnunduk.normal doğum yapacağımı ve fiyatını herşeyi konuşup anlaşmıştık.doğum yapmadan en son kontde yok ben doğuma girmem girersem blmem ne kadar fazladan ücret alırım demişti neyse tamam dedik.ben adana merkezde oturmuyorum.neyse benim suyum36. haftamda geldi.bulunduğum yerdeki doktorlaracil doğum yapacağın yere git dediler biz haluk beyi aradık tlf kapalı veya açmadı.hacettepeyi aradık tamam siz gelin ona göre çağırırız diyorla.benim suyum geldi acil diyorum tamam siz gelin biz bakarız.ve böylelikle bütün planlarımız herşeyimiz bitti. ismini bile duymak beni ürpertiyor.bütün o tatlı diller boşunaymış.neyse bizde balcalı gittik demekki hakkımızda daha hayırlıymış.ama öyle bi yerde doğum yapmadığıma çok memnunum.orda tanıştığımız bazı insanlar çok memnun ama ben değilim.

Canım yaa bende aynı dertten muzdaribim.Ortadoğudan Şule Dönmeze gittim memnun kalmadım.Bayan dr da kendimi daha rahat hissediyorum.Birde özeller çok pahalı yaa.Tıp merkezleri yada özel hastanelerin fiyatları daha uygun ama hangisinde nasıl bi dr var bilmiyoruzki..

bende senin gibi düşünüyorum.özel muayeneye gitmek taraftarı değilim ama iyi bi doktor bulursam belki.

Kızlar Ortadoğuda Ekrem Beye gidiyordum ama ordan ayrıldı Seyhan Uygulamaya geçti. Ve geçerken de bana cebini verdi burdan bana ulaş diye ama randevu günüm geldiğinde telefonunu açmadı. Mesaj yazdım dönüp bir cevap bile vermedi. Bu kadar vurdumduymazlık olmaz. Şimdi Ferhat Beyi tercih ettim ben. O kadar çok kişi-ki bu kişiler doktor- tavsiye edildi ki ondan randevu aldım. Ne yazık ki bir ay sonraya ancak gün bulabildim. Tabi bu aradaki kontrol için Hacettepe'deki Haluk BALLI'ya gittim. Çok ilgilendi sağolsun. Beğendim ben. Hastane olarak ama Ortadoğu'yu tercih ederim. Ferhat Beyi de göreyim ona göre karar vereceğim.

bende Ekrem beye hamile kalmadan önce gitmiştim bilgili ve ilgili bi doktor çok güzel ilgilendi.Ferhat beyi banada çok önerdiler.benimde aklımda şuanda tek isim kalabalık olduğunu duymuştum.gidince görüşlerini yazarmısın? bide normal doğumda bulunuyormu bunu sorabilir misin?

Tamam ads sorarım. Ferat Beye ayın sekizinde randevum var. Hacettepeliler olarak devam ediyor Hacettepe de. Hatta hastahane olacakmış. Her neyse zaten çok küçük ve bi de meydan mahallesinde. Bana çok ters yeri. Bir aksilik olma ihtimaline karşı ben büyük bir hastahane olmasını tercih ederim. Kısmet diyorum ben artık bir çok şeye de. Bak bir de ben bu arada Metropark'ı duydum. Doğum sonrasında bile bebek nasıl emzrilir gibi bir çok şeyi öğretmeden göndermiyorlarmış ve doğumdan sonraki bir hafta bunun için evine hemşire bile gönderebiliyorlarmış. Çok donanımlı bir yermiş. Ama ben gitmedim. Giden şiddetle tavsiye ediyor ama ben orda çalışan doktorları bilmiyorum. Zaten yeni yeni öğreniyorum önceden hiç ilgilenmemiştim. Bir de orayı araştırmanı tavsiye edeceğim. Ferat Beye gider gitmez de yazarım tekrar.

Son düzenleme:
Kızlar bayadır doktor araştırıyorum biçok kişi universalde Emel hnm methettiler bakalım ekim sekize randevu aldım inş iyidir.Birde yarın seyhan uygulamada Ekrem Sapmaz a gideceğim o nasıl onada bakacağım ne zor bu bayan olmak yaa.

Kızlar bayadır doktor araştırıyorum biçok kişi universalde Emel hnm methettiler bakalım ekim sekize randevu aldım inş iyidir.Birde yarın seyhan uygulamada Ekrem Sapmaz a gideceğim o nasıl onada bakacağım ne zor bu bayan olmak yaa.

Ekrem Beyden randevu mu aldın?! Polikliniğe bakmıyor ki o

ben kasım 2008 de doğum yaptım.doktorum Özgür Kayaselçuktu.ilgi tıp merkezi barajyolunda.çok memnun kaldım ilgisinden.zor bir hamilelik geçirdim acilleştiğimde her gece pijamalarıyla gelirdi kontrole.benimle birlikte doğurdu desem yeridir.doğumum epidural oldu konuşarak şakalaşarak yaptı.doğum fotoğrafçısıda girmişti doğumuma.güleryüzü o anlarda bile solmamış doktorcuğumun

Back
X