Adana da bulunan hamileler

Canımcım evet özel Adana Hastanesi oldu muane ücreti 22 tl.Gitmeni tavsiye ederim bi dene istersen.benim gebeliklerim problemli oluyor emel hanımı araştırdığımda bu konudada çok iyi olduğunu söylediler.Canımcım senin kaçıncı hamileliğin...

benim ikinci hamileliğim.ben ilk hamileliğimde ünıversal da bi defa fusuna mı yoksa emele gitmiştim tam hatırlayamıyorum.emlde çok sıra bekledin mi

bende universale gidiyorum dilek coşkuna ablamda orda doğum yatı çook ilgileniyor ama sıra bekliyosun fusuna gitmişti çocuğun olmaz dediler yok bebeğin down sendromu dedi sonra dilek coşkuna gitti hiç bişey yok dedi bebeğide ldu hemde sağlıklı bende ona gidiyorum dilek coşkun çok ii 12 tl ücret ödedim pazarteside randevum var
oğlumda mustafa güzelsoya gitmiştim rezil bi doktor

benim ikinci hamileliğim.ben ilk hamileliğimde ünıversal da bi defa fusuna mı yoksa emele gitmiştim tam hatırlayamıyorum.emlde çok sıra bekledin mi

Evet biraz bekledim yaa randevu saatinden bi 10 dk felan sonra çok deil yani.hatırlamadığına göre araya baya zaman girmiş herhalde...

bende universale gidiyorum dilek coşkuna ablamda orda doğum yatı çook ilgileniyor ama sıra bekliyosun fusuna gitmişti çocuğun olmaz dediler yok bebeğin down sendromu dedi sonra dilek coşkuna gitti hiç bişey yok dedi bebeğide ldu hemde sağlıklı bende ona gidiyorum dilek coşkun çok ii 12 tl ücret ödedim pazarteside randevum var
oğlumda mustafa güzelsoya gitmiştim rezil bi doktor

Keşke salı günü olsaydı randevun tanışmış olurduk ...

canım sen muayene parası ne kadar ödedin doğum hakkında konuştunuz mu

Ben muayene parası falan ödemedim. Devlet memuruyum. Doğum hakkında da konuşmadık. Bu süreçte bana endişe verebilecek şeyler ve dikkat etmem gereken şeyler hakkında konuştuk. Bir takvim verdi doğuma kadarki yapılacak işlemlerle ilgili. Aşılar falan. Şu ana kadarki en detaylı bilgiyi bana o verdi.

1-Hastane isim yapmış olmalı
2-Doktorumun bilgi ve ilgisi önemli,çalıştığı hastaneyi 2.planda değerlendiririm
3-Hastanemin evime yakın,ulaşımı kolay olmasını gözönünde bulundururum.
4-Sadece çevremdekilerin tavsiyesiyle karar veririm.
Elbette bu faktörlerin hepsi önemli ama hepsini birarada bulmak ta hemen hemen mümkün olamıyor.Çok iyi hastanede olup memnun olmadığım hekim olduğu kadar,hastane büyük olmadığı halde hekimi çok iyi olan yerler gördüm.Ama gebelikte hangisi ana kriter olmalı kararsızım açıkçası.bilmiyorumkismile
Lütfen görüşlerimizi paylaşalım.Herkese sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.

arkadaşlar ben doç dr ekrem sapmaz'ın son adresini merak ediyorum...adanada numune eah den nereye gitti acaba bilen varmı...kendisi benim ilk gebeliğimi tarsus umut cerrahide takip etmişti...gece 3'te kanamam başladı dedik, saat 3:20'de adanadan cerrahi tıp merkezinde gelip tedavimle ilgilenmişti..sonra ortadoğu hastanesinde takiplerimi yaptı..sonra doğumumu bizzat gelip gece 4 te yaptırdı..ancak adana numune eah de özel hasta bakıyor deyip şikayet edilince hasta bakmaz olmuş dediler..hocanın adresini ve cep telefonunu bilen varsa ve ulaştırırsa çok sevinirim..

Back
X