adana da doktor tavsiyesi

yok canım ben ziyapaşada dogum yapmayı hiç düşünmüyorum. ama ilgiye bir gitcem haftaya çarşamba,en azından kıyas yapabilirim,benim o arkadaş gül hanıma gitmiş

Canim Vallahi Ghül Hanimin Ilgisini Görsem Doğrudur Derim.o Arkadaşinda Kendine Göre Haklidir. şimdi Heryer Ticari Oldu Banada Marsada Veya Meydan Doğum Evinde Yap Diyorlar Ssk Dan Dolayi Para ödemezsin Iyi Diyorlar Ama Ben Orayida Gördüğüm Için Burda Ne Kadar Olursa Olsun öder Yaparim Diye Düşündüm. Abimin Eşini Mahfettiler Ebeler Afedersin It Gibi. Burda Veya özlde Hiç Olmazsa Parai Veriyorsun Nazinida çekiyorlar. Nese Sen Gidince Haber Verirmisin

haklısın rukiş,ben gidince haber veririm sana,bu arada universal nasıl acaba biliyor musun?

Canim Bana ünv. Bi çok Kişi Söyledi Ama Inan Gitmedim Oraninda Doktorlari Iyiymiş Ama Ne Kadar Iyi Onu Bilmiyorum. Bi Tanidiğim Var Giden Ondan Sordurayim Doğum ücretleri Ne Kadar Ssk Dan +30 Ytl Ye Bakiyorlar. Sana Haber Vereyim Ben

megilara üniversal de cok iyi diye duydum ben füsun hanım veya muzaffer bey varmış iisini çok öneriyorlar.Zaten cok yoğunlarmış,hem hastane de rahat ve temiz,içine siner bence...

canım üniversal em. sandığına da 30 ytl imiş,ya almayan yer yok heralde bu ücretleri,30 dan başlıyor genelde heryer....

kızlar merhaba bende küçük kızımı adana balcalıda dogum yapmıştım ,memnunda kalmıştım
bır arkadaşımız marsadan falan bahsedıyor aman canım orda dogum yapma paran varsa özelde yap dedigin gibi en azından ilgileniyorlarrr
evet kızlar şimdi her hastane muayane ücreti alıyor
başkent sizce nasıl orda dogum yapmak ıstedim ama dediginiz gibi belırlı bır haftadan sonra almıyor orası

Edacım kaç haftalıksın sen?
Ben başkentten randevu aldım ,randevuya gittiğimde 12 haftalık olacağım.
2li test için gideceğim ve bundan sonra aynı doktorla devam edeceğim.

Edacım kaç haftalıksın sen?
Ben başkentten randevu aldım ,randevuya gittiğimde 12 haftalık olacağım.
2li test için gideceğim ve bundan sonra aynı doktorla devam edeceğim.

yok canım ya ben hamıle degılım benım ıkı tane kızım var
bırını ıstanbulda bırını adanada dogurdum

Canim Zamanin Daraliyor Bir An önce Karar Vermen Lazim. Bende Bu Ay Sonunda Gideceğim Doğum Masraflarinida Konuşacağim. Hayirlisi Canim Inş. Iyi Bir Yer Bulursun

canım benim bebeyim olmuyodu tedavi görüyorum ve doktorumu cok begeniyorum doktorum hasan ipek cok basarılı bir doktor tavsiye ederim canım ve inş. benimde bebeyim olur tavsiyeniz varmı ne yapmam gerk hamile kalabilmek için kib. öptüm annecannnnn

'mommy' canım söylemiş oldugunuz hastane yüreğir baskentmi seyhan baskentmi bide adanada hangi semte bulunuyosunuz benim de bebişim olmuyo bende şırnak beytüşebap mezraada oturuyorum esimin mesleginden dolayı cev bek. kib. öp.canım

canım selam kaç yılık evlisin ne zamandır tedavi görüyorsun doktora adanayamı geliyorsun.

kesinlikle ilgideki gül demirtaş aşık doktor..şimdi anakradayım ve ondan daha ilgili bir doktor bulamadım..

megilaracım canım bebişini allah bağışlasın uzun ömürler versin sağlıkla
bu arada ben adanalıyım ve iş nedeniyle şınaktayız 6 ayllık hamileyim kısmet olursa doğumuma adanaya annemin yanına gelcem yanlız doktor önerebileceğiniz hastane varmı ve ben 8 ayın ikinci haftası elcem kısmet olursa sorun olurmu yani geç olurmu her hastahane kabul edermi lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…