- 25 Mayıs 2014
- 395
- 142
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
KIZLAR ADANA DA GELİNLİK DİKTİRENLER YARDIIMCI OLABİLİRLER Mİ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR ADANA DA GELİNLİK DİKTİRENLER YARDIIMCI OLABİLİRLER Mİ?
canım yazmıştım yine yazim gözde ye git biçok kişi memnun ama ben aysiradan satın aldım beğenirsen diktirirsin onun dışında duyduğum pek yok:))Arkadaşlar ben de Temmuz da ayındaki düğünüm için gelinlik bakacağım ama hiçbir fikrim yok. Adanaya yeni taşındım. Ben aslında kiralamak istiyorum. Bu konuda biraz kararsızım. Adanada gelinlik kiralayan moda evleri biliyor musunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.
yaza düğün adanada diktirmeyi düşünüyorum ama moda evleriyle alakalı hiç bi bilgim yokBende Adana da gelinliğimi diktirecem ama henüz bir araştırma yapamadım. Yapanlar yazarsa bana da yardımcı olmuş olacaklar :)
Düğününüz ne zamandı :)
teşekkürler canım cevabın için peki adresi tarif edebilir misinkızlar b enim çevremdeki bi çok kişi gözdeye gitti çok ta memnun kaldılar :)) ben diktirmediğim için tercih etmedim orayı ama gidenler çok memnunlar :))
tabi canım rica ederim ne demek :))iki tane şubesi var biri vakıflar sarayında diğeri Atatürk caddesinde canım:))netten nosunu alıp arayabilirsin yardımcı olurlar canım:))teşekkürler canım cevabın için peki adresi tarif edebilir misin
kiralama yapıyorlar canım :))Aubina kiralama yapıyorlar mı? Yoksa sadece satın alma mı gerekiyor?
kiralama yapıyorlar canım :))[/QUOTE
Çok teşekkür ederim...
kızlar b enim çevremdeki bi çok kişi gözdeye gitti çok ta memnun kaldılar :)) ben diktirmediğim için tercih etmedim orayı ama gidenler çok memnunlar :))
yaza düğün adanada diktirmeyi düşünüyorum ama moda evleriyle alakalı hiç bi bilgim yok
peki sen arastırıyor musunTeşekkürler canımm
benimde yaza ben adanalı değilim orada da yaşamıyorum
peki sen arastırıyor musun
e artık yapmaya başladığınız zaman bizde fikir sahibi olalım diye bizimlede paylasırsın :)Şuan araştırma yapamadım hiç canım
e artık yapmaya başladığınız zaman bizde fikir sahibi olalım diye bizimlede paylasırsın :)
Moda evi ismi ve yerini tarif edebilirmisiniz bende Mayıs Ayında Adana da gelinlik diktireceğim