Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar.
Ben 2 buçuk yıldır evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum.Aşılama yaptırmaya karar verdik, yalnız güvenilir hastane ve doktor arıyorum. Adanada tecrübeli arkadaşlar varsa, önerileri benim için çok önemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
![]()
mrhb ben adanada 5 denme yaptımmm esranında dediği gibi başkent var orası sgk ile anlaşmalı bir yer ama ben sana turan çetin tüp bebek merkezinide öneririm benim 2 denmem orada oldu menun kaldım merkezden
Baskent cok ıyı bır yer ben gecen sene orda tup bebek denemıstım
bu senede balcalıda deneme yaptırıcagım
aaa baya denemen olmuş inş. bu son olur canım tutar rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat versin inş.bende turan çetin de düşünüyorum artık umarım memnun kalırım.
ya ben başkente yaptıracaktım son dk vaz geçtim doktordan dolayı memnun kalmadım ordan canım.
doktor bulent beymıydı :)))))
esra hanım cok ıyı
esra hanımın hastasıydım ama orda bir doktora bağlı kalınmıyor kafalarına göre seni diğer doktorlara yazıyorlar. sonuçlarımı esra hanıma gösterecem dedeme rağmen beni bülent beye aktardılar sordum neden esra hanıma aktarmıyorlar biz ekibiz bütün hastalar hakkında bilgimiz var dedi. sonra doktor konuştu pek tatmin olmadım aklımda bir soru işareti kaldı esra hanıma sorum dedi tlf aradım bağlamadılar gün verdiler iş yerinden zor izin aldım oraya geldim sekretr beni onla görüştürmedi muayane ücreti istediler öyle görüştürmüyorlarmış. şaşırdım bende soru soracam onun için paramı alınır dedim. bana sadece bunu dediler her hasta bu bahane ile geliyorlar doktorun yanına. sorun varma hemşireye sor. sanki hemşire aşılama yaptıracak bana o benim doktorum mu kine ona soracam dedim artık başhekime kadar çıktım şikayet ettim. birde yalan söylüyorlar doktor hanım görüşmek istememiş hastası varmış da ben beklememişim. daha benim kapıda durduğumu soru soracağımı bile doktora demediler. bana para tuzakçısı geldiler açıkçası...![]()
sasırdım acıkcası sergılemız oldukları bu tavırdan oturu
bende bulent beyden hc memnun kalmamıstım ,ılk gıttıgımız gun esımın sperm testını gorunce
ben sımdı 2 paket sıgara ıcerım br 70 lık ıcerım ve gıderım eve ceketımı atsam esım hamıle kalır demıstı
spermı olmayan esımecok uzulmustuk
evet,,,tek br doktora sabıt kalınmıyor
hemsıreler doktorlardan on etapta gelıyor
genellıkle onlarlan muhattap oluyorsun
hemsıreler bakımından cok memnun kalmıstım
çok ayıp etti.terbiyesizliğe bak o doktor ne dediğini bile bilmiyor ki.. ben de memnun kalmadım benim doktor güya esra hanımdı tahlil sonuçlarıma bülent bey baktı. rahim filmim temiz diğer tahliller temiz sadece sulu ultrasyonda kendimi çok kastığım için tam iyi sonuç alamadılar. bülent beyde rahmin kapalı olabilir deyince ben şaşırdım düzenli adet olurum afedersin ama kanamam da fazla olur rahim ağzı kapalıysa nasıl adet olurum düzenli diyince oda bana ya mutlaka açıktır ama biz sana ne olur olmaz histeraskopi (adını yanlış hatılamıyorsam) yapalım dedi. durduk yere neden bir yerlerimle oynamarına izin verimki emin olmadığı bir şey için neden birşey istiyorlar. bende esra hanıma soracam beni pek tatmin etmedi tekrar sulu ultr. yapabilirmiyim diye ama hemşireler işi yılan hikayesine dönderdiler bende vaz geçtim canım. şimdi başka hastaneye gidecem inş.
dusundugun yer neresı
bnde balcalıda denemek ıstıyorum acıkcası
benıde aydınlat gorustugun yer olursa
canım ben önermiyorum balcalıyı. Sperm karıştırma olayları vs. Olmuş int. Yayınlanmış belli güvenilir sitelerde hatta doktorlar ceza yemiş ama özelden doktor tutulanda olmuş. Hayırlısı ben yüzüncü yıldaki doktor turan tüp bebek merkezi ve ankada olması lazım adanına yanlış hatırlamıyorsam oraya gitmeyi düşünüyorum ama büyük olasılıkla turan bey olacak.
canım ben turan çetinde tedvai oldum menunda kaldımmm ankada ile ilgili aynı şeyleri söyleyemeyeceğim giden arkadaşlarımı çok yıpratılarrr balcalıdanda rapor alacağım kısmetse ama orada yaptırırmıyım bilmiyorum
canım ben önermiyorum balcalıyı. sperm karıştırma olayları vs. olmuş int. yayınlanmış belli güvenilir sitelerde hatta doktorlar ceza yemiş ama özelden doktor tutulanda olmuş. hayırlısı ben yüzüncü yıldaki doktor turan tüp bebek merkezi ve ankada olması lazım adanına yanlış hatırlamıyorsam oraya gitmeyi düşünüyorum ama büyük olasılıkla turan bey olacak.
adam akıllı bir yer yok ya delirecem resmen birtek turan çetin kaldı orda yaptıracam artık hayırlısı ile.
turan cetın ıcınde ısını tocarete dokmus dıolar
balcalı ıcın sperm karstırma dıolar
baskent ıcın ılgısız dıolar
ankada ıcın hc ıı deıl dıolar
en ıyı ıstanbul ankaradakı hastaneler ıcın bıle herkese gore kotu yanları var muhakak
rabbım herkese neresı hayırlysa orayı nasp eylesın ınsallah
cok takılma yorumlara...
cunku neden dersen söle dusun bu ortamıda
pozıtıf olunca sonuc ordan mukemmel yer yok
negatf olunca berbat br yer
hele 2 3 denemen tutmadıysa ALLAHHHHH :)![]()
yok ben ilk defa yaptıracam aşılama ama balcalıyı araştırdım gazetede haber sitlerinde yer almış. ama diğrlerini bilmiyorum allah yardımcımız olsunya o kadar zor durumdayızki yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal bu duruma gelmişiz artık![]()
hakında hayırlısı olsun ama esranında dedği gibi turan hocanın orada biraz para konuşurrr fakat iyi bir merkezdir orasıı (sana özelden yazdım ama gitmedi sanırım buryada yazacağım )biz 2006 yılında turan hocaya gittiğimizde eşim sperlmelrle ilgili kayğılarını soru turan hoca bu tarz şeyler böyle merkzler için konuşulur ancak sizin aklınızda böyle bir soru işaretei varsa gidin bu kaygılardan kurtunlac gelin demişti ve turan hoca o dönem balcalıda por duadam akıllı bir yer yok ya delirecem resmen birtek turan çetin kaldı orda yaptıracam artık hayırlısı ile.
turan cetın ıcınde ısını tocarete dokmus dıolar
balcalı ıcın sperm karstırma dıolar
baskent ıcın ılgısız dıolar
ankada ıcın hc ıı deıl dıolar
en ıyı ıstanbul ankaradakı hastaneler ıcın bıle herkese gore kotu yanları var muhakak
rabbım herkese neresı hayırlysa orayı nasp eylesın ınsallah
cok takılma yorumlara...
Cunku neden dersen söle dusun bu ortamıda
pozıtıf olunca sonuc ordan mukemmel yer yok
negatf olunca berbat br yer
hele 2 3 denemen tutmadıysa allahhhhh :)![]()
hakında hayırlısı olsun ama esranında dedği gibi turan hocanın orada biraz para konuşurrr fakat iyi bir merkezdir orasıı (sana özelden yazdım ama gitmedi sanırım buryada yazacağım )biz 2006 yılında turan hocaya gittiğimizde eşim sperlmelrle ilgili kayğılarını soru turan hoca bu tarz şeyler böyle merkzler için konuşulur ancak sizin aklınızda böyle bir soru işaretei varsa gidin bu kaygılardan kurtunlac gelin demişti ve turan hoca o dönem balcalıda por du
esram sen beni bilirisin yakından tanırsın şu yazdıkalrına aynen katılıyorum ankadaya senin benim arkadaşımız (esar )ne kadar zorluk yaşatmışlardı kızaaa sende biliyorsun canımmm ist daki merkezlere geli,nce 2.3 tane iyi merkez olabilir ama burada (adanada) bunlar konuşuluyorsa bir mega kentte neler olmaz kii
haklısın yeterım
o yuzden akısına bırakmak lazım herseyı